Hoppa till innehåll

Bostäder till salu i Varberg kommun

Resultat i lista

19 bostäder till salu

Resultat på karta

19 bostäder till salu
Kartan visar upp till 200 bostäder

Spara sökning som bevakning

Alla bostadstyper (förutom lantbruk) i Varberg

Vad är Bjurfors Boagent?

Bostäder till salu i Varberg kommun

Att bo i Varberg

ALLMÄNT OM OMRÅDET
Varberg är en spännande kuststad med allt på behändigt avstånd. Närheten till havet är påtaglig och den vackra strandpromenaden ligger bara några få minuter från centrum. Det är en inspirerande och historisk plats med något för alla. På sommaren finns flera härliga stränder att välja mellan, här bjuds på både mjuk och skön sand, klippor och berghällar. Apelviken som är den största stranden är berömd för sin fina surfing och strandnära restauranger.

Inåt landet öppnar sig den vackra och sagolika bokskogen i Åkulla som anses vara ett av Sveriges främsta bokskogsområden. Inom området finns ett tjugotal sjöar och tolv naturreservat.

Förutom den fantastiska naturen erbjuder Varberg även kultur, shopping, nöjen och ett aktivt föreningsliv. För den som tycker om att motionera finns åtskilliga möjligheter. Det finns bland annat en motionsslinga längs havet med fantastisk utsikt. För den som hellre tränar inomhus finns även ett stort utbud av träningsanläggningar, både för gym-och idrottsaktiviteter.

NÄRSERVICE
I centrala Varberg finns flera förskolor, F-9-skolor samt gymnasieskolor i närheten.

KOMMUNIKATION
Varberg har det perfekta läget med pendlingsavstånd till såväl Kungsbacka, Göteborg och Borås i norr samt Falkenberg och Halmstad i söder.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad i Varbergs kommun? Kontakta våra mäklare i Varberg. Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

}