Hoppa till innehåll

Specialister på Kungsbacka

Hitta mäklare i Kungsbacka och Onsala

Välkommen till Bjurfors mäklare i Kungsbacka!

Ska du köpa eller sälja bostad? På vårt mäklarkontor i Kungsbacka arbetar engagerade fastighetsmäklare som är specialister på bostadsmarknaden i Kungsbacka och Onsala.

Alla vi som arbetar på Bjurfors Kungsbacka bor i kommunen har god lokalkännedom om populära områden såsom centrala Kungsbacka, Onsala, Åsa, Fjärås och Vallda. Vi är ett sammansvetsat och skickligt team där vi tillsammans har många års branscherfarenhet och vi ser kundnyttan av att vi arbetar tätt tillsammans.

Våra erfarna mäklare i Kungsbacka guidar dig tryggt genom hela din bostadsaffär. I vårt stora kundregister Boagenten har vi tusentals köpare i regionen som aktivt letar efter sitt nästa hem – vilket gör att många av de bostäder vi förmedlar säljs redan innan visning.

Du hittar våra mäklare i Kungsbacka på Borgmästaregatan 10A, plan 3. Funderar du på att förändra ditt boende är du alltid välkommen till oss för goda råd och en kostnadsfri värdering av din nuvarande bostad i Kungsbacka med omnejd.

Varmt välkommen till Bjurfors Kungsbacka!

Borgmästaregatan 10A

Bjurfors Kungsbacka

Borgmästaregatan 10A

434 32 Kungsbacka

kungsbacka@bjurfors.se

0300-504 90

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Pågående (39)

Urval av sålda (112)

Hitta mäklare i Kungsbacka och Onsala

Hitta din mäklare

I Kungsbacka bor du ofta nära havet: Bjurfors mäklare är lokala specialister och hjälper dig att värdera, köpa och sälja bostad i Kungsbacka.

Hitta ditt drömhem med Bjurfors mäklare i Kungsbacka

GÅR DU I säljtankar? Varmt välkommen till oss på Bjurfors Kungsbacka.

Vi som arbetar på kontoret är alla boende i kommunen och är mer eller mindre även uppväxta här. Vår lokalkännedom i kombination med vår mäklarexpertis gör oss till specialister på Kungsbacka. Stämningen på kontoret är familjär och vi arbetar tätt tillsammans för att skapa de bästa förutsättningarna för lyckade bostadsaffärer.

Vi älskar Kungsbacka och har svårt att tänka oss en bättre plats att bo på. Här har du allt du kan önska dig. Närheten till hav, sjöar och skog samtidigt som det är bekvämt avstånd till stadspulsen i Göteborg.

Kungsbacka är en pittoresk småstadsidyll som erbjuder ett varierat utbud av kultur, nöje, shopping och matupplevelser.

Ända sen 1200-talet har Kungsbacka varit ett viktigt handelscentrum och de senaste 500 åren har staden legat där vi idag hittar innerstaden. 1846 härjades Kungsbacka av en storbrand som endast två hus klarade sig igenom. Efter branden byggdes staden upp enligt en ny och modern stadsplan. Den pastellfärgade trähusbebyggelsen från sekelskiftet ger idag Kungsbacka torg sin charmiga inramning.

1. Maklare-Kungsbacka-Bjurfors-Filmhuset-Facklan-KungsbackaCentrum-FilmhusetFacklan.jpg

I Kungsbacka kommun hittar du flera vackra områden. Väster om staden ligger Onsala som har en underbar miljö vid havet med närhet till både bad och fiske. Sommartid är mysiga Gottskär ett utflyktsmål där man på Utholmen gärna solar och badar och avslutar med en god fika eller en trevlig middag på någon av restaurangerna. Strax norr om Onsala har du Vallda med sitt vackra naturreservat och närhet till både bad- och båtliv. Fjärås är beläget vid sjön Lyngern som är omgiven av vackra skogar där du kan se hjort om du har tur. Åsa har genom åren varit populärt för sommarboende, men området bebyggs alltmer och idag är den mesta bebyggelsen permanent.

Kungsbacka kommun är en växande kommun som satsar på både unga och äldre. Goda kommunikationer gör det enkelt att ta sig runt i Sverige med tåg, buss eller bil.

Om du letar efter fina bostäder i Kungsbacka kommun, kontakta gärna oss på Bjurfors Kungsbacka. Du hittar våra mäklare i Kungsbacka och Onsala i ”Guldhuset” på Borgmästaregatan 10A, plan 3 i centrala Kungsbacka.

Bostäder i Kungsbacka och Onsala

Vi har många bostäder till salu i Kungsbacka kommun och förmedlar fastigheter i Kungsbacka, Onsala, Åsa, Fjärås, Vallda, Kolla Parkstad, Björkris, Gårdskulla, Söderstaden med mera.

Vi guidar dig rätt, oavsett om du söker hus till salu i Kungsbacka, eller om du letar bostadsrätter i Kungsbacka.

Varmt välkommen att kontakta våra mäklare i Kungsbacka kommun om du funderar på att förändra ditt boende.

Våra mäklare i Kungsbacka arbetar engagerat, kunnigt och proaktivt för att ge dig de allra bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

Viktigast för oss som mäklare på Bjurfors Kungsbacka:

  • Goda kundrelationer
  • Service över förväntan
  • Trygga bostadsaffärer

Vad utmärker Bjurfors Kungsbacka?

Personlig service

Vi lägger stor vikt vid att skapa goda och långsiktiga kundrelationer. Vi finns där för dig under både köp- och säljprocessen som rådgivare och bollplank. Vi är noga med att ha en tät kontakt med våra kunder och håller säljare uppdaterade och informerade om varje moment i bostadsaffären.

Premiumupplevelse

Vi har stor kunskap om bostadsmarknaden i Kungsbacka, och arbetar proaktivt för att ge dig de allra bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

Vi har köparna

Vi har ett stort nätverk av köpare som letar efter sitt drömhem i Kungsbacka med omnejd. Dessutom använder vi oss av Bjurfors tjänst Boagenten, eller Bjurfors Beyond för exklusiva bostäder, där vi kan matcha din bostad med köpklara spekulanter.

4. Maklare-Kungsbacka-Bjurfors-Vallda-Lerkil-Villaområde-Hamn-Båthamn.jpg

Hitta ditt drömhem i Kungsbacka kommun

Kungsbacka har en blandad bebyggelse med äldre hus i centrala Kungsbacka. Utanför centrum finns en stor variation av bostäder. Oavsett om du söker en stor villa vid havet, en klassisk 60-talsvilla, en hästgård, bostadsrätt i centrum eller nyproduktion, så kan du hitta ditt drömhem i Kungsbacka kommun.

Vill du ha information om trender, prisutveckling eller andra delar av bostadsmarknaden i Kungsbacka? Vi kan den lokala bostadsmarknaden – välkommen in till oss så berättar vi mer.

Sälja bostad i Kungsbacka – vad ska jag tänka på?

För dig som vill sälja din bostad är vårt främsta tips att ta kontakt med mäklare så tidigt som möjligt. Våra skickliga mäklare hjälper dig att förbereda bostaden så att den presenteras på bästa sätt och attraherar rätt köpare.

Många bostäder säljs via Bjurfors kundregister Boagenten, utan att nå den publika marknaden. Därför är det en stor fördel att hinna förhandsannonsera din bostad. Vi är duktiga på att matcha bostäder med köpare, och med Bjurfors tjänst På förhand kan du snabbt få ut din bostad på marknaden.

Tänk på att ju mer förberedd du är, desto bättre brukar resultatet av en försäljning bli.

Vi lägger stor vikt vid att skapa goda och långsiktiga kundrelationer.

Köpa bostad i Kungsbacka? Tips till dig som letar efter en bostad till salu i Kungsbacka:

Om du ser en bostad du gillar på vår hemsida eller via våra e-postutskick från Boagenten – kontakta mäklaren tidigt och meddela ditt intresse.

Det är alltid en bra idé att vara påläst och beredd med ett lånelöfte från banken redan innan du börjar gå på visningar. Med ett akutellt lånelöfte vet du hur högt du kan gå i en budgivning. Om du inte har ett lånelöfte än kan vi hjälpa dig att snabbt komma i kontakt med banken. Vi ger dig också gärna fler gå på visning-tips.

Ligg steget före och anmäl dig till Boagenten – där får du tips om bostäder På förhand® före alla andra.

Om du ser att din drömbostad ligger ute På förhand® hos oss kan du ta kontakt med mäklaren för att få information om bostadens status och eventuella förhandsvisningar.

Boka in en köprådgivning med en av vår erfarna mäklare. Vi kan även tipsa dig om kommande bostäder till salu i Kungsbacka.

Värdera bostad i Kungsbacka

Vi har lång erfarenhet av bostadsmarknaden i Kungsbacka. Hos oss får du alltid en realistisk värdering. I vårt första möte gör vi en grundlig genomgång av bostaden och samlar in all nödvändig information. Därefter beskriver mäklaren prisutvecklingen i området och presenterar statistik och underlag för en värdering. Antingen får du information om värdet direkt på plats eller så återkommer vi inom kort till dig med en värdering. I samband med värderingen kan mäklaren också ge förslag på enkla åtgärder som höjer bostadens värde inför försäljningen. Vi kan även erbjuda rådgivning inför ett eventuellt köp.

Om du går i säljtankar kan vi hjälpa till med en kostnadsfri värdering av din bostad.

Välkommen till Bjurfors Kungsbacka

  • Erfarna mäklare – vi är specialister på Kungsbacka
  • Proaktiva och personliga
  • Stort engagemang i varje bostadsaffär

Köpa, sälja eller värdera bostad?

Våra mäklare kan Kungsbacka kommun

Mäklare som gör skillnad

Med ett stort personligt engagemang, Bjurfors gedigna köparregister och god lokalkännedom säkerställer våra mäklare i Kungsbacka bästa möjliga bostadsaffär – varje gång.

Första intrycket

Tillsammans med branschens främsta fotografer och stylister lyfter vi fram din bostads bästa egenskaper – och attraherar fler spekulanter.

Vi har köparna

Vi skapar optimal mix av marknadsföringsaktiviteter för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Detta inkluderar även matchning i Bjurfors köparregister Boagenten.