Hoppa till innehåll

Trivsamt boende om hela 109 m² med stor inglasad balkong på perfekt läge nära kommunikationer!

  • Såld, 2024-03-05
  • 109 kvm
  • 4 rum
  • 2 410 000 kr

Norra Fäladen, Lund

Skarpskyttevägen 4A

Slutpris:
2 410 000 kr
Avgift:
6 384 kr*
Antal rum:
4
Boarea:
109 kvm**
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
3 av 3

*I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bostadsrättstillägg, parkeringsplats utomhus, bredband, el (fast del) samt bostadsrättstillägg till hemförsäkringen. Debitering av elförbrukning sker månadsvis med tre månaders fördröjning. Föreningen har ett fördelaktigt gemensamt elavtal. Varje lägenhet har en egen elmätare och faktureras av föreningen för elförbrukningen. Inga egna elavtal tecknas.

**Enligt bostadsrättsföreningen

Ansvarig mäklare

William Dam

Fastighetsmäklare

Kontakta mig

Bjurfors Malmö Öster

BOKA EN KOSTNADSFRI VÄRDERING

Vill du också sälja din bostad?

Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig!

Bilder

Om Norra Fäladen

Att bo i Norra Lund

I Norra Lund är närheten till naturen i kombination med spännande arkitektur högst bidragande till områdets popularitet. Här finner du varierande bebyggelse där alla hus har sin egen identitet.

I Norra Lund är närheten till naturen i kombination med spännande arkitektur högst bidragande till områdets popularitet.

I stadsdelen Norra Fäladen i Lund ligger bostadsområdet Annehem, ett av stadens nyare områden som växer snabbt. Det är ett renodlat villaområde där den äldre delen mestadels består av trähusbebyggelse, vilket är ganska unikt för Lund. Området, som tidigare främst var för arbetarebostäder, har på senare tid blivit väldigt populärt bland akademiker. I Annehem har du alltid nära till naturen och till rekreationsområdet Sankt Hans backar.

I trakten ligger även Kungsmarken, det enda sammanhängande området i södra Sverige där markanvändningen varit oförändrad under tusentals år. Här finns ett naturreservat med minnen från forna tiders jordbruk. Till största delen består det av en golfbana kombinerat med övrig öppen mark, utom den norra delen som täcks av lövskog. Här har man hittat lämningar från tidig järnålder och här finns också flera olika fågelarter och växter som lever i symbios på slätten.

Norra Fäladen, strax norr om trafikleden Norra ringen, byggdes till stor del i slutet av 1960-talet. Här bor en stor andel av studenterna vid Lunds universitet i bostadsområdena Delphi, Kämnärsrätten och Klosterängen. Det är i den västra delen av området man finner Sankt Hans backar. Högstadieskolan Fäladsgården har genom sin arkitektur och sina verksamheter gjort området till något unikt. I mitten av området ligger Fäladstorget med bland annat matbutiker och Sankt Hans kyrka.

Det färgstarka området fredslyckan är även det ett mycket populärt område. Här bor du nära såväl vacker natur och grönska som stadsliv och all vardagsservice du kan behöva. Hela området byggdes utifrån tankar på såväl variation som helhet, vilket du kan se på områdets unika karaktär och tidlösa arkitektur.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad på Norra Fäladen? Kontakta Bjurfors mäklare i Lund! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Kampanjbild Boneo

Liknande bostäder