Hoppa till innehåll
Mäklare Karlstad - Bjurfors. Våra erfarna mäklare i Karlstad är experter på bostadsmarknaden. Köpa, sälja eller värdera bostad i Karlstad? Våra mäklare hjälper dig till en lyckad bostadsaffär.

Specialister på Karlstad

Hitta mäklare i Karlstad

Välkommen till Bjurfors mäklare i Karlstad.

På vårt mäklarkontor i Karlstad arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är specialister på Karlstads bostadsmarknad.

Som kund hos oss får du en trygg upplevelse genom hela köp- och säljprocessen. Vi som arbetar på kontoret är ett sammansvetsat team som sätter stort värde på personlig service och långsiktiga kundrelationer. Att du som kund blir nöjd är vår högsta prioritet.

Bjurfors har framgångsrikt attraherat de skickligaste mäklarna där kunskap och erfarenhet i kombination med passion för mäklaryrket borgar för din trygghet och inte minst – en lyckad bostadsaffär.

Bjurfors Karlstad arbetar efter Bjurforsmetoden, en välbeprövad metod som säkrar kvaliteten genom hela bostadsaffären. Vi förmedlar bostäder i kommuner som Karlstad, Hammarö, Kil, Forshaga och Grums. Lokalkännedom, kombinerat med Bjurfors nationella spridning, gör att vi kan hjälpa dig att sälja eller köpa en bostad oavsett var i landet du vill bo.

Vi bokar gärna ett möte för kostnadsfri värdering och rådgivning. Varmt välkommen till Bjurfors Karlstad!

Drottninggatan 14

Bjurfors Karlstad

Drottninggatan 14

652 25 Karlstad

karlstad@bjurfors.se

054-18 10 00

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Pågående (73)

Urval av sålda (179)

Hitta mäklare i Karlstad

Hitta din mäklare

Karlstad ligger på optimalt läge mitt emellan Stockholm, Göteborg och Oslo, vid Vänerns norra strand. Här hjälper Bjurfors erfarna mäklare i Karlstad dig att köpa och sälja bostad.

Hitta ditt drömhem med Bjurfors mäklare i Karlstad

GÅR DU I säljtankar? Varmt välkommen till oss på Bjurfors Karlstad.

Hos oss får du alltid ett professionellt och vänligt bemötande. Våra lokala mäklare lägger ner stort personligt engagemang i varje bostadsaffär, och gör alltid det lilla extra för kunden. Vi arbetar enligt den kvalitetssäkrade Bjurforsmetoden som tillsammans med våra fina bostadspresentationer och breda kontaktnät garanterar att din bostad sticker ut från mängden och exponeras för så många spekulanter som möjligt.

Karlstad ligger på optimalt läge mitt emellan Stockholm, Göteborg och Oslo, vid Vänerns norra strand. Här är det nära till både citypuls och natur, och på lagom promenadavstånd hittar du allt du kan tänkas behöva.

Det finns många fördelar med att bo i Karlstad. Det är en växande stad med ett stort antal trevliga bostadsområden, oavsett om du vill bo vid vattnet, på landet eller i centrum. Det finns också många olika typer av bostäder att välja bland, allt från skogsnära villor till pampiga lägenheter med utsikt över vattnet.

Hos oss skiner alltid solen – varmt välkommen till Bjurfors Karlstad!

Karlstad har ett brett kulturutbud och flera prisbelönta restauranger. Med naturen runt hörnet erbjuder staden en mängd olika fritidsaktiviteter.

Från Karlstad tar du dig enkelt till Sveriges storstäder med buss, tåg eller flyg. Kollektivtrafiken i Värmland har Sveriges nöjdaste kunder.

Karlstad är också en av de svenska städer som har flest soltimmar per år. Hos oss skiner alltid solen – varmt välkommen till Bjurfors Karlstad!

maklare-karlstad-bjurfors-sola-i-karlstad.jpg

Fina bostäder i Karlstad

Vi har många fina bostäder i Karlstad till salu och förmedlar bostäder i Karlstad, Hammarö, Kil, Forshaga och Grums, Tingvallastaden, Haga, Klara, Norrstrand, Sundsta, Herrhagen, Sommarro, Romstad, Råtorp, Färjestad, Henstad, Hultsberg, Skåre, Lorensberg, Granhult med mera.

Vi kan även tipsa om kommande försäljning i Karlstad via bostäder På förhand. Oavsett om du söker lägenheter till salu i Karlstad eller om du letar hus till salu i Karlstad så hjälper vi dig att hitta hem.

Vad är viktigast för oss som mäklare på Bjurfors Karlstad?

  • Nöjda kunder
  • Personlig service
  • Engagerade mäklare

Därför ska du välja Bjurfors Karlstad som din mäklare:

Kvalitetssäkrad arbetsmetod

Vi jobbar enligt den framgångsrika Bjurforsmetoden som säkrar kvaliteten på hela din bostadsaffär, och med hög servicenivå gör vi det lilla extra för kunden.

Fina bostadspresentationer

Vi paketerar din bostad på ett attraktivt sätt för att ge ett oslagbart första intryck och locka så många spekulanter som möjligt till visningen. Vi har vår egen fotograf som samarbetar med mäklaren för att lyfta fram det unika med just ditt hem.

Vi har köparna

Tack vare god lokalkännedom och ett brett kontaktnät i kombination med Bjurfors söktjänst Boagenten, kan vi enkelt hitta rätt köpare till din bostad.

maklare-karlstad-bjurfors-bryggudden.jpg

Stabil utveckling på bostadsmarknaden i Karlstad

Bostadsmarknaden i Karlstad är balanserad och stabil över tid. Med sin blandade bebyggelse erbjuder staden ett varierat utbud av bostäder. Karlstad är en stad som växer och utvecklas för framtiden, och under de senaste åren har det byggts ett flertal nya bostadsområden.

Det är många som är på jakt efter sin drömbostad i Karlstad med omnejd. Vill du veta mer om trender, prisutveckling eller andra delar av bostadsmarknaden i Karlstad? Vi kan bostadsmarknaden i Karlstad – välkommen in till oss så berättar vi mer om våra insikter.

Våra mäklare är måna om varje affär och levererar service över förväntan

Sälja bostad i Karlstad – vad ska jag tänka på?

För dig som vill sälja din bostad är vårt främsta tips att börja förbereda din försäljning i tid. Ta kontakt med en fastighetsmäklare i Karlstad så tidigt som möjligt.

Det är en stor fördel att hinna förhandsannonsera din bostad för att få in spekulanter.

Genom att vara ute i god tid hinner du som säljare också rensa och förbereda inför fotografering och visningar utan stress.

maklare-karlstad-bjurfors-smabatshamnen-Mariebergsviken.jpg

Köpa bostad i Karlstad – vad ska jag tänka på? Tips till dig som letar efter en bostad till salu i Karlstad:

Kontakta Bjurfors som köprådgivare för tips och guidning samt hjälp med att skapa en profil i Bjurfors stora sökregister Boagenten. Med Boagenten hjälper vi dig att hitta ditt nya drömboende. Snabbt, smidigt och helt kostnadsfritt! Då får du även information om kommande försäljning i Karlstad före alla andra.

Om du ser en bostad du gillar – kontakta mäklaren för att få så mycket information som möjligt. Gå på visningen och känn in bostaden samt gör en noggrann kontroll. Läs igenom besiktningsprotokollet noga.

Tänk även på att ha lånelöftet klart. Om du inte har ett lånelöfte än kan vi hjälpa dig att snabbt komma i kontakt med banken.

Boka en kostnadsfri värdering med Bjurfors Karlstad

Det finns olika anledningar att värdera sin bostad. Du kanske går i flyttankar och vill veta ungefär vad din bostad är värd på marknaden, du vill omförhandla dina lån och se över möjligheten att amortera mindre, eller kanske utöka dina lån för att finansiera en renovering. Oavsett anledning så kan Bjurfors Karlstad hjälpa dig. Våra mäklare har lång erfarenhet och ett gott renommé.

Detta ingår i en värdering:

  • Genomgång av bostaden
  • Presentation av Bjurfors och mäklaren
  • Presentation av Bjurforsmetoden
  • Värdering och beskrivning av det aktuella marknadsläget

Om du vill veta hur mycket din bostad är värd kan vi hjälpa till med kostnadsfri värdering av din bostad.

Välkommen till Bjurfors Karlstad

  • Erfarna mäklare – vi kan Karlstad
  • Måna om varje affär
  • Service över förväntan

Köpa, sälja eller värdera bostad?

Våra mäklare kan Karlstad

Trygga bostadsaffärer i Karlstad

Våra mäklare finns vid dina sida genom hela bostadsaffären och bidrar med kloka råd längs vägen.

Mäklare som gör skillnad

Ända sedan 1965 har affärsmannaskapet och engagemanget hos våra mäklare gjort stor skillnad. Vi har kompetensen och verktygen som den stora aktör vi är, samtidigt som vi har mäklare med lokal kännedom och personligt engagemang som ger allt vid varje affär.

Första intrycket

Tillsammans med branschens främsta fotografer och stylister lyfter vi fram din bostads bästa egenskaper – och attraherar fler spekulanter.

Vi har köparna

Vi skapar optimal mix av marknadsföringsaktiviteter för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Detta inkluderar även matchning i Bjurfors köparregister Boagenten.