Hoppa till innehåll

Ett hem att längta hem till

  • Såld, 2024-07-18
  • 94 kvm
  • 4 rum
  • 4 500 000 kr

Centrum, Varberg

Klumbergsvägen 4A

Slutpris:
4 500 000 kr
Avgift:
5 128 kr*
Antal rum:
4
Boarea:
94 kvm**
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
3 av 5
Hiss:
Ja

*Inkl värme, VA

**Föreningens information

Ansvarig mäklare

Susanna Fogelström

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Kontakta mig

Bjurfors Varberg

BOKA EN KOSTNADSFRI VÄRDERING

Vill du också sälja din bostad?

Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig!

Bilder

  • Fasader i sand- och jordfärgat danskt tegel som samspelar med närheten till Varbergs stränder.
  • Sällskapsdelen som breder ut sig i vinkel är härligt öppen
  • Ett extra rum under stora delar av året

Om Centrum

Att bo i Varberg centrum

Varberg centrum består av charmiga kvarter och gator. Här bor du ett stenkast från salta bad och friska promenader längs strandpromenaden, denna sträcker sig från hamnen i norr bort till Kusthotellet i söder. Mitt i Varbergs levande centrum bedrivs torghandel med både lokala handlare och tillresta Knallar varje onsdag och lördag. Här finns gott om butiker och restauranger av varierande slag, nånting för alla.

Tågstation, med fina pendlingsmöjligheter norr och söderut, ligger mitt i stan. Här finns också en busscentral med frekvent tidtabell inom Varbergs kommun. Vill man pendla med bil är man snabbt ute på motorvägen och sen tar det ca 45 minuter till Göteborg i norr och Halmstad i söder. Cykelbanor finns i alla riktningar och avstånden är korta.

I centrum har du gångavstånd till både matbutiker, vårdcentraler, tandläkare och systembolag. Flera förskolor, F-9-skolor och gymnasium finns alla inom cykelavstånd.

I centrala Varberg finns det ett antal parkeringshus samt parkeringsplatser. Parkering Inom stadskärnan är gratis och man använder p-skiva. Bara något kvarter utanför centrum behövs ingen p-skiva.

Inte långt ifrån stan ligger Påskbergsskogen. Här finns ett elljusspår för den som antingen vill ta en behaglig promenad eller en stärkande löptur. För den fotbollsintresserade ligger Påskbergsvallens fotbollsanläggning i samma område. Längs strandpromenaden finns nakenbad med bastu för både damer och herrar samt ett utomhusbad med simbassäng som håller öppet under sommarmånaderna.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Varberg centrum? Kontakta våra mäklare i Varberg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Mäklare

Kampanjbild Boneo