Nyinkommet! Gräshagens bästa utsikt, utan tvekan.

Gräshagen, Jönköping

Norra Bogesundsgatan 10

På förhand
Avgift
2 191 kr
Antal rum
1,5
Boarea
40 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
9 av 10
Hiss
Ja

Nyinkommet! Gräshagens bästa utsikt, utan tvekan.

Opitmal och smart 1,5 rummare på nionde plan. Som ny, fritt belägen och med utsikten i fokus!

 • Ansvarig mäklare

  Nathan Efram

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0723-27 11 00

 • Extra kontaktperson

  Christian Österberg

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0723-261100

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

. Norra Bogesundsgatan 10 - Bjurfors
Interiörbild. Norra Bogesundsgatan 10 - Bjurfors
. Norra Bogesundsgatan 10 - Bjurfors

Ett hem för dig som prioriterar ett nybyggt hus bekvämlighet men också ser de ekonomiska fördelarna med att bo i en föreningen där avgiften är härligt låg.

Garage finns!

. Norra Bogesundsgatan 10 - Bjurfors

Närmaste Ica ligger bara steg utanför dörren och 3:ans buss stannar precis utanför var tionde minut.

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Ytterst bekvämt boende där du som köpare inte behöver lyfta ett finger, utan bara flytta in och börja njuta av din nya lägenhet. Smidig planlösning som inrymmer allt du behöver; vardagsrum med utgång till stor inglasad balkong, sovalkov, rejält badrum samt ett smidigt arbetskök. Värt att nämnas är balkongen som befinner sig i husets högsta punkt vilket gör att vyerna är svårslagna och balkongen lite rymligare. Allt är i mycket gott skick!

Gräshagen är ett omtyckt och mycket trivsamt område. Huset är trevligt beläget med natur och promenadstigar runt hörnet. I närområdet finns dessutom ett bra utbud av service med bl.a. mataffär, kiosk och pizzeria. Bekvämt cykelavstånd in till stan samt bra busskommunikationer strax utanför huset.
Gräshagen har blivit känt för sin grönska och sitt centrala läge, värt att nämna åter igen, att ta sig till högskolan tar inte mer än 8-10 minuter med cykel.

Interiör

Hela lägenheten känns faktiskt som ny, dessutom finns den i ett hus som fortfarande "klassas" som nybyggnation. Invändigt går inte många kvadratmeter till spillo. Här har arkitekten tänkt till, att inte slänga bort dyrbara kvadratmeter i hall men istället utrustat badrum, vardagsrum och även fått till en alkov gör genast att lägenheten känns otroligt funktionell.

Lika mycket som den perfekta studentlyan är detta definitivt ett optimalt "första-boende", ett hem för den som upskattar okomplicerad bekvämlighet och evig utsikt.

Välkommen in till den nionde våningen i bakfickan och vänd mot Jönköping är vyerna lika slående som rogivande.
Direkt vid entrén finns en avhängningsyta och den räcker gott och väl för man upptäcker fort att det är härligt att ha den öppenhet som denna pärla bjuder på, där fördelningen på ytan är korrekt. Längre fram i hallen finns även plats för kläder, städ och förvaring, det s.k förrådet mäter ca. fem kvm.
Golven är a i hela lägenheten och är genomgående med kvalitetsparkett från Kährs.
Vidare möterer hallen köket men först ut presenteras det läckra badrummet som enkelt skulle platsa in i vilken stor lägenhet som helst,
cirka 7-8 kvm, duschhörna, helkaklat, kommod, arbetsbänk med förvaringsskåp samt en tvättmaskin med torktumlarfunktion, riktigt läckert och det där "nya och fräscha".
Köket ligger öppet i lägenheten och är för sin storlek överkvalificerat, ändamålsenligt och modernt. Inredning från HTH med vita luckor som kombineras med en snygg svart bänkskiva och vitt kakel ovan arbetsytorna. Induktionsfunktionen hindrar inte heller skära grönsaker på spisen, ingen risk att bränna sig med andra ord.

Vardagsrummet centrerar och härifrån är alla utrymmen lättillgängliga. Ännu lättare är det att möblera, plats för en kontorsplats, soffa och en matplats är inga problem. Intill vardagsrummet ligger även en smidig sovalkov, här finns faktiskt plats för en dubbelsäng och ytterligare förvaring finns i väggfasta skåp mot taket vilket gör att rummet känns rymligt och minst sagt funktionellt. Det stora fönstret som finns här ger hela lägenheten dagsol och en äkta sovrumskänsla. Vill man så kan man till och med "stänga igen" om man vill bli mer privat.

I vardagsrummet öppnar den stora inglasade balkongen upp sig. Inredd med behaglig matta på golvet och plats för soffgrupp gör att balkongen tjänstgör som ett extra rum i lägenheten. Gräshagen grymmaste utsikt och bara toppvåningarna i huset har så rymliga balkonger.

Fakta

Uteplats/balkong

Det här läget är något utöver det vanliga. En balkong på nionde våningen är något att skryta över och imponeras av. Nästan hela året är det en förlängning av vardagsrummet.

TV/bredband

Fiber indraget, Wetternet.

Parkering

Garage finns i källarplan, hissen går ända ner samt nås utifrån. Separat kö. På omkringliggande gator är det fri parkering och du hittar alltid någonstans att ställa din bil.

Månadsavgift

Avgift
2 191 kr

kallhyra

Ekonomi

Andel i föreningen
1,4373%
Pantsatt
Ja

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
200 kr
Vatten/Avlopp
100 kr
Summa
300 kr

Nuvarande ägare förbrukar el för ca. 200 kr/månad och förbrukning för kall/varmvatten 100 kr/månad.

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
D
Energiförbrukning per kvm och år
84
Energideklarationsdatum
2020-01-04

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Bogesundsparken 2
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
46
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

Allmänt om föreningen

Förening: Bogesundsparken 2
Föreningen äger Navet 8 och adressen är Norra Bogesundsgatan 10. 46 bostadsrättslägenheter samt en garagebyggnad i två plan med parkeringsplatser med en prydlig innergård och lekplats ovanpå. Bogesundsparken är lågenergihus med en beräknad energianvändning under 60 kWh/m2 och år. Välskött förening med stabil ekonomi som förvaltas av Jönköpingsbostäder.

Garage och p-platser finns. I garaget finns 39 platser som tillhör föreningen och utvändigt finns 7 p-platser. Kostnad för garageplats är 515 kr/mån och för p-plats 310 kr/mån.

Indragen fiber från Wetternet.

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
102-102-040
Våningsplan
9 av 10*
Hiss
Ja
Rum
1,5
Sovrum
1
Boarea
40 kvm**

* Lägenheten ligger högst upp i sin huskropp.

** Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggår
2012
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Fönster
3-glasfönster isoler

Området

Att bo i Gräshagen

Att bo och leva på Gräshagen är förenat med att bo lugnt, naturnära men ändå så pass centralt att det blir enkelt att njuta av Jönköpings cityliv. Här bor man med cirka tio minuters cykeltur in till city och alltid med närhet till en busshållplats. Citybussen går nästan var tionde minut och tar dig in till stan på några minuter. Här finns allt som krävs för ett praktiskt liv. En välsorterad matbutik, skola och förskola samt en pizzeria när andan faller på. Som boende är man omgiven av skog och natur som till exempel Vattenledningsparken, Marieboskogen eller kanske en promenad på det gamla järnvägsspåret.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Gräshagen? Kontakta Bjurfors mäklare i Jönköping! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Norra Bogesundsgatan 10

Norra Bogesundsgatan 10,
554 73 Jönköping

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Nathan Efram

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0723-27 11 00

 • Extra kontaktperson

  Christian Österberg

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0723-261100