Välplanerad tvåa om 60 kvm med genomgående planlösning

Östra Sorgenfri, Malmö

Östra Farmvägen 32D

Utgångspris
1 095 000 kr
Avgift
3 905 kr
Antal rum
2
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1 av 4
Boarea
60 kvm

Visning

 • söndag 27/10, KL 14:30 - 15:30

  Bokad visning.

 • tisdag 29/10, KL 18:30 - 19:00

  Bokad visning.

Boka visning

Välplanerad tvåa om 60 kvm med genomgående planlösning

Välkommen till en genomgående och smakfullt renoverad 2:a på populär och stark adress med närhet till det mesta. Varmt välkommen

 • Ansvarig mäklare

  Gustav Cagmo

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Mobil: 0701-64 67 04

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till en genomgående fin och välplanerad 2:a om ca 60 m² belägen på första våningen en halv trappa upp. Här erbjuds ett mycket trivsamt boende fördelat på ett lagom stort sovrum, ett toppmodernt kök som blev renoverat under 2012 med stor matplats och öppen planlösning mot vardagsrummet, ett helkaklat badrum och en fantastisk balkong med trätrall. Den genomgående planlösningen och dem stora fönsterpartierna skänker lägenheten ett härligt ljusflöde. Denna lägenhet utgör ett perfekt boende för både singeln och för paret!

På Östra Farmvägen 32D bor du i en stabil HSB-förening som erbjuder flera faciliteter till medlemmarna. Östra Sorgenfri ett trivsamt bostadsområde med närhet till Folkets Park och Möllevångens pulserande kulturliv, goda kommunikationer samt trivsamma grönområden. City nås på kort cykelavstånd. Denna lägenhet utgör ett perfekt boende för såväl singeln som det unga paret.

Varmt välkommen

Interiör

Interiör: Hall
Dörren in till bostaden är en säkerhetsdörr från 2013 vilket innebär att inget ljud från trapphuset kommer in i lägenheten. Bostadens hall är ljus och fräsch med fem rejäla skjutdörrsgarderober från 2014. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger det ett laminatgolv.

Badrum
Helkaklat badrum i vitt med några blåa plattor och med ljusblått klinker på golvet. Här inne finns tvättställ med skåp ovanför. Toalett och duschhörna. Här inne finns även plats för ytterligare ett skåp eller liknande för er som önskar. Vasken och underskåpet blev utbytt under 2014. Badrummet renoverades i samband med att stammarna byttes av föreningen.

Sovrum
Vita väggar tillsammans med ett parkettgolv som givetvis är original. Här finns också ett fönster ut mot innergården som ger ett fint ljusinsläpp i rummet. Här finns plats för den stora sängen och även andra möbler. Hela sovrummet blev ommålat under 2015.

Vardagsrum
När du står i hallen har du vardagsrummet till vänster. Vardagsrummet är stort och här får du plats med din soffgrupp och mer därtill. Fint original parkettgolv och vitmålade väggar. Här är utgången till den inglasade balkongen, perfekt för er som vill kunna sitta ute lite längre! Det finns två glasdörrar som tillhör bostaden och som är enkla att sätta tillbaka för er som önskar det.

Kök
Bostadens plats för matälskare, här bjuds det på ett kök från IKEA med bra och smart förvaringsmöjligheter. Hela köket är genomgående vitt med svart bänkskiva i laminat. Ovanför bänkskivan sitter ett tidlöst vitt kakel och passar in på ett stilfullt sätt. På golvet vilar ett fint laminatgolv och väggarna är målade i vitt. Köket är utrustat med spishäll (2012), varmluftsugn (2012), kyl/frys Husqvarna (2012), fläkt (2012), micro och integrerad diskmaskin (2012). I köket finns det plats för upp till åtta stycken middagsgäster. Helt enkelt ett kök att trivas i.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Godheten 4

Bostadsrättsförening

Namn
HSB Brf Godheten
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
259
Antal lokaler
5
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter delat ägande
Nej
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Hsb brf Godheten består av 259 lägenheter samt 5 lokaler upplåtna med bostadsrätt. Föreningen bildades i samband med byggnationen 1955. Husen är ritade av arkitekt Torsten Roos.

Fastighetens tomt är upplåten med tomträtt (2016-2026). Tomträttsavtalet omförhandlades senast 2015 med Malmö kommun.

Avgiftsförändringar
Föreningen planerar inga avgiftshöjningar i dagläget. Föreningen har bokslutsmöte i oktober då nya beslut kan tas. Kontrollerat med föreningen (2019-06-27)

Medlemskap
Föreningen godkänner ej juridiska personer som medlemmar.
Föreningen godkänner ej delat ägande, dvs. att föräldrar köper en lägenhet och låter sitt barn bo i den.
I samband med överlåtelse önskar föreningen göra en lägenhetstillsyn med köpare och säljare på plats. Denna bokas av säljaren med styrelsen.
Överlåtelseansvarig från Brf Godheten bokar ett välkomstmöte med köparen som skall ske innan inflyttning i föreningen och sker i styrelserummet på Östra Farmvägen 34C.

Hemsida
Besök gärna föreningens hemsida: https://www.hsb.se/malmo/godheten

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifterna med representant från föreningen.

Renoveringar - Utförda och planerade

Utförda renoveringar:
1995 - nya fönster
2000 - utbyte vattenstammar. I samband med stambytet renoverade föreningen samtliga badrum
2008 - nya tvättmaskiner och torktumlare
2010 - takomläggning och fasadförbättringar
2011 - utbyte värmesystem
2011 - digitalt bokningssystem för tvätt infördes
2014 - totalrenovering trapphus
2015 - OVK
2016 - Relining av avlopsstammar. Klinker och nya maskiner i tvättstugan.
2017: Putsning av fasad. Byte av fönsterbalkar.

Planerade renoveringar:
I dagsläget har föreningen inga planerade. Kontrollerat med styrelsen (2019-06-27).

Parkering

Föreningen har parkeringsplatser 250kr/månaden som kan hyras av medlemmarna. Kösystem tillämpas för dessa. Inga lediga platser finns i dagsläget och kötiden är på några år.

TV/bredband

Internet/bredband: Samarbete med Ownit (100/100 mbit ) ingår i månadsavgiften.
Kabel-TV: Via ComHem och grundutbud ingår i månadsavgiften. Finns möjlighet att välja till fler kanaler genom att ta kontakt med ComHem.

Gemensamma utrymmen

Tvättstugor: Det finns 3 st månadstvättsstugor med totalt 7 tvättmaskiner. Samt en veckotvättstuga (snabbtvätt) med 3 maskiner.
Källare: Ingår till samtliga bostadsrätter.
Gemensamhetslokaler: Samlingslokal med ett bibliotek. Föreningen har också gym, bastu, snickeriverkstad, grillplats, gästrum, barnvagnsrum, cykelrum.

Uteplats/balkong

Balkong, inglasad, läge väster

Övriga byggnader/utrymmen

Källarförråd

TV/bredband

Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem. Grundutbudet ingår i månadsavgiften.

Internet 100/100 Mbit via Ownit ingår i månadsavgiften.

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 905 kr

I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och bostadsrättstillägg.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,38148%
Andel av årsavgiften är
0,38148%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
1 095 000 kr
Lägenhetsnummer
40
Våningsplan
1 av 4
Hiss
Nej
Rum
2
Boarea
60 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
1955
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energideklarationsdatum
2019-09-03

Området

Att bo i Södra Innerstaden

I Södra Innerstaden i Malmö är pulsen hög. Här möts människor över något gott att äta på krogarna runt Möllevången eller på en konsert i Folkets Park. Men området omfamnar mycket mer än så. Här kan man hitta hem nära Europas största stadsidrottsområde eller i eleganta Rörsjöstaden där inspirationen kommer från Paris.

Det mest kända området i Södra Innerstaden är utan tvekan Möllevången. Det kallas allmänt för ”Möllan” och är hela Malmös matkvarter. Här finns restauranger som serverar rätter från alla världens hörn och butiker som säljer svåråtkomliga ingredienser för den som själv vill laga kvällens middag. Möllevångstorget är hjärtat i stadsdelen med en livlig och populär torghandel som erbjuder allt inom frukt och grönt.

Närliggande Bergsgatan har varit insvept i goda dofter sedan år 1888 då Mazetti etablerade sig där. Idag är det prisade Malmö Chokladfabrik som huserar i kvarteret. Butiken Möllans Ost är himmelriket för den som gillar ost – här finns det alla sorter.

En av Malmös viktigaste mötesplatser är Folkets Park. Den anlades i början av 1800-talet och är Sveriges äldsta. Här bjuds det på konserter, teaterföreställningar och ett intensivt klubbliv men det finns också mer familjevänliga nöjen som karuseller, minibondgård, minigolfbana och en plaskdamm. Den har också en populär lekplats och på vintern är det många som åker skridskor på Folkets Parks isbana.

I det vackra området Rörsjöstaden har husen arkitektonisk inspiration från nationalromantik, jugend och nyklassicism. Väl omhändertagna bostadsföreningar med exemplariskt skötta innergårdar, puts och studs, är lite av ett kännetecken för Rörsjöstaden. Här tronar S:t Pauli Kyrka.

Rådmansvången ger ett boende mitt i city med utmärkt läge ovanför Pildammsparkens grönska, shoppinggator utanför porten och Triangelns tågstation under fötterna. Precis bortom Pildammsparken ligger Stadionområdet som är ett av Europas största stadsidrottsområden. Mellan Pildammsparken och Stadionvägen ligger Borgmästaregården, som uppfördes i mitten av 1960-talet.

Nobelvägen löper från Malmös östra infarter genom bostadsområdet Katrinelund. Här bor man nära både cityliv och grönområden. I området Flensburg ligger köpcentret Mobilia som rymmer fler än 100 butiker under sina tak. ovan. ta en promenad runt dammarna i pildammsparken så har du fått dagens motion. nedan. roa dig i folkets park, grundad av frank suell på 1800-talet.

Köpa eller sälja bostad i Södra Innerstaden? Kontakta Bjurfors mäklare i Malmö City! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Södra Innestadens 3 bästa

3
 • Pildammsparken
  En oas med flera dammar och rikligt fågelliv.
 • Casual Street Food
  Njut av vällagade hamburgare, fish tacos, fish n chips, milkshakes i avslappnad miljö.
 • Mat- och Chokladstudion
  En butik som ägs av Joel Lindquist, vinnaren av Dessertmästarna 2014.

Karta

Östra Farmvägen 32D

Östra Farmvägen 32D,
214 41 Malmö

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

Välkommen att boka in dig på visning.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Gustav Cagmo

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Mobil: 0701-64 67 04

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Östra Sorgenfri, Malmö

  På förhand
  Adress
  Spånehusvägen 62E
  Utgångspris
  1 195 000 kr
  Månadsavgift
  3 305 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  59 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Östra Sorgenfri, Malmö

  På förhand
  Adress
  Spånehusvägen 56D
  Utgångspris
  1 295 000 kr
  Månadsavgift
  2 696 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  50 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Östra Sorgenfri, Malmö

  På förhand
  Adress
  Östra Farmvägen 40C
  Utgångspris
  995 000 kr
  Månadsavgift
  3 451 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  59 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Östra Sorgenfri, Malmö

  På förhand
  Adress
  Branteviksgatan 12A
  Utgångspris
  1 195 000 kr
  Månadsavgift
  3 719 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  60 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrätt

  Östra Sorgenfri, Malmö

  På förhand
  Adress
  Bodekullsgatan 37B
  Utgångspris
  1 595 000 kr
  Månadsavgift
  3 777 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  72,6 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!