Hoppa till innehåll

Charmfullt Townhouse med fri utsikt mot havet i Portixol

  • 4 500 000 €

Portixol / Molinar, Palma

Portixol

Pris:
4 500 000 €
Antal sovrum:
1-3
Antal badrum:
2
Byggyta:
193 kvm
Tomtarea:
248 kvm
Ref:
1733
Typ:
Villa

[En bra dold rubrik här]

Vill du veta mer om bostaden?

Ansvarig mäklare

Sandra Cakebread

Senior Sales Agent

Kontakta mig

Mallorca
Sandra Cakebread

Bevaka bostäder i Spanien

Missa inte din drömbostad! Nu kan du snabbt skapa en bevakning via vår kostnadsfria tjänst och få tips om bostäder i Spanien som passar just dina intressen och behov.

Skapa bevakning

Charmfullt Townhouse med fri utsikt mot havet i Portixol

Beskrivning

Med fri utsikt mot havet i rakt söderläge ligger detta charmfulla Townhouse. Detta är en fantastisk bostad med morgonrocksavstånd till det glittrande Medelhavet. Här kan du sitta och lyssna på vågorna som rullar in mot stranden från terrassen. På husets bakgård finns en härlig trädgård med en rymlig uteplats inbäddad i citronträd. När middagen fräser på grillen och doften av hav blandar sig med blomdoft är atmosfären mycket speciell här.

Arkitekturlinjerna är tidlöst rena precis som de ofta massiva naturmaterialen med inslag av bland annat natursten, marmor, ribbat ädelträ, murad sten, smide och industriglas. Huset har en väl sammanhållen designlinje. På entréplan finns en ljus och rymlig matsal ligger i anslutning till det fullt utrustade köket varifrån man når den stora trädgården som inte sätter några begränsningar för socialt umgänge.

Interiören badar i naturligt ljus, vilket skapar en varm och inbjudande atmosfär. Layouten är optimerad för både funktionalitet och estetik.

Garaget ger garanti för bekvämlighet på denna eftertraktade plats precis vid havet.

Det är en sällsynt möjlighet att förvärva ett så vackert Frontline Townhouse i eftertraktade Portixol. Här får man småstadskänsla och havsnära boende samtidigt som man är nära Palmas stadspuls.

Portixol är det gamla fiskeområdet som idag blivit ett av de trendigaste områdena kring Palma. Här ligger exklusiva fiskrestauranger, fantastiska tapasställen och trendiga caféer på rad, ett stenkast från den lilla sandstranden och småbåtshamnen. Här är det alltid mycket aktivitet och folkliv. Du ser ofta de som utövar stand up paddle och kanotister ute på vattnet. På strandpromenaden ser du en blanding av fiskare, löpare, cyklister och inlinesåkare om vartannat. Det är perfekt för en lång promenad i solen och kanske avsluta med en kaffe på något av de många caféerna. I Portixol bor du cirka en 20 minuters promenad från Palmas centrum. Bussförbindelserna är bra och det finns matbutiker, apotek och alla andra bekvämligheter. Charmigt och levande. Vill du bo vid havet i ett lugnt, genuint område med Medelhavet starkt närvarande är Portixol ett drömläge.

Anmäl intresse

Bilder

Fakta om bostaden

Information

Typ
Villa
Pris
4 500 000 €
Antal sovrum
1
Max antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
193 kvm
Tomtarea
248 kvm

Exteriör

Terrass
Nej

Om Portixol / Molinar

Att bo i Portixol/Molinar

I områdena Portixol och Molinar får du småstadskänsla och havsnära boende men nära Palma centrum. Portixol är den gamla fiskehamnen som blivit ett av de trendigaste och mest eftertraktade områdena kring Palma. Här ligger exklusiva fiskrestauranger, fantastiska tapasställen och trendiga caféer på rad, ett stenkast från den lilla sandstranden och småbåtshamnen. Här är det alltid mycket aktivitet och folkliv. Du ser ofta de som utövar stand up paddle och kanotister ute på vattnet. På strandpromenaden ser du fiskare, löpare, cyklister och inlinesåkare om vartannat. Det är perfekt för en lång promenad i solen och kanske avsluta med en kaffe på något av de många caféerna. I Portixol bor du cirka en 30 minuters promenad från Palmas centrum. Bussförbindelserna är bra och det finns matbutiker, apotek och alla andra bekvämligheter. Molinar ligger mitt emellan Portixol och Ciudad Jardín.
Förr var det mest fiskare och jordbrukare som bodde i Molinar men nu är det, tillsammans med Portixol, ett av de allra hetaste områdena kring Palma. Liksom Portixol är Molinar också ett aktivt område där många sportar – cyklar, springer, går långpromenader, skate boardar, inlines. Här finns även surfare då vågorna bryter fint på vinterhalvåret. På kvällarna om sommaren samlas vänner och familjer på stränderna längs strandpromenaden på kvällarna för att äta middag ihop. Charmigt och levande. Vill du bo vid havet i ett lugnt, genuint område med Medelhavet starkt närvarande är Molinar ett drömläge. Priserna stiger men du kan fortfarande ibland komma över kap i form av renoveringsobjekt som kan bli fantastiska hem med morgonrocksavstånd till det glittrande Medelhavet.

Har du frågor kring att sälja eller köpa bostad i Portixol/Molinar? Tveka inte att kontakta våra mäklare på Mallorca så hjälper de gärna dig.

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Liknande bostäder

}