Hoppa till innehåll
Välkommen till Norrtullsgatan 12!. Norrtullsgatan 12 - Bjurfors

Bekymmersfritt och modernt boende i pulserande Lågan!

 • På förhand
 • 61 kvm
 • 2 rum
 • 1 895 000 kr

Centrum, Växjö

Norrtullsgatan 12

Pris:
1 895 000 kr
Avgift:
3 972 kr*
Antal rum:
2
Boarea:
61 kvm**
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
4 av 8
Hiss:
Ja

*Inkl. värme och vatten

**Föreningens information

[En bra dold rubrik här]

På Förhand – Vad är det?

På Förhand ligger bostäder som av olika anledningar inte är ute till försäljning just nu men som kan komma att säljas om förutsättningarna är rätt.

Läs mer om På Förhand

Ansvarig mäklare

Eric Melkersson

FASTIGHETSMÄKLARE / FRANCHISETAGARE

Kontakta mig

Bjurfors Växjö
Eric Melkersson

BOKA EN KOSTNADSFRI VÄRDERING

Bekymmersfritt och modernt boende i pulserande Lågan!

Beskrivning

Här erbjuds en öppen och yteffektiv tvåa med härlig nybyggd känsla och alla bekvämligheter man kan önska. Spännande arkitektur med ljusa och luftiga ytor både interiört och exteriört gör detta till ett boende som skapar ett härligt lugn. Lägenheten går i en enhetlig sober färgskala där man enkelt sätter sin personliga prägel med inredning och möblemang tack vare den flexibla planlösningen. Vardagsrum, matplats och kök är integrerat och uppmuntrar till social samvaro. Tack vare stora fönsterpartier flödar ljuset in i lägenheten och balkongdörren i glas leder ut till den generösa balkongen. Utemöblemang och krukor har gott om plats på balkongen och i bakgrunden syns Domkyrkans spiror. Sovrummet är rogivande och har ett mervärde i form av en rymlig klädkammare med fönster. Det stora badrummet erbjuder både ett smakfullt intryck och praktisk lösning som tvätthörna med arbetsbänk. Färgsättning, materialval och planlösning bidrar till ett attraktivt hem för den som söker ett bekymmersfritt boende med modernt och stilfullt uttryck.
Kvarter Lågan är ett nytt och expansivt område med en skyddad innergård med flera sittgrupper. För de boende finns en fantastisk gemensamhetslokal som kan kan tillgå och en gemensam takterrass. Praktiska ytor som stort cykelgarage och skyddad gårdsmiljö formar det bekväma citylivet för de boende. Här bor man på ett idealiskt läge med endast en kort promenad till centrums utbud med butiker, restauranger och ett varierande kulturliv. Växjösjön och dess natur med ett rikt utbud av fysiska aktiviteter och promenadstråk gör att man aldrig är långt ifrån rekreation och rörelse.

Interiör

Hall : Inbjudande hall med vacker ytterdörr i ljus tränyans och vitmålade väggar. Vi entrén finns en avhängningsyta och på golvet ligger slitstarka mörka klinkerplattor. Här finns också en garderob och ett städskåp. Från hallen öppnar boendet upp sig och man möts av ett vackert ljus och utsikt över balkongen.

Badrum : Rymligt och helkaklat badrum som har en stilren inredning. På väggarna sitter ett vitt kakel och på golvet ligger ett mörkt klinker. Badrummet är utrustat med dusch med duschvägg i glas, tvättställ med kommod, badrumsspegel, handdukstork samt vägghängd WC. Här finns även en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänk och väggskåp.

Vardagsrum : Vardagsrummet blir, tillsammans med köket, boendets naturliga samvaroyta med attraktiv takhöjd och underbart ljusinsläpp. De stora fönsterpartierna skapar ett trevligt blickfång under årets skiftande årstider. I ena delen av rummet ryms en stor loungehörna och TV där man gärna kopplar av. Sommarens månader spenderas allra helst på den vackert utformade balkongen som är väl skyddad tack vare taket och utrymmets djup. Här finns plats för stort möblemang där man kan njuta till långt in på kvällen. Färgsättningen är ljus med vitmålade väggar och parkettgolv i en ljus ton som fortsätter in i köksdelen.

Kök : Välutrustat kök som har ljus köksinredning med integrerade vitvaror. Köket är utrustat med diskmaskin, induktionshäll, köksfläkt, inbyggd ugn och mikro och kombinerad kyl och frys. Utöver detta skapar köket tillsammans med matplatsen en stilfull och inbjudande yta där man gärna lagar inspirerande rätter och provar på nya bakverk. Matplatsen har en given plats framför de stora fönstren och här ryms det större sällskapet.

Sovrum : Sovrummet går i samma enhetliga färgskala som resten av lägenheten, vita väggar och parkettgolv. En dubbelsäng får plats utan några problem och kan kompletteras med byrå och TV. Det harmoniska rummet har en praktisk klädkammare med fönster som rymmer både byråer och klädstänger.

Rumsbeskrivningar

Hall
Inbjudande hall med vacker ytterdörr i ljus tränyans och vitmålade väggar. Vi entrén finns en avhängningsyta och på golvet ligger slitstarka mörka klinkerplattor. Här finns också en garderob och ett städskåp. Från hallen öppnar boendet upp sig och man möts av ett vackert ljus och utsikt över balkongen.

Badrum
Rymligt och helkaklat badrum som har en stilren inredning. På väggarna sitter ett vitt kakel och på golvet ligger ett mörkt klinker. Badrummet är utrustat med dusch med duschvägg i glas, tvättställ med kommod, badrumsspegel, handdukstork samt vägghängd WC. Här finns även en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänk och väggskåp.

Vardagsrum
Vardagsrummet blir, tillsammans med köket, boendets naturliga samvaroyta med attraktiv takhöjd och underbart ljusinsläpp. De stora fönsterpartierna skapar ett trevligt blickfång under årets skiftande årstider. I ena delen av rummet ryms en stor loungehörna och TV där man gärna kopplar av. Sommarens månader spenderas allra helst på den vackert utformade balkongen som är väl skyddad tack vare taket och utrymmets djup. Här finns plats för stort möblemang där man kan njuta till långt in på kvällen. Färgsättningen är ljus med vitmålade väggar och parkettgolv i en ljus ton som fortsätter in i köksdelen.

Kök
Välutrustat kök som har ljus köksinredning med integrerade vitvaror. Köket är utrustat med diskmaskin, induktionshäll, köksfläkt, inbyggd ugn och mikro och kombinerad kyl och frys. Utöver detta skapar köket tillsammans med matplatsen en stilfull och inbjudande yta där man gärna lagar inspirerande rätter och provar på nya bakverk. Matplatsen har en given plats framför de stora fönstren och här ryms det större sällskapet.

Sovrum
Sovrummet går i samma enhetliga färgskala som resten av lägenheten, vita väggar och parkettgolv. En dubbelsäng får plats utan några problem och kan kompletteras med byrå och TV. Det harmoniska rummet har en praktisk klädkammare med fönster som rymmer både byråer och klädstänger.

Håll koll på detta objekt

Bilder

 • Välkommen till Norrtullsgatan 12!. Norrtullsgatan 12 - Bjurfors
  Välkommen till Norrtullsgatan 12!
 • Öppna sociala ytor. Norrtullsgatan 12 - Bjurfors
  Öppna sociala ytor
 • Sätt personlig prägel på hemmet. Norrtullsgatan 12 - Bjurfors
  Sätt personlig prägel på hemmet
 • Vardagsrum med utgång till balkongen. Norrtullsgatan 12 - Bjurfors
  Vardagsrum med utgång till balkongen
 • Sommarens favoritplats. Norrtullsgatan 12 - Bjurfors
  Sommarens favoritplats
 • Domkyrkans spiror i bakgrunden. Norrtullsgatan 12 - Bjurfors
  Domkyrkans spiror i bakgrunden
 • Vacker vågformad balkong med plats för utemöbler. Norrtullsgatan 12 - Bjurfors
  Vacker vågformad balkong med plats för utemöbler
 • Helhetslösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Norrtullsgatan 12 - Bjurfors
  Helhetslösning mellan kök, matplats och vardagsrum
 • Ljus inredning och välutrustat kök. Norrtullsgatan 12 - Bjurfors
  Ljus inredning och välutrustat kök
 • Matplatsen har ett stort fönsterparti som blickfång. Norrtullsgatan 12 - Bjurfors
  Matplatsen har ett stort fönsterparti som blickfång
 • Integrerade vitvaror skapar ett enhetligt intryck. Norrtullsgatan 12 - Bjurfors
  Integrerade vitvaror skapar ett enhetligt intryck
 • Köksinredningen har en stilren design. Norrtullsgatan 12 - Bjurfors
  Köksinredningen har en stilren design
 • Rogivande sovrum. Norrtullsgatan 12 - Bjurfors
  Rogivande sovrum
 • Utsikt mot balkongen. Norrtullsgatan 12 - Bjurfors
  Utsikt mot balkongen
 • Ingång till rymlig klädkammare. Norrtullsgatan 12 - Bjurfors
  Ingång till rymlig klädkammare
 • Stora ytor och fönster för ljusinsläpp. Norrtullsgatan 12 - Bjurfors
  Stora ytor och fönster för ljusinsläpp
 • Inbjudande hall med vacker ytterdörr. Norrtullsgatan 12 - Bjurfors
  Inbjudande hall med vacker ytterdörr
 • I hallen finns garderober och avhängningsyta. Norrtullsgatan 12 - Bjurfors
  I hallen finns garderober och avhängningsyta
 • Stilfullt badrum i generös storlek. Norrtullsgatan 12 - Bjurfors
  Stilfullt badrum i generös storlek
 • Smidig tvättavdelning med arbetsbänk och väggskåp. Norrtullsgatan 12 - Bjurfors
  Smidig tvättavdelning med arbetsbänk och väggskåp
 • Bekymmersfritt centrumboende med tilltalande arkitektur. Norrtullsgatan 12 - Bjurfors
  Bekymmersfritt centrumboende med tilltalande arkitektur
 • Ett hem med alla tänkbara bekvämligheter. Norrtullsgatan 12 - Bjurfors
  Ett hem med alla tänkbara bekvämligheter
 • Lågan är ett pulserande kvarter endast en kort promenad till Stortorget. Norrtullsgatan 12 - Bjurfors
  Lågan är ett pulserande kvarter endast en kort promenad till Stortorget
 • Planritning. Norrtullsgatan 12 - Bjurfors
  Planritning

Fakta om bostaden

Uteplats/balkong

Typ av mark
Mark ingår ej i upplåtelsen

Parkering

Föreningen disponerar tillsammans med grannfastigheten 82 st garageplatser och dessa är belägna under hus C. Robotgarageplatser kostar ca 750 kr/mån och vanliga garageplatser kostar ca 950 kr/mån. Samtliga platser är utrustade med elbilsladdning.

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 972 kr

Inkl. värme och vatten

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
1 895 000 kr
Lägenhetsnummer
C2-1301
Våningsplan
4 av 8
Hiss
Ja
Rum
2
Antal sovrum
1
Boarea
61 kvm*

*Föreningens information

Driftskostnad (per månad)

Driftskostnaderna är personliga och bör endast ses som en uppskattning. Samtliga driftkostnader är inhämtade från säljaren. Under posten övrigt är kostnaden redovisad för det obligatoriska tillägget för TV och bredband som debiteras i samband med månadsavgiften.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggår
2019
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk till och frånluft med återvinning
Fönster
3- glas isoler

Bostadsrättsförening

Namn
BRF Norrtullsgatan Lågan
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
91
Föreningen äger marken
Ja

Allmänt om föreningen

Föreningen äger fastigheten Lågan 23 och består av 91 lägenheter med adress Norrtullsgatan 4-8 och Norrtullsgatan 10-12.

Föreningens ekonomi

Det finns i dagsläget inga beslutade avgiftsändringar.

Renoveringar - Utförda och planerade

Det finns i dagsläget inga planerade renoveringar.

Parkering

Föreningen disponerar tillsammans med grannfastigheten 82 st garageplatser och dessa är belägna under hus C. Robotgarageplatser kostar ca 750 kr/mån och vanliga garageplatser kostar ca 950 kr/mån. Samtliga platser är utrustade med elbilsladdning.

TV/bredband

Föreningen har tecknat ett gruppanslutningsavtal med Telenor. Internet hastighet ca 250/250 Mbit samt grundutbud TV-kanaler ingår. Kostnaden (243kr/mån) är obligatorisk och debiteras i samband med månadsavgiften.

Gårdsplats/innergård

Föreningen har en gemensam innergård med flera sittplatser, grillar samt en mindre lekplats. Här finns även praktisk cykelförvaring.

Gemensamma utrymmen

Föreningens gemensamma miljörum finns beläget i hus B. Här finns sopkärl för hushållssopor, matavfall, papp & kartong, plast, metall samt glas.

Föreningen har en gemensam takterrass belägen högst upp i hus C. Här finns även gemensamhetslokalen som är tillgänglig för de boende i föreningen.

Energideklaration

Utförd
Ja
Energiklass
D
Energideklarationsdatum
2021-03-11

Länkar

Om Kronobergs län

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad i Kronobergs län? Kontakta våra mäklare i Växjö! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Kronobergs län just nu!

Karta

Norrtullsgatan 12

Norrtullsgatan 12

352 33 Växjö

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Boendekalkyl

Kontakta mäklaren om du behöver hjälp att ta fram en boendekalkyl.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Mäklare

Ansvarig mäklare

Eric Melkersson

Jag är intresserad av Norrtullsgatan 12

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Liknande bostäder

}