Hoppa till innehåll

Taklägenhet med stort potential i andra linjen till havet i eftertraktade Molinar

  • 92 kvm
  • 695 000 €

Portixol / Molinar, Palma

Molinar

Pris:
695 000 €
Antal sovrum:
2
Antal badrum:
2
Ref:
1723
Typ:
Lägenhet
Våningsplan:
1
Terrassyta:
93 kvm
Pool:
Ja

[En bra dold rubrik här]

Vill du veta mer om bostaden?

Ansvarig mäklare

Johanna Andersson

Sales Agent

Kontakta mig

Mallorca
Johanna Andersson

Bevaka bostäder i Spanien

Missa inte din drömbostad! Nu kan du snabbt skapa en bevakning via vår kostnadsfria tjänst och få tips om bostäder i Spanien som passar just dina intressen och behov.

Skapa bevakning

Taklägenhet med stort potential i andra linjen till havet i eftertraktade Molinar

Beskrivning

Välkommen till denna trevliga bostad, enbart några få meter från strandpromenaden och havet i populära Molinar. Här bor man på kort avstånd från centrala Palma liksom från Palmas flygplats.
Bostaden har en boyta på 92 m2 som fördelas över två sovrum, ett separat fullt utrustat kök, ett stort vardagsrum med kamin och två badrum. Båda sovrummen har badrum en-suite och master bedroom har ett stort badrum med badkar. Ursprungligen bestod lägenheten av tre sovrum och kan återställas till sitt ursprungsskick om man så önskar.

Via en trappa tar man sig upp till lägenhetens fantastiska takterrass på 93 m2 med en fin utsikt mot havet och strandpromenaden. På takterrassen har man sol hela dagen och man kan bygga ett utekök, lounge med pergola för varma sommardagar: möjligheterna är stora.

Bostaden byggdes 2008 och är i behov av en renovering men har stor potential att bli ett riktigt drömhem. I föreningen finns dessutom en gemensam pool och bostaden inkluderar två parkeringsplatser i samma byggnad. Ytterligare kvaliteter är luftkonditionering (varm/kall) och centralvärme i alla rum liksom ett robust trägolv av hög kvalitet.

Detta är en trevlig bostad i ett mycket omtyckt område - kontakta oss på Bjurfors för mer information och visning!

Anmäl intresse

Bilder

Fakta om bostaden

Information

Typ
Lägenhet
Pris
695 000 €
Våningsplan
1
Max antal sovrum
2
Antal badrum
2
Boarea
92 kvm

Byggnadssätt

Byggår
2008

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja
Terrassyta
93 kvm

Om Portixol / Molinar

Att bo i Portixol/Molinar

I områdena Portixol och Molinar får du småstadskänsla och havsnära boende men nära Palma centrum. Portixol är den gamla fiskehamnen som blivit ett av de trendigaste och mest eftertraktade områdena kring Palma. Här ligger exklusiva fiskrestauranger, fantastiska tapasställen och trendiga caféer på rad, ett stenkast från den lilla sandstranden och småbåtshamnen. Här är det alltid mycket aktivitet och folkliv. Du ser ofta de som utövar stand up paddle och kanotister ute på vattnet. På strandpromenaden ser du fiskare, löpare, cyklister och inlinesåkare om vartannat. Det är perfekt för en lång promenad i solen och kanske avsluta med en kaffe på något av de många caféerna. I Portixol bor du cirka en 30 minuters promenad från Palmas centrum. Bussförbindelserna är bra och det finns matbutiker, apotek och alla andra bekvämligheter. Molinar ligger mitt emellan Portixol och Ciudad Jardín.
Förr var det mest fiskare och jordbrukare som bodde i Molinar men nu är det, tillsammans med Portixol, ett av de allra hetaste områdena kring Palma. Liksom Portixol är Molinar också ett aktivt område där många sportar – cyklar, springer, går långpromenader, skate boardar, inlines. Här finns även surfare då vågorna bryter fint på vinterhalvåret. På kvällarna om sommaren samlas vänner och familjer på stränderna längs strandpromenaden på kvällarna för att äta middag ihop. Charmigt och levande. Vill du bo vid havet i ett lugnt, genuint område med Medelhavet starkt närvarande är Molinar ett drömläge. Priserna stiger men du kan fortfarande ibland komma över kap i form av renoveringsobjekt som kan bli fantastiska hem med morgonrocksavstånd till det glittrande Medelhavet.

Har du frågor kring att sälja eller köpa bostad i Portixol/Molinar? Tveka inte att kontakta våra mäklare på Mallorca så hjälper de gärna dig.

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

}