Hoppa till innehåll

Parhus med generös trädgård i sydväst på populära Gunnesbo.

  • På förhand
  • 126 kvm
  • 5 rum
  • 6 650 000 kr

Gunnesbo, Lund

Rudeboksvägen 443

Utgångspris:
6 650 000 kr
Antal rum:
5
Boarea:
126 kvm*
Tomtarea:
429 kvm
Typ:
Friliggande villa

*Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

På Förhand – Vad är det?

På Förhand ligger bostäder som av olika anledningar inte är ute till försäljning just nu men som kan komma att säljas om förutsättningarna är rätt.

Läs mer om På Förhand

Ansvarig mäklare

Joacim Ernstsson

Fastighetsmäklare / Partner

Kontakta mig

Bjurfors Lund Väster

BOKA EN KOSTNADSFRI VÄRDERING

Parhus med generös trädgård i sydväst på populära Gunnesbo.

Välskött och rymligt parhus på Gunnesbo med en fantastisk uppvuxen trädgård. Bo bekvämt med plats för hela familjen. Praktiskt med garage.

Beskrivning

Välkommen till detta trivsamma parhus med en av områdets bästa trädgårdar. Huset är disponerat med sociala ytor på entréplan och mer privat del på ovanvåningen. Vardagsrummet är perfekt för att umgås med familj och vänner. Det stora fönsterpartiet bjuder in trädgården i rummet och från vardagsrummet har du utgång till trädäcket och den uppvuxna trädgården i eftertraktat sydvästläge med flertalet sittplatser. Här kan du njuta av härliga utomhusstunder i privatlivets lugn. Vid behov kan vardagsrummet delas av så att man kan få till ytterligare ett sovrum.
Köket ligger på motsatt sida av vardagsrummet. Den ljusa köksinredningen harmoniserar fint mot det vita kaklet. Här finns gott om utrymme för att utforska dina kulinariska färdigheter och njuta av goda måltider. Matplats för hela familjen framför fönsterpartiet. På detta plan finner vi även ett helkaklat badrum samt grovingång med tvättmöjlighet.
Den privata delen på ovanvåningen ger dig en fristad att koppla av och återhämta dig. De två sovrummen har samtliga en bra storlek och det helkaklade badrummet ligger strategiskt placerat . Det finns även ett allrum när man kommer upp vid trappan som med enkla medel kan görs om till ytterligare ett sovrum om så skulle önskas.
Fantastisk trädgård där man kan följa solens strålar hela dagen. Parkering i fristående garage samt på uppfart.

Gunnesbo är ett trivsamt och cykelvänligt område. För dem som föredrar kollektivtrafik finns det gott om alternativ i närheten. Busshållplatsen ligger inom bekvämt gångavstånd. Dessutom finns det en Pågatågsstation i närheten, vilket ger ännu fler möjligheter att utforska området och ta sig till andra destinationer i regionen. För familjer med små barn är Gunnesbo en idealisk plats att bo på. Det finns förskolor och två grundskolor i närområdet. När det gäller fritidsaktiviteter finns det gott om alternativ att välja mellan såsom exempelvis handboll, fotboll och scouter.
Mossen är en pärla i området och erbjuder en lugn och fridfull oas för naturälskare. Här finns vackra promenadstråk där du kan njuta av naturen och koppla av. Mossen är även känt för sitt rika fågelliv, vilket gör det till en populär plats för fågelskådning.
Under kallare vintrar finns det möjlighet att åka skridskor på dammen i området. Detta ger en underbar aktivitet för både barn och vuxna, där du kan njuta av att glida runt på isen och ha kul.

Välkommen på visning!

Interiör

Välkommen in genom entrédörren till den mycket rymliga hallen. I hallen ligger svart klinkergolv och väggarna är vitmålade. Förvaring i garderob med spegel.

Direkt till höger från hallen ligger entréplanets badrum som totalrenoverades 2005. Helkaklat och utrustat med toalett, dusch, handfat och badrumsskåp. Golvvärme (el) samt handdukstork (el).

Längre in i hallen till höger ligger tvättstugan i originalutförande med plastmatta på golv och målade väggar. Utrustningen består av kombinerad tvättmaskin/torktumlare (2017), förvaringsskåp och vask. Här finns också en extra ingång från gaveln.

Till vänster från hallen når vi köket från Electrolux Home som renoverades 2016. Vitlaserat ekgolv samt vitmålade väggar. Utrustningen består av induktionshäll (Electrolux, 2019), varmluftsugn (Husqvarna, 2019), spisfläkt (Cylinda, 2022), mikro (Husqvarna, 2019), diskmaskin (Electrolux, 2019) samt kylskåp och frys (Husqvarna, 2019). Träluckor högglans med två vitringlasdörrar samt grå laminatbänskiva med vitt kakel som stänkskydd. Utrymme för matplats med plats för ca. 4-6 pers.

Vidare in når ni vardagsrummet som öppnats upp och nu erbjuder plats för både vardagsrumsdel och en mer formell matsalsdel om så önskas. Möjligheter finns här att sätta upp väggar om ytterligare ett sovrum önskas. Vitlaserad ekparkettgolv och målade väggar. Från vardagrummet når vi den fantastiska trädgården i sydväst.

På ovanvåningen finns i dagsläget två sovrum, ett mindre allrum samt ett badrum. Sovrummen har trägolv av alm, målade väggar och förvaring i garderober och klädkammare. Allrummet kan med relativt enkla medel göras om till ytterligare ett avskilt sovrum om så skulle önskas.

Ovanvåningens badrum totalrenoverades 2016. Helkaklat och utrustat med toalett, dusch, handfat och badrumsskåp.

Välkommen på visning!

Håll koll på detta objekt

Bilder

Planritning

Planlösning
Planlösning

Fakta om bostaden

Fastighetsbeteckning

Båtyxan 18

Information

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris
6 650 000 kr
Rum
5
Antal sovrum
3
Max antal sovrum
4
Boarea
126 kvm*
Tomtarea
429 kvm

*Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Byggnadssätt

Byggår
1989
Fasad
Tegel (slammat)
Grund
Platta på mark
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Uppvärmning
Fjärrvärme
Takbeklädnad
Betongpannor
Fönster
3 glas, isoler

Övriga byggnader/utrymmen

Fristående garage. I garaget finns ett förråd om ca. 10 kvm.

Besiktning

Besiktigad
Nej

Uteplats/balkong

Flertalet uteplatser där man kan följa solens gång. Stenlagt på framsidan. På trädäck på baksidan samt vid garaget.

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Tomt

Härlig trädgårdstomt i sydväst. Insynsskyddad med häckar, mur, markis, staket, bärbuskar och fruktträd. Gräsmatta och trädäck.

Planbestämmelser

Detaljplan (1988-02-08)

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Lund Nöbbelöv GA:15 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Värmeanläggning, Grönområden, Garage och/eller parkering

Last: Ledningsrätt Fjärrvärme, 1281K-8966.1

TV/bredband

Comhem

Parkering

Fristående garage om ca. 20 kvm. Plats för ytterligare två bilar på uppfart.

Ekonomi

Taxeringsvärde
3 451 000 kr
Byggnadsvärde
1 821 000 kr
Fastställt
2021
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd
Fastighetsskatt/Avgift
9 525 kr

Driftskostnad (per år)

Personer i hushållet
2
Hushållsström
8 000 kr
Värme
24 480 kr
Samfällighetsavgift
1 735 kr
Renhållning
1 587 kr
Vatten/Avlopp
6 000 kr
Summa
41 802 kr
Elförbrukning
4 000 kWh/år

I samfällighetsavgiften ingår: underhållning av vägar i området, snöröjning o sandning. Skötsel grönområden, lekplats. arbetsdagar 4/år.

Energideklaration

Utförd
Ej utförd

Pantbrev

Det finns 3 st pantbrev uttagna om sammanlagt 2 276 000 kr

Länkar

Om Gunnesbo

Att bo på Gunnesbo och Nöbbelöv

Nordost om Lunds citykärna ligger Gunnesbo och Nöbbelöv. Stadsdelarna gränsar mot åkrar och ängar och ligger på var sin sida om pågatågsstationen Gunnesbo.

På Gunnesbo finns det stora möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Från den mäktiga bronsålderskullen Räfvs hög har du utsikt ända till Sankt Hans backar i öster. Med en bondgård öppen för allmänheten och sjöar att åka skridskor på under vintern erbjuder Gunnesbo en kombination av citynära friluftsliv.

Gunnesbo är en stadsdel i nordvästra Lund, belägen norr om Norra Ringen och Fjelievägen. Här finns både bostadsområde och företagsområde där fler och fler företag växer fram. I området ligger också Lunds andra järnvägsstation med Pågatåg som snabbt och lätt tar dig till Helsingborg, Landskrona eller Malmö. För den shoppingsugne finns Nova Lund alldeles i närheten, ett stort och fint köpcenter med en stor mängd olika butiker och serviceföretag.

Mitt i stadsdelen ligger den gamla vikingakullen Räfvs hög där du har en sagolik utsikt. Många tar sig dit för att spela boll eller promenera och rasta hundar. Området har troligen varit bebott längre tillbaka än vikingatiden, arkeologer har nämligen funnit tecken på att det har funnits bosättningar här ända sedan stenåldern. Här finns gott om fina grönområden, bland andra Nöbbelövs mosse med våtmark och en ö som är en fredad häckningsplats för många fåglar.

Nöbbelöv är en stadsdel vars varierade bebyggelse med radhuslängor, villor och höghus stod klara i slutet av 1970-talet. Området är lugnt och trivsamt vilket gör det populärt för barnfamiljer. Mycket runt om på Nöbbelöv ger ett familjärt och genuint intryck. På Hubertusgården finns skola för årskurserna 1-6. I området finns flera förskolor. Vid Nöbbelövs torg ligger förskolan Lergöken som byggts om under 2015 med helt nya lokaler, eget kök samt ny utemiljö. Närmast Nöbbelövs kyrkoväg ligger förskolan Hyddan med eget kök och utomhusinriktat lärande alldeles intill bussförbindelse intill centrum.

Det finns god kommunikation från Nöbbelöv och Gunnesbo in till centrala Lund via stadsbuss eller Pågatåg. Gunnesbo station betjänas även av Öresundstågen. Härifrån går täta avgångar söderut mot Malmö och vidare mot Köpenhamn. Norrut går tåg mot Kävlinge, Landskrona och Helsingborg.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad på Gunnesbo? Kontakta Bjurfors mäklare i Lund! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Rudeboksvägen 443

Rudeboksvägen 443

22655 Lund

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Boendekalkyl

Kontakta mäklaren om du behöver hjälp att ta fram en boendekalkyl.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Mäklare

Jag är intresserad av Rudeboksvägen 443

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Kampanjbild Boneo