Hoppa till innehåll

Specialister på Varberg

Hitta mäklare i Varberg

Välkommen till Bjurfors mäklare i Varberg!

Funderar du på att köpa eller sälja bostad i Varberg? Välkommen till Bjurfors Varberg. Med vår lokalkännedom och stora engagemang guidar vi dig till en lyckad bostadsaffär. Vi kan Varberg.

Vi som driver Bjurfors Varberg har lång erfarenhet som fastighetsmäklare på vår lokala marknad, och hösten 2020 öppnade vi dörrarna till vårt fina kontor. Vi säljer bostäder i hela Varbergs kommun och har stor erfarenhet av attraktiva områden såsom Varberg centrum, Träslövsläge, Apelviken, Traneberg, Södra Näs och Söder.

Vi har köparna – i vårt stora intressentregister Boagenten har vi kontakt med tusentals köpare i regionen, som aktivt letar efter sitt drömhem i och kring Varberg. Flera av våra objekt säljs redan innan visning, till bästa möjliga pris.

Oavsett om du vill sälja bostad, värdera bostad eller är på jakt efter din drömbostad i Varberg – så finns vi på Bjurfors Varberg här för dig.

Kontakta oss, eller ännu bättre – besök oss gärna på vårt kontor! Vi har lokaler mitt i stan där vi har satsat på att skapa en trevlig mötesplats för våra kunder. Våra kunder beskriver det som en känsla av att komma in i ett vardagsrum, lite som ett andra hem.

Varmt välkommen till Bjurfors Varberg!

Kyrkogatan 19 a

Bjurfors Varberg

Kyrkogatan 19 a

432 41 Varberg

varberg@bjurfors.se

0340-500980

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Pågående (23)

Urval av sålda (103)

Hitta mäklare i Varberg

Hitta din mäklare

Hitta ditt drömhem med Bjurfors mäklare i Varberg

Går du i säljtankar? Varmt välkommen till oss på Bjurfors Varberg.

Vi som driver Bjurfors Varberg är själva uppväxta i staden. Även när vi har bott i andra städer, både i Sverige och utomlands, så har längtan till Varberg varit stor. Det är något speciellt med staden, och därför har vi båda valt att återvända till Varberg och bosätta oss här med våra familjer.

Med andra ord så är vi specialister på Varberg – ända ut i fingerspetsarna.

Varberg är en spännande kuststad som har upplevt en kraftigt ökad inflyttning de senaste åren. På sommaren lockas många besökare av närheten till havet och den vackra strandpromenaden, som ligger bara några minuter från centrum. Men Varberg är mer än bara en sommarstad – det händer mycket året runt.

Staden har ett rikt kulturliv och i centrum finns ett stort utbud av restauranger, caféer och affärer. I Varberg kan du leva en aktiv livsstil – med ett utbrett föreningsliv inom exempelvis fotboll, handboll och innebandy. Varberg är även känt för att vara Sveriges surfmetropol – där surfentusiaster flockas i Apelviken för att fånga vågorna när vindstyrkan tillåter.

Varberg har en spirande framåtanda och i staden verkar många småföretagare. I Varberg lockar också många spännande arbetsplatser. För den som pendlar till jobbet ligger tågstationen mitt i stan och erbjuder pendlingsmöjligheter till såväl Kungsbacka och Göteborg i norr som Falkenberg och Halmstad i söder.

Centrala Varberg präglas av kullerstensgator och låg bebyggelse – framförallt äldre trä- och stenhus. Utanför centrum finns en stor variation av bostäder – oavsett om du är ute efter en 20-talsvilla, en bostadsrätt i centrum, en exklusiv villa vid havet eller nyproduktion så kan du hitta ditt drömhem i Varberg.

Vi förmedlar bostäder i Centrum, Träslövsläge, Apelviken, Södra Näs. Söder, Getterön med mera.

Vad är viktigast för oss som mäklare på Bjurfors Varberg?

  • Vi är måna om varje affär
  • Vi ger service över förväntan
  • Vi värdesätter trygga relationer som leder till nöjda säljare och köpare

Vad utmärker Bjurfors Varberg?

Kostnadsfri stylingkonsultation – När du säljer bostad via oss erbjuder vi alltid en gratis konsultation av professionella stylister inom homestyling.

Vi har köparna – via Boagenten kan vi matcha din bostad med spekulanter som är på jakt efter en bostad precis som din. Vi har tusentals köpare som är på jakt efter sin drömbostad i Varberg, och det kan ofta gå snabbt att göra en lyckad bostadsförsäljning med oss.

Marknadsföring – vi presenterar din bostad med hög kvalitet i både text och bild, för att ge köparen ett oslagbart första intryck av bostaden inför visning.

Vi skapar en optimal mix av marknadsföringsaktiviteter för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt.

Hur ser utvecklingen ut på bostadsmarknaden i Varberg?

Inflyttningen till Varberg ökar för varje år. Staden är just nu inne i en expansiv fas och många är på jakt efter sin drömbostad i Varberg med omnejd. Vill du veta mer om trender, prisutveckling eller andra delar av bostadsmarknaden i Varberg? Vi kan bostadsmarknaden i Varberg – välkommen in till oss så berättar vi mer om våra insikter.

Sälja bostad i Varberg – vad ska jag tänka på?

För dig som vill sälja din bostad är vårt främsta tips att ta kontakt med mäklare så tidigt som möjligt. Det ger din mäklare mer tid till en genomarbetad process.

Det är också en stor fördel att hinna förhandsannonsera din bostad för att få in spekulanter.

Genom att vara ute i god tid hinner du som säljare också rensa och förbereda inför fotografering och visningar i lugn och ro.

Köpa bostad i Varberg – vad ska jag tänka på?

Tips till dig som ska köpa en bostad i Varberg:

Om du ser en bostad du gillar – kontakta mäklaren tidigt och meddela ditt intresse. Många objekt säljs innan visning så se till att inte gå miste om ditt drömobjekt.

Tänk även på att ha lånelöftet klart. Om du inte har ett lånelöfte än kan vi hjälpa dig att snabbt komma i kontakt med vår samarbetspartner SEB.

Ligg steget före och anmäl dig till Boagenten – där får du tips om bostäder På förhand före alla andra.

Värdera bostad i Varberg

Om ni går i säljtankar kan vi hjälpa till med kostnadsfri muntlig värdering av din bostad.

Välkommen till Bjurfors Varberg

  • Erfarna mäklare – vi kan Varberg
  • Måna om varje affär
  • Service över förväntan

Köpa, sälja eller värdera bostad?

Våra mäklare kan Varberg

Första intrycket

Tillsammans med branschens främsta fotografer och stylister lyfter vi fram din bostads bästa egenskaper – och attraherar fler spekulanter.

Kostnadsfri stylingkonsultation

Du som säljer din bostad genom Bjurfors Varberg får alltid en kostnadsfri stylingkonsultation. Få tips och råd om homestyling och maximera bostadens potential inför försäljning.

Vi har köparna

Vi skapar en optimal mix av marknadsföringsaktiviteter för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Detta inkluderar även matchning i Bjurfors köparregister Boagenten.