Mysig tvåa med uteplats i rätt solläge.

Limhamn, Malmö

Kalkstensvägen 21

Utgångspris eller Högstbjudande
2 795 000 kr
Avgift
3 590 kr
Antal rum
2,5
Boarea
61 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1 av 5
Hiss
Ja

Mysig tvåa med uteplats i rätt solläge.

Välkommen till denna bra planerade tvåa om 61 kvm med generös uteplats under tak samt trädäck.

 • Ansvarig mäklare

  Lidija Jakob

  Fastighetsmäklare / Partner
  Områdesansvarig

  :
  Telefon: 0739-20 66 76

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

I bostadsrättsföreningen Allén vid kalkbrottet i Limhamn har vi nöjet att presentera denna eftertraktade tvåa belägen i markplan med uteplats. Här bjuds ett fint boende med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till en stor uteplats i härligt solläge med fri utsikt över områdets klorofyllfyllda grönska.
Utöver detta bjuds en ”halva” perfekt för hemmakontor, ett fint sovrum, ett stort sobert badrum och som pricken över i:et en generös klädkammare med plats för årets kreationer.

Vid kalkbrottet bor du nära till grönområden med promenad- och cykelstråk, hav och strand samt till Limhamns centrum. Boendets placering ger dig perfekta möjligheter att ta dig smidigt vidare till Malmö city och Hyllie station med bil, buss eller cykel.

Interiör

interiör: Hallen är sammanhängande samt rymlig och du stiger in på ett praktiskt klinkergolv i beige kulör, väggarna är ljusa och släta i hela bostaden, en modern och mörk parkett löper genom samtliga rum utom hall och badrum.

En modern hall som leder in till en "halva", ett utrymme som du kan nyttja till mycket såsom arbets-, mys- eller bibliotekshörna, valet är ditt. I anslutning till hallen finns en stor klädkammare som erbjuder dig generös förvaringsplats.

Halvan ansluter naturligt och tar dig vidare till det härligt ljusa vardagsrummet och köket i öppet samspel med varandra samt till sovrummet med massor av plats.

Vardagsrummet och kök ligger tillsammans i en öppen planlösning som passar perfekt för sociala sammankomster såväl till vardag som till fest. Plats att möblera med soffgrupp och matbord. Snygga måttsydda gardiner som kan täcka hela kortsidan ingår.

Från vardagsrummet har du även direkt access till den rofyllda, insynsskyddade uteplatsen i västerläge med magisk sfär för kaffestunden efter arbetets slut eller varför inte frukost på morgonen…?
Den gröna växtligheten har fått växa till sig och skapar en härlig privat sfär. Här kan du avnjuta många sommarkvällar tillsammans med nära och kära.

Sovrummet är generöst och har liksom övriga rum spännande fönster som sträcker sig högt upp mot taket och skänker fint ljusinsläpp till rummet. Måttsydda gardiner att dra för på kvällen ingår. I sovrummet finns en stor garderob med skjutdörrar, belysning och spegel som ger dig ytterligare plats för förvaring.

Badrummet är väl tilltaget och är smart planterat med goda förvaringsmöjligheter för handdukar och allehanda toalettartiklar. Badrummet erbjuder vitvaror såsom wc, handfat med kommod, spegelskåp, tvättmaskin och torktumlare samt duschdörrar i glas. Badrummets ytskikt är beige kakel och klinker med komfortvärme i golvet.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Annetorpsgården 6

Övriga byggnader/utrymmen

Bostaden har ett källarförråd.

Övrigt

Välkommen att boka visning via den blå bokningsknappen OBS klicka dig vidare från Hemnet till "Läs mer hos mäklaren". Vänligen kom i tid till din bokade visningstid samt endast två personer per visning med tanke på rådande omständigheter. Om du får förhinder, vänligen avboka visningstiden.

Hjärtligt välkommen på visning !

Tillträde

Enligt ök

Månadsavgift

Avgift
3 590 kr

I avgiften ingår värme och kabel-tv. Obligatoriska tillägg tillkommer om 99 kr/mån för 100/100Mbit/s fibertropiskt bredband via Telenor. Föreningen har ett gemensamt elavtal. Hushållselen debiteras månadsvis utefter faktisk förbrukning med tre månaders eftersläpning.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,902061855670103%
Andel av årsavgiften är
1,123%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris eller Högstbjudande
2 795 000 kr
Lägenhetsnummer
060-4413
Våningsplan
1 av 5
Hiss
Ja*
Rum
2,5
Sovrum
1
Boarea
61 kvm**

* hiss från markplan

** Areauppgifter enligt bostadsrättsförening

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
1
Hushållsström
209 kr
Försäkring
160 kr
Summa
369 kr

OBS: kostnaden för hemförsäkring är angiven enligt schablon, kostnaden för bredband om 1 188 kr/år är obligatoriskt tillägg samt kostnad för hushållselen debiteras efter faktisk förbrukning.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggår
2012

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Allén i Limhamn
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
71
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1190*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Allén består av 4 huskroppar. Totalt har föreningen 71 lägenheter med adress Kalkstensvägen 15-21, lägenheterna blev inflyttningsklara 2011-2012. Tomten är friköpt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Örehus.

El
Föreningen har gemensam el. Föreningen betalar abonnemangsavgiften och på så sätt blir det billigare för medlemmarna. Medlemmen debiteras månadsvis med tre månaders eftersläpning utefter faktisk förbrukning.

Ekonomi
I dagsläget finns inga planerade avgiftsförändringar (kontroll 2021-01-19).

Medlemskap
- Gällande delat ägande mellan förälder och barn men endast att barnet bor i bostaden tas beslut från fall till fall. Kontakta styrelsen om denna uppdelning är aktuell.
- Juridiska personer kan nekas medlemskap, styrelsen tar beslut i vart enskilt fall.
- Föreningen tillämpar tillsyn i samband med överlåtelse och föreningen vill genomföra denna innan godkännande av medlemskap.

Renoveringar - Utförda och planerade

Renoveringar
2015 Utfördes en OVK-besiktning
2016 Tvättades fasaderna
2019 Installerat dörrautomatik till miljörummen med taggöppning . Tvättning av fasadernas norrsida.

Kommande renoveringar (kontroll 2021-01-19)
Inga planerade renoveringar i dagsläget. Föreningen följer en underhållsplan.

Parkering

Föreningen har 66 parkeringsplatser samt 45 garageplatser. Garageplats kostar 800 kr/mån och parkeringsplatserna kostar 500 kr/mån. Indexreglerad varje år.
Parkeringsplats/garageplats kan lämnas över till köparen om säljaren innehar en plats. Annars tillämpas kösystem. I dagsläget finns det både garage- och parkeringsplatser lediga (kontroll 2021-01-19).

TV/bredband

Föreningen är ansluten till kabel-TV via Telenor grundutbud ingår i månadsavgiften. Bredband levereras av Telenor och tillkommer som ett obligatoriskt tillägg utöver månadsavgiften om 99 kr/mån.

Gårdsplats/innergård

Parken ligger mot kalkbrottet och är 17.000 kvm stor med promenadstråk, grillplatser och boulebanor.

Gemensamma utrymmen

Varje lägenhet har ett förråd i garaget eller i markplan.

Övrigt

All information har inhämtats genom årsredovisningen och kontrollerats med representant från föreningen. Slutgiltig köpare uppmanas att kontakta representant från föreningen för att stämma av ovanstående information.

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiförbrukning per kvm och år
98
Energideklarationsdatum
2014-10-21

Länkar

Området

Att bo på Limhamn

En pittoresk ”stad i staden”. Den gamla fiskeorten Limhamn känns allt mindre som en del av Malmö och mer som en egen liten stad. Den genuina småskaliga känslan som råder här samt läget vid havet attraherar många. I centrum finns ett rikt utbud av restauranger och butiker. Det finns bland annat köttaffär, ostbutik, fiskrökeri, chocolaterie, tehandel och karamellkokeri.

Limhamn var tidigare en egen ort men är numera en av Malmös rikaste och socialt mest välmående stadsdelar. Gamla Limhamn kännetecknas av charmiga gatuhus från slutet av 1800-talet på små, ibland kullerstensbelagda, gator. En populär samlingspunkt är Limhamns torg som har en stor gräsplätt, lekplats, boulebana, vattenfontän och flera bänkar att koppla av på. Torget fylls med folk när det arrangeras julmarknad och loppmarknad här varje år.

I centrala Limhamn finns flerbostadshus medan utkanterna till största delen består av villaområden. Ön på Limhamn erbjuder bland annat möjlighet till bad, promenadspår och fantastisk solnedgång över Öresund. Här finns även en mycket populär fiskeplats som lockar många fiskare varje dag samt skola, gym och matbutik.

Centrala Limhamn når du på 5 minuter med cykel och här erbjuds ett stort serviceutbud. När det gäller kultur kan Limhamn visa upp soldattorpet, som härstammar från 1800-talet. Här finns det ett stort bildarkiv och varierande utställningar. Varje år arrangeras det ett traditionsenligt midsommarfirande där familjer breder ut sina filtar med picknick och dansar runt midsommarstången. Hamnfestivalen är ett också ett populärt evenemang som äger rum under tre dagar i augusti. Då vimlar hamnen av mataktörer, musik, nöjen och vattenaktiviteter.

Sibbarp ligger vid Öresundsbrons brofäste nära Limhamn. I området finns många bostadshus men det är också ett fritidsområde med en fyrstjärnig camping. Strandhuset är en populär restaurang med havsutsikt och egen minigolfbana i retrostil som har öppet sommartid.

Annetorp är ett bostads- och industriområde mellan Annetorpsvägen och Linnégatan väster om Limhamns kyrka. Området har en blandad bebyggelse med villor, radhus och flerfamiljshus. Här finns också Folkets hus, skolor, förskolor, ishall och idrottsplats. I den södra delen ligger industriområdet med flera hundra verksamma företag. Övriga bostadsområden är Hyllie by och Djupadal. Hyllie by ligger mellan Lorensborgsgatan och Elinelundsvägen, och Djupadal mellan Rudbecksgatan och Inre Ringvägen väster om Elinelundsvägen. Båda områdena består till största delen av villor och radhus. I närheten finns Elinelunds fina koloniområde och Hyllie park folkhögskola. På folkhögskolan kombinerar eleverna teoretiska studier med skapande verksamhet.

Limhamns Sjöstad är ett nytt och växande område med radhus och flerfamiljshus. Här finns Glasbruksskolan som är en grundskola f-6 som slog upp portarna i september 2016. Limhamnsskolan är en ny skola som preliminärt kommer att öppna läsåret 2023/2024. Skolan är planerad för fem parallella klasser i årskurs 7-9 vilket ger plats för cirka 450 elever.

Köpa, sälja eller värdera bostad på Limhamn? Kontakta Bjurfors mäklare på Limhamn! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Limhamns 3 bästa

3
 • Kaka på Kaka
  Lite charmigt och prisbelönat kafé, där det läggs stor kärlek på att baka och laga mat från grunden.
 • Limhamns kött & vilt
  Förstklassig butik med kött utan tillsatser som kommer från lokala bönder och jägare.
 • Mastio
  Tidigare mästerkocksvinnaren Sandra Mastio serverar stenugnsbakade gourmetpizzor med lokala råvaror.

Karta

Kalkstensvägen 21

Kalkstensvägen 21,
216 32 LIMHAMN

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

För att värna om våra kunder och medarbetare jobbar vi efter rutiner och alternativ för säkrare och mer flexibla visningar. Vi erbjuder därför enbart bokade visningar med max två personer per visningssällskap. Skulle du önska en digital eller helt privat visning var vänlig kontakta mäklaren.

Du är varmt välkommen till våra fysiska visningar om du är helt frisk och utan symtom på förkylning eller influensa. Annars träffar vi dig gärna i ett digitalt möte.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Lidija Jakob

  Fastighetsmäklare / Partner
  Områdesansvarig

  :
  Telefon: 0739-20 66 76

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Limhamn, Malmö

  Budgivning pågår
  Adress
  Limhamnsvägen 133D
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  3 376 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  60 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Limhamn, Malmö

  Adress
  Älggatan 48A
  Utgångspris eller Högstbjudande
  1 695 000 kr
  Månadsavgift
  3 461 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  53,4 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Limhamn, Malmö

  På förhand
  Adress
  Rabygatan 67
  Utgångspris
  1 695 000 kr
  Månadsavgift
  3 506 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  53 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Limhamn, Malmö

  Adress
  Kalkstensvägen 5
  Utgångspris
  3 995 000 kr
  Månadsavgift
  2 306 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  82 kvm

  Visning: 2021-03-07 14.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Limhamn, Malmö

  På förhand
  Adress
  Västanväg 49B
  Utgångspris
  1 750 000 kr
  Månadsavgift
  3 761 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  58 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!