Bostäder till salu i Skällinge

Hitta din nya bostad i Skällinge.

Attraktiva bostäder till salu i Skällinge

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Skällinge just nu!

Området

Att bo i Skällinge

Det lilla samhället Skällinge ligger inbäddat i naturen ca 2 mil öster om Varberg. Bakom kyrkan i Skällinge finner du Skällingesjön med sitt kristallklara vatten. Här finns en omtyckt badplats med grillplats. Här kan barnen leka på sandstranden och lekplatsen och hoppa i vattnet från både bryggor och hopptorn. I Skällinge finns även en närbutik och en pizzeria.

I Skällinge finns det två förskolor, en föräldrakooperativ och en kommunal. Skällinges kommunala förskola är hopbyggd med Skällinge skola som är en F-3 skola med omkring 60 elever. Från årskurs 4 går eleverna i Rolfstorp skola.

För den som vill vara aktiv erbjuder Skällinge en fotbollsplan, en boulebana samt vackra strövområden. Bygdegården som nyligen renoverats inrymmer både bastu med relax, skytteföreningens träningslokal samt mötes- och festlokal att hyra.

Skällinge har goda bussförbindelser både mot Varberg och Ullared.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Skällinge? Kontakta våra mäklare i Varberg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.