Bostäder till salu i Staffanstorp

Hitta din nya bostad i Staffanstorps kommun

Attraktiva bostäder till salu i Staffanstorp

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Staffanstorp just nu!

Borggård
1
 • Bostadsrättslägenhet

  Borggård, Staffanstorp

  Adress
  Sockerbruksvägen 3E
  Utgångspris
  2 500 000 kr
  Månadsavgift
  5 114 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  79 kvm

  Visning: 2020-07-15 16.30

Flackarp
1
 • Friliggande villa

  Flackarp, Staffanstorp

  Adress
  Vragerupsvägen 280-40
  Utgångspris
  5 995 000 kr
  Antal rum
  8
  Sovrum
  2-4
  Boarea
  205 kvm
  Tomtarea
  1689 kvm
Författarbyn
1
 • Friliggande villa

  Författarbyn, Staffanstorp

  På förhand
  Adress
  Tegnérs väg 5
  Pris
  3 000 000 kr
  Antal rum
  5
  Sovrum
  2-3
  Boarea / Biarea
  73 kvm / 73 kvm
  Tomtarea
  803 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

Nevisborg
1
 • Bostadsrättslägenhet

  Nevisborg, Staffanstorp

  Adress
  Nevisborg 46C
  Utgångspris
  1 595 000 kr
  Månadsavgift
  7 170 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  113 kvm
Vikhem
1
 • Bostadsrättslägenhet

  Vikhem, Staffanstorp

  Nyproduktion
  Adress
  Vikhemsvägen - Hus 10
  Pris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  5 995 kr
  Antal rum
  5
  Sovrum
  3
  Boarea
  131 kvm

Området

Att bo i Staffanstorp

Staffanstorp ramas in av den skånska karaktären med odlade marker, lummiga byar och vackra naturområden. Familjärt och lugnt, men för den som vill ha lite puls ligger Malmö och Lund endast 15–20 minuter bort med bil eller buss.

Flertalet skolor, förskolor, grönområden och ett stort antal lekplatser bidrar till att Staffanstorp har blivit en så attraktiv plats för barnfamiljer att slå sig till ro på.

Det är enkelt att pendla till Lund och Malmö och med smidiga bussförbindelser transporterar du dig enkelt till någon av de större städerna. Kollektivtrafiken mellan Staffanstorp och Malmö har till exempel bussar som går ungefär var tionde minut.

I Staffanstorp finns närhet till det mesta som du kan behöva i serviceväg och i byns centrum hittar vi förutom dagligvarubutiker även vårdcentral, tandläkare och ett antal gym.

De lokala matvarubutikerna ICA, City Gross, Willys, Netto och Lidl brukar bli alternativen när det kommer till att göra de lite större inköpen inför veckan. För den som vill unna sig att äta ute finns det flera olika restauranger att välja mellan. Allt från libanesiskt, Ala carte och sushi till mysiga traditionella caféer.

Staffanstorp har ett aktivt föreningsliv med flera idrottshallar och fina fotbollsplaner. Den populära Staffansvallen har både gräsplaner, konstgräsplaner och en friidrottsanläggning med löparbana. För dig som gillar att jogga eller promenera hittar du en trevlig motionsslinga vid Gullåkra Mosse.

Något som är unikt för Staffanstorp är Beträdorna. Breda, gräsbesådda klippta vägar längs åkermarkerna som anlades i slutet av 80-talet. Här kan du vandra ut med en termos nybryggt kaffe när du vill lämna stressen och bli ett med naturen. Det går även bra att rida på dessa beträdor, som i dagsläget sträcker sig runt ett område på ca 1,2 mil. Kommunen har även planer på att bygga ut dessa i framtiden.

Staffanstorps idylliska naturområden bjuder även in till ett cykelparadis med ett fantastiskt nätverk av ringlande cykelvägar. Längs dessa vägar kommer du med all sannolikhet upptäcka något av alla de mysiga rastställen som finns.

Tirups örtagård är ett av alla dessa ställen. Här stannar du till på en mysig hembakad fika, eller varför inte bara hoppa av cykeln och köpa med dig något från gårdsbutiken. Vad sägs om till exempel spännande kryddblandningar, olika tesorter, oljor eller marmelad?

Vill man smaka på kulturhistoria kan man intaga en god middag vid det populära och anrika Staffanstorps Gästis som slog upp portarna redan i slutet av 1800-talet. Här kan du äta deras populära ”Äggakaga” med stekt fläsk & rårörda lingon, samtidigt som du känner av historiens vingslag.

För dig som vill gå ännu längre tillbaka i historien passar det utmärkt att bege sig till Kolböra Mosse. Här hittar du nämligen kvarlevor från så långt tillbaka som bronsåldern. Att titta på dessa gravar och boplatser har blivit ett mycket populärt utflyktsmål för alla skolbarn.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad i Staffanstorps kommun? Kontakta Bjurfors mäklare i Staffanstorp! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Staffanstorps 3 bästa

3
 • Skånefestivalen
  Årlig publiksuccé, skånsk mat och dryck
 • Bråhögsbadet
  Bad för både stora och små
 • Bengts Conditori
  Bakglädje sedan 40 år tillbaka