Stor renoverad 4:a i populära Hilda

Rosengård, Malmö

Von lingens väg 64

På förhand
Utgångspris
1 350 000 kr
Avgift
6 400 kr
Antal rum
4
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
3 av 3
Boarea
95 kvm

Stor renoverad 4:a i populära Hilda

Prisvärd fyra belägen på ostört läge med fin innergård. Genomgående planlösning och belägen på våning 3 i låghusen. Välkommen

 • Ansvarig mäklare

  Gustav Cagmo

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0701-64 67 04

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till denna prisvärda fyrarummare belägen på ostört läge på våningsplan 3 i Brf Hilda. Här bor du i en genomgående lägenhet med fräscha ytskikt och stor inglasad balkong med härlig utsikt. I hallen finns ett totalrenoverat badrum som är helkaklad och en helkaklad gästtoalett. Lägenheten har en otroligt välplanerad planlösning med stora rum. Allt utom badrummen blev renoverat under 2016.

Välkommen att bosätta dig i en stabil HSB-förening med bra förbindelser till centrum och närhet till motorvägen. På Rosengård bor du omgiven av härliga grönytor och välskötta Brf Hilda är strategiskt placerad alldeles intill en stor park.

Perfekt för barnfamiljen!

Interiör

Hall
Välkomnande hall med plats för avhängning. Här finns flera garderober. Väggarna är målade och ljust fint golv. Hallen är stor och rymlig. Här finns snygga spotlights och ledslingor med olika färger.

Gästtoalett
I anslutning till hallen finns en gästtoalett som också blev totalrenoverat under 2012. Utrustat med wc och handfat.

Badrum
Badrummet är renoverat 2012 i samband med stambytet. Kakel och klinker går i sobra färgval. Här finns badkar, handfat, skåp, handdukstork. Kombinerad tvätt/tork från 2017.

Kök
Stort och välplanerat kök med vita högblanka köksluckor, gråsvart bänkskiva och mosaik ovanför. Hela köket blev totalrenoverat under 2016. Utrustat med spishäll, diskmaskin, kyl/frys, ugn/mikro och fläkt. På golvet vilar ljus laminat. Snygga spotlights i taket.

Vardagsrum
Stort och hemtrevligt vardagsrum med plats för stor soffgrupp. Ljust laminatgolv och vita väggar. Snyggt installerade spotlights i taket.

Sovrum 1-3
Tre stycken stora och välplanerade sovrum med plats för dubbelsäng och annan förvaring. Ljusa släta väggar och fina laminatgolv.

Balkong
Inglasad balkong med härlig utsikt och plats för flera personer.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Länsarkitekten 7

Ombyggnad, Renoveringar

2016 Totalrenovering av kök
2016 Nytt elskåp
2016 Nya ytskikt och golv
2017 Kombinerad tvättmaskin/torktumlare

Övriga byggnader/utrymmen

Förråd finns

TV/bredband

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Analogt grundutbud ingår i månadsavgiften. För information om digital-TV, kanalutbud och priser se: www.comhem.se

Äkta bredband (fiber/LAN) finns installerat. Hastighet: upp till 1000 Mbit/s. Leverantör iTux. Alternativt bredband via ADSL (telejacket) eller Com Hem (kabelmodem).

Månadsavgift

Avgift
6 400 kr

I avgiften ingår värme, vatten, bredband, kabel-tv och bostadsrättstillägg. Individuell mätning av el sker kvartalsvis och är en separat post på månadsavin.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,15657%
Andel av årsavgiften är
0,15657%
Pantsatt
Ja
Reparationsfond
4 353 kr

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
1 350 000 kr
Lägenhetsnummer
678
Våningsplan
3 av 3
Hiss
Nej
Rum
4
Sovrum
3
Boarea
95 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsrättsförening

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
1970

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energideklarationsdatum
2018-11-21

Bostadsrättsförening

Namn
HSB Brf Hilda
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
767
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1190*
Föreningen tillåter delat ägande
Nej
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Föreningen består av 767 lägenheter. I fastigheten finns 16 bostadshus med tillsammans 56 trapphus med adresserna von Lingens väg 4-126. Husen är byggda mellan 1969 och 1970, och består mestadels av en- till fyrarumslägenheter. Från och med 2019-05-01 ingår alla medlemmars bostadsrättstillägg i Hildas fastighetsförsäkring hos Länsförsäkringar.

Ekonomi
- Inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget. Kontrollerat (2020-09-30).
- Föreningen köpte huset i samband med byggnationen 1969 (tomträtt). Nuvarande tomträttsavtal med Malmö stad löper ut 2021.
- Föreningen har gemensam el. Faktureringen av förbrukat el sker med en kvartals fördröjning, och kommer som en separat post på månadsavin.

Medlemskap
- Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Andelsavgift i HSB kostar ca 500 kr/person och en engångssumma tas ut första året om 300 kr/hushåll. Ansökan om medlemskap görs på www.hsb.se/malmo.
- Juridisk person tillåts ej.
- Delat ägande tillåts ej.
- Andrahandsuthyrning skall godkännas av styrelsen.
- Föreningen har som rutin att göra tillsyn av lägenheten innan ägarskiftet.

Renoveringar - Utförda och planerade

Utförda renoveringar:
2010-2012 förnyelseprojektet Hållbara Hilda med nedan renoveringar:
- Stambyte
- Badrumsrenovering
- Ny ventilation
- Nya element
- Nytt brandvarningssystem
- Solceller
2015/2016 Genomfördes renovering av entréerna och hissar.
2017 Förbättring av utemiljöer.
2017/2018 Föreningens fyra garage totalrenoverades
2018/2019 Installation av kameror i alla entréer, källargångar och garage.
2018/2019 Installation av nytt energisparande styr- och övervakningssystem för värme och ventilation.
2018/2019 Installation av nytt passagesystem med tvättstugebokning
2019 Installation gemensam el
2019 Renoverades tvättstugorna

Styrelsen uppdaterar årligen underhållsplanen. De närmsta åren planerar styrelsen för följande större åtgärder:
Spolning avloppsstammar

Parkering

Föreningen har 462 garageplatser som kan hyras till en kostnad om ca 350 kr/månad samt 234 parkeringsplatser som kan hyras till en kostnad om ca 250 kr/månad. Kösystem tillämpas. Kötid skiljer sig beroende på vilken adress man bor på. Företaget APCOA sköter parkeringen på Hilda för mer info om kösystem kontakta uthyrning@apcoa.se. Föreningen har 48 st gästparkeringsplatser.

I övrigt råder boendeparkering i området. För mer information se www.malmo.se.

TV/bredband

TV: Samtliga lägenheter är försedda med analog och digital TV. I avgiften för lägenheten ingår kabel-TV baserat på Com Hems analoga grundutbud.

Bredband: 1000 mbts ingår i avgiften.

Gårdsplats/innergård

Föreningen har en stor och lummig gård.

Gemensamma utrymmen

Tvättstugor finns placerade på markplan och är utrustade med tvättmaskiner, torktumlare och torkrum.

Övrigt

TV-övervakningssystem i garage och miljöhus.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar samt att undersöka lägenheten.
Gå gärna in på föreningens hemsida för mer information: http://www.hsb.se/malmo/hilda

Länkar

Området

Att bo i Östra Malmö

I Östra Malmö hittar du både idylliska äldre villor i Västra Kattarp och mångkulturella områden som Rosengård och Fosie med flerbostadshus. Här finns också industrier och landsbygd samt Östra kyrkogården som är en av Malmös allra vackraste kyrkogårdar.

Johanneslust har fått sitt namn från ett gammalt värdshus som låg längs med Sallerupsvägen. Områdena Johanneslust och Håkanstorp skapades under tidigt 1900-tal som en del i egnahems-rörelsen, därför hittar du mest villor, radhus och kedjehus här. Idag tillhör områdena i stadsdelen Kirseberg.

Rosengård byggdes som en del av miljonprogrammet i slutet av 1960-talet. Tidigare utgjordes platsen av ett jordbruksområde med lantegendomen Rosengårds herrgård från 1817. Rosengård är uppdelat i fem delområden med namnen Törnrosen, Apelgården, Herrgården, Örtgården och Kryddgården. Mitt i området finns ett centrum som har det mesta du behöver vad gäller service.

Västra Kattarp har en historia som går tillbaka ända till 1500-talet, när området kallades för Västra Kattarps by. Det finns tyvärr ingen bevarad bebyggelse kvar från denna tiden. Idag är Västra Kattarp ett av få villaområden i stadsdelen, vilket ökar attraktionsvärdet. Flertalet av husen är byggda runt 1960-talet. I närheten finns även Persborg och Hindby med flerbostadshus, radhus och egnahem. Här ligger också Pågens bageri som sprider frestande dofter av nybakade bullar i området.

I lugna Gullvik är det lätt att trivas. Här bor du på bekvämt avstånd från centrala Malmö samtidigt som du har allt du söker vad det gäller vardagsshopping på nära håll. Området består till största del av villor men det finns även enstaka bostadsrättsradhus. Här finner du både hus från 1920-talet till helt nybyggda hus i modern stil. Gullvik är perfekt att bo i för den som pendlar till Danmark. På bara några minuter är du ute på motorvägen för vidare färd över Öresundsbron. Du tar dig även ut till Malmö flygplats på kort tid.

I mångkulturella Fosie finns företagsamhet, flera vackra grönområden, hus med gamla anor och charmig herrgårdsmiljö. Fosie kyrka och runstenen påminner om det förflutna medan Augustenborgs Ekostad och industrierna i Fosie företagarby symboliserar framtiden.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad på Rosengård? Kontakta Bjurfors mäklare på Malmö Öster! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Östra Malmös 3 bästa

3
 • Zlatan court
  Fotbollsplanen som Malmöprofilen är intiativtagar till
 • Bennets bazaar
  Färgsprakande butiker längs Rosengårdsstråket.
 • FC Rosengård
  Malmös Damlag i Allsvenskan

Karta

Von lingens väg 64

Von lingens väg 64,
213 71 MALMÖ

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Gustav Cagmo

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0701-64 67 04

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Rosengård, Malmö

  På förhand
  Adress
  Von lingens väg 31
  Utgångspris
  850 000 kr
  Månadsavgift
  5 094 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  79,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Rosengård, Malmö

  På förhand
  Adress
  Von Lingens Väg 90
  Pris
  1 245 000 kr
  Månadsavgift
  6 192 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  95 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!