Bostäder till salu i Nilstorp

Hitta din nya bostad i Nilstorp

Attraktiva bostäder till salu i Nilstorp

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Nilstorp just nu!

 • Bostadsrättslägenhet

  Nilstorp, Lund

  Adress
  Gullregnsvägen 107 C
  Utgångspris
  2 095 000 kr
  Månadsavgift
  4 495 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  59 kvm

  Visning: 2020-04-19 15.00 Boka här

 • Friliggande villa

  Nilstorp, Lund

  Budgivning pågår
  Adress
  Syrenvägen 21
  Utgångspris
  9 500 000 kr
  Antal rum
  8
  Sovrum
  5
  Boarea / Biarea
  193 kvm / 96 kvm
  Tomtarea
  738 kvm

Området

Att bo i Södra Lund

I Södra Lund samsas pampiga villor med omtyckta flerbostadshus, inbäddade i blommande grönska. Området är ett blandat kontors- och bostadsområde med trevlig atmosfär. På banvallen längs den upprivna järnvägen mellan Lund och Harlösa går det så kallade Hardebergaspåret, en populär gång- och cykelväg.

Järnåkra ligger bara några hundra meter från Stadsparken och det är ett blandat kontors- och bostadsområde. Precis intill ligger villa- och radhusområdet Nilstorp som är ett av de mest attraktiva villaområdena i Lund. Stampelyckan, eller ”Planetstaden” som området ibland kallas, ligger sydost om centrum. Här finns många vackra hus, mest villor. Några av dem är ritade av den danske arkitekten Jörn Utzon som även ritat operahuset i Sydney.

Klostergården byggdes i början av 1960-talet. Här finns mängder med grönområden och i närheten Lunds stora sportarena, Färs och Frosta Sparbank Arena.

Köpa eller sälja bostad i Södra Lund? Kontakta Bjurfors mäklare i Lund! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.