HSB förening med hög bekvämlighet

City - Atollen, Jönköping

Fiskargränd 3A

På förhand
Avgift
6 161 kr
Antal rum
4
Boarea
106 kvm
Typ
Bostadsrätt
Våningsplan
7 av 9
Hiss
Ja

HSB förening med hög bekvämlighet

Så city som det kan bli, men ändå så skyddat och bekvämt. Atollen är på många sätt och vis unikt i sitt slag, 4 rum & kök högt upp med sjön som granne

 • Ansvarig mäklare

  Nathan Efram

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0723-27 11 00

 • Extra kontaktperson

  Christian Österberg

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0723-261100

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välplanerad cityfyra i Jönköpings bäst belägna förening. En förening med hög bekvämlighet och god ekonomi. Allt är i absoluta toppskick, inte så konstigt kanske då huset stod klart så sent som 2015.
Lägenheten är belägen på gaveln vilket gör att det finns extra fönster, mer ljus och balkongen är inglasad vilket förlänger både höst- och vårsäsongen.
På Atollen är läget nästan oförskämt bra. På Atollen, på taket, ovanpå myllret finns Brf City, den enda bostadsrättsföreningen på Atollen.
Nu, tillgänglig för den som värdesätter läge framför allt blir nu en rymlig, fullt utrustad och väldigt välplanerad fyra tillgänglig.
Bara en sån sak som en utsökt innergård på taket, inglasad balkong och dubbla wc är väl så attraktivt. Adderar man garanterad plats i garaget, gästlägenhet och det centrala läget.

Interiör

Väl avvägt har arkitekten planerat och fördelat kvadratmeterna för att skapa rikligt med yta genom hela lägenheten. Sovrummen, balkongen, köket, badrummen och balkongen ligger prestigelös vid sidan om vartannat i en exemplarisk planlösning rymlig för hela familjen. De 106 kvm kan inredas och möbleras utan att det känns överflödigt eller trångt åt något håll. Alltså finns goda möjligheter att forma ditt hem utefter det som du vill ge plats i livet.

Löftet om funktionalitet i våningen bekräftas vid första steget in. I hallen finns goda förvaringsmöjligheter och utrymme att skapa den interiör som får dig, din familj och gästerna att känna sig som hemma redan i första anblick. Direkt till vänster i entrén finns en stor, omfattande garderob som rymmer allt vad årstiderna kan tänkas medföra för beklädnader.

Vidare står dörrarna öppna till de tre sovrummen som finns i våningen. Sida vid sida om följer de storleksordning med början på störst först. Det första rummet är the masterbedroom som idag är inrett och utformat för två personer och plats finns för en spjälsäng om man skulle önska. Såväl som i de övriga rummen finns här rikligt med förvaringsmöjligheter som sträcker sig från golv till tak. Rummen näst på tur är lika stora till sin yta och är planerade enligt samma modell. Vad som skiljer är hörnläget i rummet längst ned med fönster och ljus från två håll. Dessa två rum kan även göras om och användas som gästrum, walk-in-closet eller varför inte ett mindre biorum? Eller så låter man det bara vara. Hursomhelst, bra blir det!
Samtliga av rummen i våningen håller en avslappnad och extravagant finish då det så sent för bara något år sedan stod startklara och inflyttningsredo. Sedan dess har inga större omvandlingar behövts göras. Genomgående håller lägenheten högsta standard med lugnande avskalade kontraster och bekväma toner. En behaglig början för dig som flyttar in, enkelt att inreda och enkelt att få dina nyanser att sätta prägeln på bostaden.

Köksinredningen är platsbyggd med släta köksluckor i vitt med diskreta men stilrena handtag, kakelplattor i samma färg samt en bänkskiva i djupgrå laminat. Helt rätt i tiden. Vitvaror från Electrolux och är av den senare modellen. Köket är lagom till sin yta och trivsamt att umgås i. Här uppfylls de funktioner som du kan tänkas begära i ditt blivande hem. Praktiskt utan gränser och rymmer allt vad middagarna kan tänkas innehålla för ingredienser. Köket är rymligt och en perfekt plats för vardagsmiddagar och frukostflingorna i farten.

I anslutning till köket ligger det generösa vardagsrummet där ett stort sällskap kan husera utan att det upplevs trång åt något håll. En massiv soffgrupp med tillhörande möblemang, ett stort matsalsbord och dansgolv för inflyttningsfesten finns gott om. Med balkongdörren öppen kan även några av gästerna slå sig ned där och samtidigt vara en del av gemenskapen inne i våningen. Anslutningen genom kök till vardagsrum och vidare ut på balkongen är genomtänkt och skapar ett genomsyrande ljus i hela bostaden. Balkongen är belägen i söderläge och slukar rikligt med ljus större delen av dagen. Likaså är antalen fönster generöst tilltaget och skapar ett otroligt skimrande sken som genomsyrar boningen.

Våningen är försedd med två toaletter, en lite mindre och en stor. De båda går i enligt samma stilmall med helkaklat från golv till vägg. En praktisk grå nyans klär golvet och vitt på väggarna. Det större badrummet är fullt utrustat med den senaste versionen av tvättmaskin och torktumlare.

Denna trivsamma, stilsäkra och varsamt planerade bostad gör det enkelt för dig, din familj och era tillhörigheter att göra entré.
Varmt välkommen till Fiskargränd 3 A.

Utvald detaljbild Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Fastighetsbeteckning

Algen 3

Bostadsrättsförening

Namn
Brf City, HSB
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
42
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Föreningens namn: City, HSB

Brf City förvaltas av HSB och består av 42 lägenheter. Huset är uppdelat i två fastigheter där föreningen äger den övre medan fastighetsbolaget Corallen äger den undre med kommersiella lokaler i två plan. Bland hyresgästerna i dessa lokaler finns bl a Systembolaget, restauranger och butiker. I kvarteret finns även en välsorterad Coop-butik. Föreningen har en väl genomarbetad ekonomisk plan med god balansräkning och förmånliga räntenivåer. Första inflyttning till bostadsrätterna skedde i augusti 2015.

Till lägenheten hör ett förråd. I fastigheten finns även en gemensam tvättstuga, stora cykelförråd, styrelserum och renhållningsrum. Riktigt snygg och modern innergård med ett fantastisk läge i väst med flera soltimmar och en imponerande utsikt över Munksjön. Ytorna är täckta med konstgräs, altangolv i form av Bangkirai och gårdsgrus.

Parkering sker smidigast i P-huset Atollen som ligger alldeles intill. Här kan månadskort köpas, kostnad ca. 500 kr/månad.

Information

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
08-2069-1-17-3
Våningsplan
7 av 9*
Hiss
Ja
Rum
4
Sovrum
3
Boarea
106 kvm**

* Enligt HSB våning 7

** Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
C
Energiförbrukning per kvm och år
79
Energideklarationsdatum
2018-09-21

Uteplats/balkong

Stor balkong, inglasad vänd åt söder (mot innergård) med glimtar över Munksjön från balkongens ena del.

Övriga byggnader/utrymmen

Det finns en gemensam grov- tvättstuga med möjligheter att tvätta mattor mm. Här finns även cykelförråd med rum för 2 cyklar per lägenhet. Det finns även ett separat lägenhetsförråd på ca 10-12 kvm/lägenhet.

TV/bredband

Bredband (fiberanslutet) ingår i månadsavgiften. Fastigheten är ansluten till Comhems tv-utbud med standard 12-tv-kanaler (ingår i avgiften). Man kan även komplettera med fler tv-kanaler, snabbare bredband och fast telefoni för tillägg.

Parkering

Alla lägenheter har en parkeringsplats i det intilliggande p-huset, månadskostnaden för en sådan är 500 kronor.

Månadsavgift

Avgift
6 161 kr

I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, kabel-tv samt bredband.

Ekonomi

Andel i föreningen
2,15887%
Andel av årsavgiften är
2,60627%
Pantsatt
Ja

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
2

Utöver månadsavgiften tillkommer el & varmvatten.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggår
2015
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Fönster
3-glasfönster isoler

Föreningens innergård är unik, på taget med underbar utsikt finns konstgräs, sittbänkar och plats att umgås. Här njuter man av en skyddad tillvaro med Munksjövyer av högsta klass. Dessutom mullret av citypulsen och doften av Jönköpings bästa restauranger och bagerier.

Området

Att bo i Jönköping City - Atollen

Mitt i stan, men i den nya delen som mestadels präglas av restauranger, caféer och vatten. Vi är så mitt i city som man kan komma. Rakt nedanför oss börjar promenadstråken som löper längs med Munksjöns strand. När Atollen växte fram blev också city större och vackrare. Munksjön som närmsta granne, när värmen kryper på blir denna stadsdel levande. Åt öster granne med Östra Kajen och Spira och åt väster Jönköpings gågata med ännu mer affärer/shopping.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Jönköping City - Atollen? Kontakta Bjurfors mäklare i Jönköping! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Fiskargränd 3A

Fiskargränd 3A,
553 20 Jönköping

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Nathan Efram

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0723-27 11 00

 • Extra kontaktperson

  Christian Österberg

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0723-261100