Central etta med låg avgift och renoverade ytskikt

Kungsbacka - Gårdskulla, Kungsbacka

Gårdskullavägen 1C

På förhand
Utgångspris
1 750 000 kr
Avgift
2 367 kr
Antal rum
1
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1 av 3
Boarea
36,5 kvm

Central etta med låg avgift och renoverade ytskikt

Välkommen till en ljus kvadratsmart etta med låg avgift i attraktiva Gårdskulla.

 • Ansvarig mäklare

  Ulrica Schipper

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0300-504 95

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Välkommen till ett välplanerat kök med generösa arbetsytor. Gårdskullavägen 1C - Bjurfors
Välkommen till ett välplanerat kök med generösa arbetsytor
Ljust kök med matplats. Gårdskullavägen 1C - Bjurfors
Ljust kök med matplats
Lättmöblerat vardagsrum. Gårdskullavägen 1C - Bjurfors
Lättmöblerat vardagsrum
Rymlig sovalkov. Gårdskullavägen 1C - Bjurfors
Rymlig sovalkov
Gott om plats för förvaring i öppna hyllplan. Gårdskullavägen 1C - Bjurfors
Gott om plats för förvaring i öppna hyllplan
Vacker sten och ekparkett harmoniserar. Gårdskullavägen 1C - Bjurfors
Vacker sten och ekparkett harmoniserar

Beskrivning

Beskrivning

Här möts ni av en optimalt planerad bostad med omsorgsfullt renoverade ytskikt under 2018. Väggarna har genomgående målats vita och i vardagsrum samt kök har man lagt en vacker ekparkett. I den välkomnande hallen möts ni av en funktionell klinker i grå nyans och plats för avhängning på krok samt i en praktisk skjutdörrsgarderob . Köket, som är oerhört välplanerat för att tillhöra en etta, har genomtänkt arbetsyta och plats för mindre sittgrupp. Ett större fönster står för ljusinsläppet och fastighetens byggnadsår vittnar de vackra fönsterbänkarna i sten om. Öppna hyllplan ovan arbetsbänken skapar volym samtidigt som gott om plats för placering av porslin erbjuds. Sovalkoven har moderniserats och kompletterats med en trendriktig industrivägg vilket skapar mysig avskildhet. I alkoven finns plats för dubbelsäng och kläderna förvaras i en skjutdörrsgarderob. Bostaden erbjuder även ett helkaklat badrum i sobra färger.

Föreningen tillhandahåller ett källarförråd samt ett mindre matkällarförråd till varje bostad. Vidare har medlemmarna tillgång till en välskött innergård med lekplats, grillplats och fina gräsytor. Tre välutrustade tvättstugor finns också att tillgå. Föreningen är stabil med en engagerad styrelse.

Här bor du centralt med kort promenadavstånd in till Kungsbackas innerstad och utbud av butiker, restauranger, skolor, biograf och Kungsmässan. En kort genväg tar er till centralen och pendelstationen för snabb och smidig resa till Göteborg.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Store Lyckor 1 Kungsbacka

Parkering

I föreningen finns parkering-, garage-, och mc-platser och till dessa är det separata köer. Kostnaden för närvarande; P-plats 150kr/mån, garage 450kr/mån.

Övrigt

Plats för förvaring finns i skjutdörrsgarderober i hallen samt i sovalkov. Ett källarförråd samt ett mindre matkällarförråd tillhör också bostaden.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Månadsavgift

Avgift/hyra
2 367 kr

Ingår i avgiften: Värme, vatten samt kabel-tv basutbud.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,49731%
Andel av årsavgiften är
0,5%

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
1 750 000 kr
Lägenhetsnummer
0074
Våningsplan
1 av 3
Hiss
Nej
Rum
1
Sovrum
1
Boarea
36,5 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
1
Hushållsström
300 kr
Försäkring
100 kr
Summa
400 kr

Energideklaration

Utförd
Ej utförd

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Store Lyckor
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
129
Antal lokaler
9
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter delat ägande
Nej
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Föreningen äger fastigheterna Store Lyckor 1 och 2 i Kungsbacka kommun. Byggnaderna är uppförda under år 1958-59 och innehar adresserna Gårdskullavägen 1 och 3, Östra Långgatan 16 och Korsgatan 14 och 16.

Föreningen har en egen hemsida www.storelyckor.se

Renoveringar - Utförda och planerade

2019-2020 - Omdränering (planerat)
2019-2020 - Säkerhetsdörrar, gård, trapphus renovering (planerat)
2019 - Kommande Kall och varmvattenstammar och badrum, påbörjas sep -2019 i aktuell trappuppgång.
2017: Spolning och relining av badrumsstammar. OVK.
2016: Fasader
2015: Renovering av tegelfasad och balkonger.
2014: Renovering källarförråd
2014: Lokaler, nya fönster och entrédörrar
2013: Genomgång av värmeinjustering i lägenheterna efter renovering av värmesystemet.
2009: Takrenovering
2000-2005: Köksstammar
1983: Fönsterbyte

Parkering

I föreningen finns 60 st parkeringsplatser, 25 garageplatser samt 6 mc-platser i garage. Det är separata köer till platserna. Kostnaden för närvarande; P-plats 150kr/mån, garageplats (kall) 450kr/mån och 225kr för mc-platserna.

TV/bredband

Föreningen har kabel-tv från Com hem. I avtalet med ComHem ingår ett obligatoriskt analogt basutbud med ett tiotal kanaler samt de fria digitala kanalerna (SVT1, SVT2, SVT24, barnkanalen, Kunskapskanalen, TV4, TV6, Fox och Axcess). Kostnaden för basutbudet ingår i din boendeavgift.

Föreningen har inget gemensamt avtal för bredband. Som bostadsrättsinnehavare får man själv beställa och bekosta sitt bredbandsabonnemang.
Bredband via koaxialkabel kan beställas från ComHem (www.comhem.se).
Det går även att beställa bredband via ADSL från flertalet leverantörer, förutsatt att man har en fast telefonianslutning från Telia (www.telia.se).

Gårdsplats/innergård

På den gemensamma innergården finns grönområde, lekplats för barnen och grillplats. Föreningens grillplats finns utanför Gårdskullavägen 3D.

Gemensamma utrymmen

Föreningens medlemmar har tillgång till tre välutrustade tvättstugor med torkrum, miljörum och cykelförråd. Tvättstugorna finns i mark- och källarplanen på Östra Långgatan 16 A, Gårdskullavägen 3 F samt Korsgatan 16 A.

Övrigt

Föreningen har en energideklaration utförd 2008-12-10 med en energiprestanda på 188 kwh/m² och år. Energideklarationer är giltig i tio år från den tidpunkten den utfördes. Bostadsrättsföreningen har inte utfört någon ny.

Området

Mäklaren om Kungsbacka

Det är inte konstigt att Kungsbacka är så otroligt populärt med sitt perfekta läge, både till havet, inlandet och till Göteborg. Dessutom har området en varierande natur med skärgård i väst och skog i öst så du kan få det bästa av två världar.

KUNGSBACKA SATSAR STORT på barnomsorg och utbildning och det finns flertal alternativ att välja bland när det gäller förskolor, familjedaghem och skolor. Målsättningen är att de ska vara bland de bästa i landet vad gäller studieresultat, funktionalitet, modernitet och miljö.

FÖR DEN SPORTINTRESSERADE finns ett komplett utbud i Kungsbacka, här hittar du bland annat bowling, fotbolls- och ishockey-klubbar, åtskilliga träningscenter och motionsslingor samt golfklubbar.

REDAN PÅ 1200-TALET blev Kungsbacka ett viktigt handelscentrum. Äldsta kända kartan över Kungsbacka från mitten av 1600-talet, visar att staden låg på udden mellan Kungsbackaån och Söderå, där vi idag hittar innerstaden.1846 härjades Kungsbacka av en storbrand. Endast två hus finns idag bevarade från tiden före branden, Röda stugan på Norra Torggatan och huset Östergatan 10 (f d borgmästarbostad). Efter branden byggdes staden upp efter en ny och modern stadsplan. Den pastellfärgade trähusbebyggelsen från sekelskiftet ger idag torget en idyllisk inramning.

SOM HANDELSCENTRUM har Kungsbacka naturligtvis genom århundradena varit en viktig marknadsplats. Förutom de många butiker och den nybyggda gallerian i den mysiga innerstaden, har Kungsbacka ett av Sveriges modernaste shopping-centra, Kungsmässan, med ett 50-tal butiker. Affärsbyn Hede Fashion Outlet, strax norr om centrum, erbjuder världskända varumärken till kraftigt rabatterade priser. Inne i Kungsbacka finns flera mysiga caféer och restauranger och självklart ett komplett serviceutbud i form av vårdcentraler, tandläkare, apotek etc.

VÄSTER OM TÄTORTEN Kungsbacka ligger Onsala. Området har en vacker miljö vid havet med närhet till bad och fiske. Genom åren har det varit ett populärt för sommarboende, men området bebyggs alltmer och idag är den mesta bebyggelsen permanent.

DU HAR GODA KOMMUNIKATIONER åt alla håll i landet när du bor i Kungsbacka. Pendeltåg och bussar tar dig snabbt och enkelt till Göteborg och SJ:s tåg stannar i staden både på väg åt söder och norr.

Köpa eller sälja bostad i Kungsbacka kommun? Kontakta våra mäklare i Kungsbacka! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Gårdskullavägen 1C

Gårdskullavägen 1C,
434 41 Kungsbacka

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Ulrica Schipper

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0300-504 95