Hoppa till innehåll
Mäklare Örgryte, östra Göteborg - Bjurfors. På vårt mäklarkontor på Alelundsgatan (mäklare villa och Engelbrektsgatan (mäklare bostadsrätt) arbetar erfarna och engagerade mäklare som är specialister på bostadsmarknaden i Örgryte och östra Göteborg.

Specialister på Örgryte och Östra Göteborg

Hitta mäklare i Örgryte och Östra Göteborg

Välkommen till Bjurfors mäklare i Örgryte och Östra Göteborg!

På vårt mäklarkontor arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är specialister på bostadsmarknaden i Örgryte samt Östra Göteborg.

Vi har lång erfarenhet av att förmedla bostäder i Örgryte och Östra Göteborg, och är en av de mest anlitade mäklarbyråerna i området. Våra mäklare brinner för personlig service och månar om varje bostadsaffär, vilket uppskattas av våra kunder och leder till lyckade försäljningar där både säljare och köpare känner sig nöjda.

Våra specialiserade mäklare i Östra Göteborg och Örgryte guidar dig tryggt genom hela din bostadsaffär. I vårt stora köparregister Boagenten har vi tusentals köpare i regionen som aktivt letar efter sitt nästa hem – vilket gör att många av de bostäder vi förmedlar säljs redan innan visning.

Funderar du på att förändra ditt boende är du alltid välkommen att kontakta våra mäklare för goda råd och en kostnadsfri värdering av din nuvarande bostad i Östra Göteborg.

Varmt välkommen till Bjurfors Örgryte och Östra Göteborg!

Alelundsgatan 4

Bjurfors Örgryte & Östra Göteborg

Alelundsgatan 4

412 66 Göteborg

goteborg@bjurfors.se

031-761 79 00

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Pågående (6)

Urval av sålda (3)

Hitta mäklare i Örgryte och Östra Göteborg

Hitta din mäklare

Gårdaån i vackert sommarljus: Här i Östra Göteborg och Örgryte förmedlar mäklare från Bjurfors årligen många bostäder, både hus och bostadsrätter.

Hitta ditt drömhem med Bjurfors mäklare i Örgryte och Östra Göteborg

GÅR DU I säljtankar? Varmt välkommen till oss på Bjurfors Örgryte och Östra Göteborg.

Hos oss arbetar ett glatt och engagerat team, vi har mäklare med nästan 20 års erfarenhet av villamarknaden och nyare mäklare med viljan att leverera på topp. Något vi alla har gemensamt är att vi är serviceinriktade och månar om varje bostadsaffär, vilket skapar goda och långa relationer. Hos oss möts du av skickliga mäklare som alltid har ett leende på läpparna.

Örgryte är ett av Göteborgs mest populära bostadsområden med närhet till både centrala Göteborg och naturområdet Delsjön. Bebyggelsen i området är blandad men domineras av pampiga villor från 1900-talets första hälft. Blandningen av stora och små villor, radhus och flerbostadshus från flera olika epoker skapar tillsammans med lätt krökta gator och promenadstråk en idyllisk förstadsmiljö som det är svårt att inte falla för.

Örgryte är en anrik stad med ett flertal kulturhistoriskt intressanta byggnader, som Wilhelmsberg, Stora Torp och Villa Odinslund. För den fikasugna finns många små, mysiga caféer och det är alltid nära till mataffärer och annan service.

Delsjöområdet erbjuder utmärkta möjligheter till en aktiv livsstil. Här kan du bland annat ta en tur i löpspåret, paddla kanot, bada eller gå på upptäcktsfärd i naturen. Vintertid är det många som åker skidor både längs de uppkörda spåren i Delsjön eller nedför Brudarebacken, som har knapplift och konstsnö.

maklare-ostra-goteborg-bjurfors-delsjon.jpg

Planerar du att köpa, sälja eller värdera bostad i Örgryte? Kontakta Bjurfors mäklare i Östra centrum, Göteborg. Med lokalkännedom och stort engagemang guidar vi på Bjurfors Örgryte och Östra Göteborg dig till en lyckad bostadsaffär. Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Fina bostäder i Örgryte och Östra Göteborg

Vi har många bostäder till salu i Örgryte och Östra Göteborg och förmedlar fastigheter i Östra centrum, Örgryte, Lunden, Kålltorp, Bagaregården, Björkekärr, Munkebäck med mera.

Vi hjälper dig att hitta ditt drömhem i östra Göteborg, oavsett om det är hus till salu i Örgryte eller bostadsrätter i Östra Göteborg som du söker.

Våra mäklare strävar efter att leverera på topp. Därför gör vi alltid det lilla extra som hjälper dig att göra en lyckad bostadsaffär.

Viktigast för oss som mäklare på Bjurfors Örgryte och Östra Göteborg:

  • Långsiktiga kundrelationer
  • Service över förväntan
  • Nöjda säljare och köpare

Därför ska du välja våra mäklare i Östra Göteborg och Örgryte

Specialiserade mäklare med god lokalkännedom

Vi har arbetat länge i området och besitter stor kunskap om vår marknad. Tack vare vår gedigna erfarenhet och Bjurfors unika köparregister, Boagenten, kan vi enkelt matcha din bostad med köpklara spekulanter som letar efter sitt drömhem i Örgryte och Östra Göteborg.

Attraktiva bostadspresentationer

Vi paketerar din bostad på ett attraktivt sätt för att locka så många spekulanter som möjligt till visningen. När det kommer till själva visningen är det självklart för oss att vara pålästa och redo att svara på spekulanternas frågor.

Hög kundnöjdhet

Våra mäklare strävar efter att leverera på topp. Därför gör vi alltid det lilla extra som hjälper dig att göra en lyckad bostadsaffär. Vi arbetar enligt den kvalitetssäkrade Bjurforsmetoden som garanterar att du får rätt betalt för din bostad.

maklare-orgryte-bjurfors-kulturhuset.jpg

Hur ser utvecklingen ut på bostadsmarknaden i Örgryte och Östra Göteborg?

Örgryte och Östra Göteborg kommer alltid vara ett attraktivt område med stabila bostadspriser och en god efterfrågan. De flesta som flyttar hit stannar kvar, många av våra kunder säljer och köper i samma område. Vanligtvis går bostadsaffärerna snabbt och smidigt.

Vill du veta mer om trender, prisutveckling eller andra delar av bostadsmarknaden i Örgryte och Östra Göteborg? Vi är väl insatta i den lokala bostadsmarknaden – välkommen in till oss så berättar vi mer. Vi kan även tipsa om fina bostäder som snart är till salu i Örgryte.

Sälja bostad i Örgryte och Östra Göteborg – vad ska jag tänka på?

För dig som vill sälja din bostad är vårt främsta tips att ta kontakt med en mäklare så tidigt som möjligt. Det ger din mäklare mer tid till en genomarbetad process.

Örgryte och Östra Göteborg har en stabilt växande förmarknad och många bostäder säljs via Bjurfors spekulantregister, Boagenten, utan att nå den publika marknaden. Därför är det en stor fördel att hinna förhandsannonsera din bostad.

Genom att vara ute i god tid hinner du som säljare också rensa och förbereda bostaden inför fotografering och visningar i lugn och ro.

maklare-ostra-goteborg-bjurfors-orgryte-kyrka.jpg

Köpa bostad? Smarta tips till dig som letar efter en bostad till salu i Örgryte och Östra Göteborg:

Om du ser en bostad du gillar – kontakta mäklaren tidigt och meddela ditt intresse.

Se gärna till att vara påläst och var beredd med ett lånelöfte från banken innan du börjar gå på visningar så att du vet hur högt du kan gå i en budgivning. Om du inte har ett lånelöfte än kan vi hjälpa dig att snabbt komma i kontakt med våra bankkontakter.

Bekanta dig med området som du vill köpa bostad i. Din fastighetsmäklare i Örgryte och Östra Göteborg kan ge bra tips på områden att utforska när du letar efter bostäder till salu.

Om du ska köpa en bostadsrätt är det viktigt att du sätter dig in i föreningens ekonomi eftersom den påverkar din privatekonomi.

Ligg steget före och anmäl dig till Boagenten – där får du tips om bostäder På förhand före alla andra.

Ta kontakt med en av våra erfarna mäklare för att boka in en köprådgivning. Vi kan även tipsa dig om kommande försäljning i Örgryte och kommande försäljning i Östra Göteborg.

Värdera bostad i Örgryte och Östra Göteborg

På Bjurfors Örgryte och Östra Göteborg arbetar specialiserade mäklare med bred kompetens, vilket säkerställer ett korrekt värde i kombination med god rådgivning. I vårt första möte samlar vi in all nödvändig information och ger dig tips och råd utifrån det rådande marknadsläget.

Under ett värderingsmöte får du information om följande:

  • Värdet på din bostad
  • Marknadsanalys av den lokala bostadsmarknaden
  • Hur försäljningsprocessen via oss går till
  • Mäklararvode

Om du går i säljtankar kan vi hjälpa till med en kostnadsfri värdering av din bostad.

Välkommen till Bjurfors Örgryte och Östra Göteborg

  • God lokalkännedom
  • Fina bostadspresentationer
  • Visningar utöver det vanliga

Köpa, sälja eller värdera bostad?

Våra mäklare kan Örgryte och östra Göteborg

Service över förväntan

Med vår långa erfarenhet, yrkesskicklighet och vänliga bemötande överträffar vi våra kunders förväntningar i Örgryte och Östra Göteborg.

Mäklare som gör skillnad

Ända sedan 1965 har affärsmannaskapet och engagemanget hos våra mäklare gjort stor skillnad. Vi har kompetensen och verktygen som den stora aktör vi är, samtidigt som vi har mäklare med lokal kännedom och personligt engagemang som ger allt vid varje affär.

Första intrycket

Tillsammans med branschens främsta fotografer och stylister lyfter vi fram din bostads bästa egenskaper – och attraherar fler spekulanter.

Vi har köparna

Vi skapar optimal mix av marknadsföringsaktiviteter för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Detta inkluderar även matchning i Bjurfors köparregister Boagenten.