Hoppa till innehåll

Välplanerat drömhem med pool, spabad och bastu

  • På förhand
  • 108 + 9 kvm
  • 5 rum
  • 6 995 000 kr

Strandhem, Malmö

Cyklamenvägen 10

Utgångspris:
6 995 000 kr
Antal rum:
5
Boarea / Biarea:
108 kvm / 9 kvm
Tomtarea:
515 kvm
Typ:
Friliggande villa

[En bra dold rubrik här]

På Förhand – Vad är det?

På Förhand ligger bostäder som av olika anledningar inte är ute till försäljning just nu men som kan komma att säljas om förutsättningarna är rätt.

Läs mer om På Förhand

Ansvarig mäklare

Thierry Asso

Fastighetsmäklare / Senior Partner

Kontakta mig

Bjurfors Malmö City (Huvudkontor)
Thierry Asso

BOKA EN KOSTNADSFRI VÄRDERING

Välplanerat drömhem med pool, spabad och bastu

Modern och ljus trävilla med oförtröttlig stil

Beskrivning

På Cyklamenvägen 10 i Bunkeflostrand ligger en elegant och välplanerad trävilla från Fiskarhedenvillan, belägen på en lättskött och insynsskyddad tomt om 515 kvadratmeter. Här finner du ett hem där modern design möter livsnjutning, ett boende där även vardag känns som glittrande semester. Huset är byggt 2011, därefter tillbyggt 2015 medförande nu hela 3-4 sovrum. Därtill har det genom åren gjorts en rad tillägg såsom pool, spabad, bastu och vackra planteringar vilket gör att detta hem idag erbjuder en social och komfortabel livsstil för hela hushållet. En laddbox till elbil installerades 2023.
Entrén till detta vackra hem sker genom en välkomnande hall där grå klinker och vitmålade väggar möter dig, och naturligt ljus strömmar in genom takfönstret. I direkt anslutning finner du sällskapsytorna där kök, matsal och vardagsrum i öppen planlösning harmonierar i ljus och rymd. Köksön, utrustad med moderna faciliteter och massiv ekbänkskiva, blir den naturliga samlingsplatsen där middagar tillagas medan samtal svävar fritt i det öppna, luftiga rummet.
Välkommen hem till denna fantastiska bostad som är generöst både till ytan och vardagslyxen. Beläget mitt i ett trivsamt villaområde vid hav och strandängar bor du naturskönt samtidigt som du enkelt tar dig till Malmö med lokaltrafiken.

Interiör

KÖK
Här utspelar sig vardagens smakrika stunder, med en inbjudande köksö som gör varje måltidsförberedelse till en njutning. De vitmålade väggarna och skåp från Ballingslöv skapar en ljus och modern atmosfär, där gäster naturligt samlas vid köksön med en drink i handen medan värdparet finjusterar kvällens middag.
MATSAL & VARDAGSRUM
Det centrala utrymmet där dag möter kväll i en vacker dans av ljusinsläpp från stora skjutbara glaspartier mot trädgården. Här kan du njuta av en brasa i den öppna spisen medan vinterkvällens mörker omsluter huset, eller öppna upp dörrarna för en sömlös övergång till den fantastiska poolen och trädäcket under sommaren.
SOVRUM 1
En rofylld fristad där de gråmålade väggarna och den vitlaserade enstavsparketten erbjuder en plats för vila och återhämtning. Det smart placerade fönstret släpper in ljuset utan att ge insyn.
SOVRUM 2 & 3
Två lättmöblerade rum med plats för säng, skrivbord och förvaring som erbjuder en ljus och välkomnande atmosfär. Med vitlaserad enstavig parkett och vitmålade väggar blir de en perfekt tillflyktsort för hushållets barn, hobbys och gäster.
SOVRUM 4
Beläget innanför köket ligger det fjärde rummet lite avskilt och används idag som TV-rum. Här finner du både skjutpartier och altandörr mot trädäcket och den som får sova här njuter enkelt av ett morgondopp.
BADRUM
Ett generöst badrum vars layout ger plats för både badkar, dusch och tvättstugedel. Den moderna designen med grå klinker och vitkaklade väggar kompletteras med moderna bekvämligheter som vattenburen golvvärme och infällda spotlights.
UTOMHUSYTOR
Den insynsskyddade trädgården erbjuder en egen liten paradisplats med pool, bastu och trädäck som omfamnar hela huset. Här har du sol från tidig morgon till sen kväll, där inramningen av rabatter adderar grönska. Från sommartårta till grillkvällar och nattdopp är detta den självklara platsen för firanden och helt vanliga vardagsstunder tillsammans. Laddbox till elbil på framsidan.

Håll koll på detta objekt

Bilder

  • Elbilsladdare. Cyklamenvägen 10 - Bjurfors
    Elbilsladdare
  • Fastighetskarta. Cyklamenvägen 10 - Bjurfors
    Fastighetskarta

Planritning

Planlösning

Fakta om bostaden

Fastighetsbeteckning

Bunkeflostrand 28:153

Ombyggnad, Renoveringar

Tillbyggnad (TV-rum) 2015
Thermopool 2016
Spabad 2018
Bastu 2020
Rabatter 2020
Elbilsladdare 2023

TV/bredband

Kabel Tv Boxer

Ownit 700-1000 mbps

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Malmö Bunkeflostrand GA:11 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Elledning och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Bad och/eller båtanläggning, Övrigt

Information

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris
6 995 000 kr
Rum
5
Antal sovrum
3
Boarea
108 kvm*
Tomtarea
515 kvm
Biarea
9 kvm

*Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Byggnadssätt

Byggnadstyp
1 plansvilla
Byggår
2011
Fasad
Liggande svart träpanel
Grund
Betong platta
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Uppvärmning
Värmepump frånluft Nibe F750
Takbeklädnad
Svart tegel
Ventilation
Självdrag
Utvändigt plåtarbete
Plåt
Fönster
3 glasfönster

Laddbox (Easee) till elbil

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uteplats/balkong

Spabad, bastu och uppvärmd Thermopool 4x8 meter.
I samfälligheten ingår brygga med badplats och möjlighet till båtplats, fotbollsplan, tennisbana, basketplan, boulebana, lekplats och klubbhus

Övriga byggnader/utrymmen

Bastu, poolhus, kallförråd 9 kvadratmeter.

Planbestämmelser

Detaljplan (2005-06-23)

Parkering

parkeringsplatser för 2 st bilar

Ekonomi

Taxeringsvärde
3 733 000 kr
Byggnadsvärde
2 424 000 kr
Fastställt
2021
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd

Besiktning

Besiktigad
Nej

Driftskostnad (per år)

Personer i hushållet
3
Hushållsström
34 035 kr
Försäkring
6 436 kr
Samfällighetsavgift
9 600 kr
Renhållning
3 040 kr
Summa
53 111 kr
Elförbrukning
12 176 kWh/år

I samfällighet ingår Vatten, avlopp, underhåll av vägar

Pantbrev

Det finns 6 st pantbrev uttagna om sammanlagt 4 377 500 kr

Energideklaration

Utförd
Ja
Energiklass
C
Energiförbrukning per kvm och år
88
Energideklarationsdatum
2023-11-08

Länkar

Om Strandhem

Att bo i Bunkeflo

I Bunkeflo bor du på lugnt läge nära den vackra Öresundskusten. Ursprungligen var detta en plats för kalkbrytning och cementtillverkning i kalkbrotten, som numera är vattenfyllda. Numera är Bunkeflo känt för sin fina natur.

Bunkeflostrand som ligger söder om Öresundsbron, ingår i stadsdelen Limhamn. En del av Bunkeflostrand består av villor och flerbostadshus medan en annan del fortfarande huvudsakligen är landsbygd som så smått bebyggs. Ängslätt centrum ligger mitt i samhället. Här bor du nära havet med bra kommunikationer till Malmö och Köpenhamn. Området Annestad ligger nära broförbindelsen och den framväxande stadsdelen Hyllie.

Klagshamn är ett delområde i stadsdelen Limhamn. Området består av ett tidigt industrisamhälle som även omfattar landsbygd samt kustområden kända för sin rika fauna och sitt fågelliv. Tidiga planer på bostadsbebyggelse stoppades just med hänsyn till det unika växtlivet. Grunden för samhället i Klagshamn var kalkbrytning och cementtillverkning. Nu när denna tillverkning är nedlagd har man byggt fina hus längs kanten till det vattenfyllda kalkbrottet. Vingården i Klagshamn planterade sina första vinrankor 2001 och den första skörden togs 2003. Resultatet blev det vita vinet Silex som nu finns på Systembolaget. Silex är det latinska namnet för flinta, en bergart som det finns gott om i vingårdens jordmån.

Vintrie är ett annat litet område nära Bunkeflo norr om yttre ringvägen mellan Trelleborgsvägen och Lorensborgsgatan. Det finns bra kommunikationer tack vare den närliggande stationen i angränsande stadsdelen Hyllievång. Med hjälp av citytunneln kan du till exempel ta dig direkt in till Köpenhamn helt utan tågbyten.

Tygelsjö ligger en liten bit in från kusten strax väster om e6. Tygelsjö by härstammar från medeltiden och redan i slutet av 1800-talet byggdes en station vid järnvägen mellan Trelleborg och Malmö. Här ligger det nyare bostadsområdet Sjötorps ängar, som består av flera småhus.

Västra Klagstorp är en liten tätort med medeltida anor och lantlig atmosfär som ligger strax norr om Tygelsjö. Västra Klagstorps kyrka byggdes i slutet av 1800-talet.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad i Bunkeflo? Kontakta våra Bjurfors mäklare i Malmö! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Cyklamenvägen 10

Cyklamenvägen 10

21834 Bunkeflostrand

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Boendekalkyl

Kontakta mäklaren om du behöver hjälp att ta fram en boendekalkyl.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Mäklare

Ansvarig mäklare

Thierry Asso

Jag är intresserad av Cyklamenvägen 10

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Liknande bostäder