Bostäder till salu i Olympia

Hitta din nya bostad i Olympia

Attraktiva bostäder till salu i Olympia

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Olympia just nu!

 • Bostadsrättslägenhet

  Olympia, Helsingborg

  Adress
  Mellersta Stenbocksgatan 7
  Utgångspris
  2 395 000 kr
  Månadsavgift
  3 881 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  73 kvm

  Visning: 2020-04-02 16.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Olympia, Helsingborg

  Adress
  Hövitsmansgatan 14
  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  3 515 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  72 kvm
 • Friliggande villa

  Olympia, Helsingborg

  Adress
  Kungälvsgatan 9
  Utgångspris
  5 495 000 kr
  Antal rum
  8
  Sovrum
  5-6
  Boarea / Biarea
  194 kvm / 40 kvm
  Tomtarea
  650 kvm

Området

Att bo i norra Helsingborg

Norr är en av Helsingborgs mest attraktiva stadsdelar att bo på. Här bor du vid vattnet - mitt i centrum med shopping, restauranger och nöjesliv runt hörnet. En fantastisk kombination.

I området finns varierad bebyggelse, men många kvarter är av tydlig och enhetlig karaktär. Största delen av bebyggelsen i Tågaborg är från förra sekelskiftet med många stora vackra patriciervillor längs hela landborgen.

Olympia är en anrik fotbollsarena som anlades redan 1898. Nu är den hemmaplan för Helsingborgs IF, men även VM har ägt rum här. Stadsdelen Olympia ligger runt arenan med samma namn och kännetecknas av Fågelkvarteren som består av enhetliga byggnader i jugendstil.

Där de gamla järnvägsspåren gick förr som skilde stadsdelen och havet åt, är numera ett uppskattat område med promenadstråk och stora gräsytor som kallas Gröningen. Här kan du spela boule, minigolf och utöva mängder av sommarsporter på de fria ytorna.

Vill du njuta av riktigt breda sandstränder och skönt havsbad har du Örestrandsbadet eller Fria bad som det också kallas, på bekvämt avstånd vid Norra hamnen. Här finns det en badbrygga som sträcker sig ut i havet och kallbadhus.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad i Olympia? Välkommen att kontakta Bjurfors mäklare i Helsingborg City. Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.