Bostäder till salu i Höör

Hitta din bostad i Höörs kommun

Attraktiva bostäder till salu i Höör

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Höör just nu!

Hallaröd
1
 • Hästgård

  Hallaröd, Höör

  Adress
  Hingsthagens gård Södra Hultarp 522
  Utgångspris eller Högstbjudande
  5 995 000 kr
  Areal
  5 ha

  Visning: 2020-07-09 13.00 Boka här

Höör
1
 • Adress
  Lilla Holma Lärkvägen
  Utgångspris eller Högstbjudande
  575 000 kr
  Tomtarea
  7000 kvm
Höör - Centralt
1
 • Bostadsrättslägenhet

  Höör - Centralt, Höör

  Adress
  Munkarpsvägen 4
  Utgångspris eller Högstbjudande
  2 795 000 kr
  Månadsavgift
  9 200 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  158 kvm

Området

Att bo i Höörs kommun

Goda kommunikationsmöjligheter, ett rikt kultur- och fritidsliv samt vacker skiftande natur har gjort Höör till en mycket eftertraktad kommun att bo i. Kommunen sträcker sig från Norra Rörum och Tjörnarp i norr till Gudmundtorp i söder. I väster ligger Hallaröd och Munkarp, dessutom ingår Bosjökloster och Höörs tätort i området.

För den som vill bo lantligt men ändå ha nära till storstadens puls är Höör ett utmärkt alternativ, Öresundsregionen ligger bara en knapp timmes tågresa bort. Var du än bor i kommunen har du nära till bad och till fina strövområden. Ett besök på Bosjökloster golfklubb kan också rekommenderas. Även kulturlivet i kommunen är aktivt och Höör är ett centrum för musik.

Även handeln bjuder på rik variation. Höör är en blomstrande småföretagarkommun med turism och hälsa som profilnäringar. Här kan du shoppa i mysiga små butiker i centrum eller köpa färska gourmetprodukter hos gårdshandlare.

I Höörs kommun finns populära turistmål som skid- och friluftsanläggningen Frostavallen, Skånes djurpark och Bosjökloster Slott. I Ringsjön ligger också halvön Lillö där man funnit vulkanrester. Lillön är även känd för sitt naturreservat med jätteaspar.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Höörs kommun? Kontakta Bjurfors mäklare i Höör! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.