Hoppa till innehåll
Mäklare Lund väster - Bjurfors. På vårt kontor på Trollebergsvägen i Lund arbetar erfarna och engagerade mäklare som är experter på bostadsmarknaden i Lund och dess kranskommuner. Vi kan varje kvarter. Välkommen till Bjurfors mäklare i västra Lund för rådgivning eller kostnadsfri värdering.

Specialister på Lund

Hitta mäklare i Lund Väster

Välkommen till Bjurfors mäklare i västra Lund!

Ska du köpa eller sälja bostad? Hos våra kompetenta mäklare i västra Lund kan du känna dig säker. Våra erfarna och engagerade fastighetsmäklare är specialister på Lund, Södra Sandby och Dalby. Allt för att hjälpa dig att göra en riktigt lyckad bostadsaffär.

Alla vi som arbetar på Bjurfors Lund Väster är serviceinriktade, proaktiva och flexibla. Vi lägger ner mycket energi på att presentera din bostad på bästa möjliga sätt och bidrar med professionalism i varje steg av bostadsaffären. Med vårt engagemang tar vi din försäljning till en bostadskarriär ett steg upp.

Med Bjurfors som din mäklare i Lund blir du tryggt guidad genom hela din bostadsaffär av våra specialiserade fastighetsmäklare. Vi kan varje kvarter och har stor erfarenhet av allt från hästgårdar till studentbostäder.

I vårt stora intressentregister Boagenten har vi tusentals köpare i regionen som aktivt letar efter sitt nästa hem – vilket gör att många av de bostäder vi förmedlar säljs redan innan visning.

Vill du värdera bostad, eller funderar på att sälja bostad? Kontakta oss eller besök oss gärna på vårt kontor på Trollebergsvägen 12 i Lund.

Varmt välkommen till Bjurfors Lund Väster!

Vi har även kontor med mäklare i Lund Centrum, som du också är mer än välkommen att kontakta.

Trollebergsvägen 12

Bjurfors Lund Väster

Trollebergsvägen 12

222 30 Lund

lund.vaster@bjurfors.se

046-273 26 70

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Pågående (118)

Urval av sålda (312)

Hitta mäklare i Lund Väster

Hitta din mäklare

Gamla Väster i Lund: Bjurfors mäklare på Lund Väster är experter på västra Lund

Hitta ditt drömhem med Bjurfors mäklare i västra Lund

GÅR DU I säljtankar? Varmt välkommen till oss på Bjurfors Lund Väster.

Vi som arbetar på kontoret är erfarna fastighetsmäklare i Lund som är specialister på vår lokala marknad. Hos oss får du alltid ett vänligt bemötande. Våra mäklare är skickliga på sitt yrke och är efterfrågade bland både säljare och köpare. Med vårt proaktiva arbetssätt, professionalism och smarta helhetslösningar ser vi till att du får en smidig bostadsaffär. Vår ambition är att våra kunder ska bli så nöjda att de rekommenderar oss till andra.

Det finns många anledningar till att vi älskar vår stad. Lund är en charmig stad med mycket historia såväl som innovation. Här samsas den medeltida stadskärnan med moderna byggnader för forskning och nya upptäckter. Strosa runt bland kullerstensgränder och korsvirkeshus, shoppa i mysiga butiker eller hitta ditt favoritställe på matgatan.

Lund är också en väldigt vacker stad med natursköna omgivningar och lummiga parker. Botaniska trädgården är en grön oas mitt i city. Här kan du beundra exotiska växter eller ta en fika i det gamla kolhuset där man förr förvarade bränslet till växthusets koleldade kaminer. Stadsparken erbjuder många möjligheter till träning, lek och umgänge.

maklare-lund-botaniska-bjurfors-lund-vaster.jpg

Om du är intresserad av historia och kultur är ett besök till Lunds domkyrka ett måste. Den 900 år gamla kyrkan är Sveriges mest besökta. Friluftsmuseet Kulturen, det världsunika Skissernas museum och Lunds konsthall är några andra populära besöksmål.

Lund är en spännande stad med utmärkta utbildnings- och arbetsmöjligheter samt goda förbindelser till Malmö och Köpenhamn.

Du kan alltid vända dig till oss på Bjurfors Lund Väster för att få svar på alla dina funderingar om hur köp- eller säljprocessen går till samt prisutvecklingen i området som du ska köpa eller sälja i. Vi är väl insatta i det aktuella marknadsläget och vet hur affären ska läggas upp för att ge bästa resultat. Dra nytta av en kostnadsfri värdering av din bostad, eller boka in en personlig köprådgivning.

Bostäder i västra Lund

Vi har många bostäder till salu i Lund och förmedlar fastigheter i områden som Lund centrum, Väster, Professorsstaden, Sofiaparken, Sockerbruket, Planetstaden och Lunds stora framtidsområde samt i Södra Sandby och Dalby.

Oavsett vilken typ av hem du söker – lägenheter till salu i Lund eller hus till salu i Lund, så hittar du ett stort utbud av bostäder via oss.

maklare-dalby-lund-bjurfors.JPG

Vad är viktigast för oss som fastighetsmäklare i Lund?

  • Erfarna mäklare
  • Återkommande kunder
  • Service över förväntan
Tänk på att om du anlitar en lokal mäklare med god kännedom om just ditt område ökar chanserna för en lyckad bostadsaffär.

Vad utmärker Bjurfors Lund Väster?

Marknadsledande i Lund

Bjurfors har nästan hälften av alla marknadsandelar i Lund vilket betyder att vi säljer flest bostäder. Till vår hjälp har vi vårt köparregister Boagenten, där vi enkelt kan matcha rätt bostad med rätt köpare.

Lokala mäklare

Många av våra mäklare på Lund Väster bor i Lund. Det gör att vi har stor kunskap om staden och har god tillgänglighet för att kunna arrangera visningar med kort framförhållning.

Säljande bostadspresentationer

Vi presenterar din bostad med hög kvalitet i både text och bild, för att ge köparen ett oslagbart första intryck av bostaden inför visning. För att nå ut till så många spekulanter som möjligt skapar vi en optimal mix av marknadsföringsaktiviteter.

Expansiv utveckling på bostadsmarknaden i Lund

Lund är en expansiv kommun i en växande region som satsar för framtiden. En mängd spännande utvecklingsarbeten pågår i kommunen och invånarantalet ökar varje år.

Vi har köpare från hela landet som letar efter sin drömbostad i Lund med omnejd.

Vill du veta mer om trender, prisutveckling eller andra delar av bostadsmarknaden i västra Lund? Vi kan bostadsmarknaden i Lund – välkommen in till oss så berättar vi mer om våra insikter.

bjurfors-maklare-lund-vaster-park-fontän.jpg

Sälja bostad i Lund – vad ska jag tänka på?

Var ute i god tid

För dig som vill sälja din bostad är vårt främsta tips att ta kontakt med mäklare så tidigt som möjligt. Det ger din mäklare mer tid till en genomarbetad process och du hinner förbereda bostaden i lugn och ro.

Välj mäklare med omsorg

När du anlitar en mäklare blir affären tryggare och smidigare. Du kan bland annat titta på rekommendationer och höra dig för bland vänner och bekanta för att hitta rätt mäklare för dig. Tänk på att om du anlitar en lokal mäklare med god kännedom om just ditt område ökar chanserna för en lyckad bostadsaffär.

Vi på Bjurfors Lund Väster hjälper dig att få maximalt betalt för din bostad. Våra mäklare på Lund Väster är engagerade och resultatinriktade. Med fina bostadsannser och bred marknadsföring når vi ut till så många spekulanter som möjligt.

Kommande försäljning i Lund

Det är också en stor fördel att hinna förhandsannonsera din bostad för att samla på dig spekulanter inför säljstart och för att få en smidig affär. Med Bjurfors tjänst På förhand hjälper vi dig med alla förberedelser för att du ska bli så förberedd som möjligt inför din kommande försäljning i Lund.

Många av de bostäder vi förmedlar säljs innan ordinarie visning, så se till att inte gå miste om ditt drömhem.

Köpa bostad i västra Lund? Tips till dig som letar efter lägenhet, villa eller radhus till salu i Lund:

Etablera en tidig kontakt med en mäklare.

Tänk även på att ha lånelöftet klart. Om du inte har ett lånelöfte än kan vi hjälpa dig att snabbt komma i kontakt med vår samarbetspartner SEB.

Bekanta dig med området som du vill bo i.

Gå på många visningar och lär känna marknaden.

Ha rimliga förväntningar.

Ligg steget före och anmäl dig till Boagenten – där får du tips om bostäder På förhand före alla andra. Många av de bostäder vi förmedlar säljs innan ordinarie visning, så se till att inte gå miste om ditt drömhem.

Här hittar du våra lägenheter, villor och radhus till salu i Lund.

Värdera bostad i västra Lund

Vi på Bjurfors Lund Väster är experter på bostadsmarknaden i västra Lund. Vår kunskap säkerställer en rättvisande värdering.

I vårt första möte samlar vi in all nödvändig information och guidar dig till en bra och personlig marknadsplan för en lyckad affär. Du får även en grundlig beskrivning av det rådande marknadsläget.

Det här ingår i en värdering:

- Presentation av mäklaren och Bjurfors Lund Väster
- Marknadsanalys
- Information om marknaden
- Genomgång av bostaden
- Värdering
- Kundanpassad försäljningsstrategi

Om du går i säljtankar kan vi hjälpa till med kostnadsfri värdering av din bostad.

Välkommen till Bjurfors Lund Väster

  • Lokala experter – vi kan Lund
  • Smidiga bostadsaffärer
  • Bostadsannonser som sticker ut från mängden

Köpa, sälja eller värdera bostad?

Våra fastighetsmäklare kan Lund

Mäklare i Lund som gör skillnad

Med ett stort personligt engagemang, god lokalkännedom och optimala helhetslösningar skapar våra fastighetsmäkalre de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

Första intrycket

Tillsammans med branschens främsta fotografer och stylister lyfter vi fram din bostads bästa egenskaper – och attraherar fler spekulanter.

Kostnadsfri Homestyling

Du som säljer din bostad genom Bjurfors i Skåne får alltid en kostnadsfri Konsultation eller Fotostyling av en stylist från Bjurfors Home. Få tips och råd om homestyling och maximera bostadens potential inför försäljning.

Vi har köparna

Vi skapar optimal mix av marknadsföringsaktiviteter för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Detta inkluderar även matchning i Bjurfors köparregister Boagenten.