Hoppa till innehåll

Unikt Townhouse i hjärtat av Sóller

Sóller, Nordväst

Sóller

Antal sovrum:
6
Antal badrum:
6
Byggyta:
550 kvm
Ref:
1742
Typ:
Radhus
Hiss:
Ja
Terrass:
Ja
Pool:
Ja

[En bra dold rubrik här]

Vill du veta mer om bostaden?

Ansvarig mäklare

Sandra Cakebread

Senior Sales Agent

Kontakta mig

Mallorca
Sandra Cakebread

Bevaka bostäder i Spanien

Missa inte din drömbostad! Nu kan du snabbt skapa en bevakning via vår kostnadsfria tjänst och få tips om bostäder i Spanien som passar just dina intressen och behov.

Skapa bevakning

Unikt Townhouse i hjärtat av Sóller

Beskrivning

Santa Teresa 34 är ett vackert, Mallorkinskt Townhouse med en generös trädgård endast ett par minuters promenad från det stora torget i Sóller. Huset byggdes 1900 av en förmögen affärsman från Puerto Rico som beställde fantastiskt vackra detaljer i huset. Huset har bland annat en utmejslad stenfasad med särskilt svängda fönsterkarmar och luckor, två öppna spisar i marmor, dörrar i furu med anpassade sniderier, flera originalgolv och en spektakulär spiraltrappa. Huset har en total boyta på 550 kvm inklusive ett separat gästhus på 50 kvm, och däremellan en rektangulär trädgård på 200 kvm.

Med sina 6 dubbelrum, alla med badrum en-suite är detta ett hus för en stor familj. Alla har sin egen privata svit med utsökt utsikt. Det finns en hiss som tar dig från vind till källare där man hittar en vinkällare med 150 flaskor av husets vin, specialtillverkat för Santa Teresa 34, som lämnats där för de nya ägarna att avnjuta.

Vem gillar inte att plocka färska citroner direkt från trädgården eller ta en simtur i den fantastiska poolen? Här finns en lummig trädgård som erbjuder en 12x3 meter stor pool samt ett separat gästhus med de vackra Tramuntana bergen i bakgrunden.

Detta inflyttningsklara hus säljs fullt möblerat och är unikt i sitt slag - kontakta oss på Bjurfors för mer information och visning!

Anmäl intresse

Bilder

Fakta om bostaden

Information

Typ
Radhus
Hiss
Ja
Antal sovrum
6
Antal badrum
6
Byggyta
550 kvm
Trädgård
Ja

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

12x3m

Om Sóller

Att bo i Sóller

I en lummig dal omgiven av apelsinträd ligger den omåttligt populära byn Soller. Hit kommer många dagsturister med det gamla trätåget från Palma och är en utgångspunkt för många vandrare och cyklister. Soller ligger ca 30 kilometer rakt norr om huvudstaden Palma och förutom det gamla tåget, så går det även bussar hit. Mitt i Soller ligger ett gammalt torg med flera mysiga uteserveringar. Den imponerande kyrkan Sant Bartomeu byggdes på 1200-talet och ger karaktär till torget. Gamla stan är pittoresk med smala och trånga gator och här bor många bofasta. På lördagar är det marknad och stan blommar upp av liv och rörelse. Omgivningarnar runt Soller är ljuvligt vackra med höga bergstoppar, oliv- och apelsinodlingar. Från Soller kan man byta till en spårvagn för att ta sig sista sträckan ner till havet och byn Port de Soller.

Har du frågor kring att sälja eller köpa bostad i Sóller? Tveka inte att kontakta våra mäklare på Mallorca så hjälper de gärna dig.

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Liknande bostäder

}