Hoppa till innehåll

  • På förhand
  • 76 kvm
  • 3 rum

Bromma - Mariehäll, Stockholm

Kratsbodavägen 50D

Avgift:
7 188 kr*
Antal rum:
3
Boarea:
76 kvm**
Typ:
Bostadsrättslägenhet

*Värme, Vatten, Obligatoriskt tillägg om 190 kr för Bredband/TV/Telefoni

**Uppgift från den ekonomiska förvaltaren

[En bra dold rubrik här]

På Förhand – Vad är det?

På Förhand ligger bostäder som av olika anledningar inte är ute till försäljning just nu men som kan komma att säljas om förutsättningarna är rätt.

Läs mer om På Förhand

Ansvarig mäklare

Arman Davarzan

Fastighetsmäklare / Partner

Kontakta mig

Bjurfors Bromma
Arman Davarzan

BOKA EN KOSTNADSFRI VÄRDERING

Beskrivning

- Otrolig takhöjd
- Stor och avskild uteplats som är soldränkt
- Radhuskänsla

Välkommen till ditt nya drömhem på Kratsbodavägen 50D, Mariehälls mest exklusiva lägenhet! Denna bostad är föreningens största, med imponerande 76 kvadratmeter ren lyx och elegans.

När du kliver in i denna lägenhet möts du genast av en takhöjd som når närmare 4 meter, vilket ger dig en känsla av rymd och frihet som är svår att hitta någon annanstans. Det är som att bo i en modern villa mitt i staden med utsikt mot naturen.

Det mest unika med denna pärla är den magnifika uteplatsen på hela 50 kvadratmeter. Här kan du njuta av soliga dagar och milda kvällar med familj och vänner, omgivna av en grönskande oas som ger dig privatliv och avskildhet. Det är en plats där du kan slappna av, grilla, bada i jacuzzin, odla blommor eller bara ta in den friska luften.

Lägenheten är dessutom insynsskyddad och omges av naturskönhet, vilket ger dig den perfekta balansen mellan stadsliv och lugn. Här kan du varva ned efter en hektisk dag och ladda upp inför nya äventyr.

Detta är inte bara ett hem, det är en livsstil. Här har man närhet till kommunikationer, grönområden, flertalet gym, matbutiker, restauranger, trevliga parker och ljuvlig strandpromenad. Kort promenadavstånd ifrån har man även Signalfabriken som är som en egen liten stad i Sundbyberg. Innanför huskropparna på Signalfabriken råder en härlig stämning med gott om små specialbutiker, caféer, bagerier, restauranger bl.a The Public, Hawaii Poké, Pinchos och Phils Burger, frisörsalong, butiker, SATS och florist. Det extremt bra läge bostaden erbjuder gör att man enkelt kan ta del utav allt som både Bromma och Sundbyberg har att erbjuda. Åker man några stationer med tvärbanan kommer man även till Solna station där man närliggande har Skandinaviens största galleria, Mall of Scandinavia.

Denna unika lägenhet är en sällsynt möjlighet på bostadsmarknaden. Så missa inte chansen att äga Mariehälls mest unika lägenhet.

Håll koll på detta objekt

Bilder

Planritning

Planlösning

Planlösning

Fakta om bostaden

Bostadsrättsförening

Namn
Brf the Bronze
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
125
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 433 kr*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

*Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Brf the Bronze bildades 2014 och är belägen på Kratsbodavägen 50 A-D på Mariehäll i Bromma. Föreningens fastighet består av tre flerbostadshus om 5-7 våningar med 125 lägenheter där samtliga upplåtes med bostadsrätt. Fastighetens byggnader är uppförda 2016. Brf the Bronze är en äkta förening som äger sin mark.

Allmänt om området:
Mariehäll området, mellan Bromma och Sundbyberg befinner sig i ett expansivt skede. Området ligger nära både natur och service med Bällstaån ett stenkast bort. Här kan du gå en härlig promenad längst ån och njuta av den vackra miljön. Nära bostaden finner du en av Sveriges vackraste parker, Marabouparken (vald till Sveriges vackraste park 2008). Bostadsområdet ligger bara några minuters promenad från centrala Sundbyberg. I Sundbyberg finns ett rikt utbud av restauranger, gym, klädbutiker och matbutiker samt i Signalfabrikens köpkvarter. I det här bostadsområdet har du stor valfrihet när du ska välja till exempel vård, barnomsorg eller skola då det ligger i Stockholm Stad. Nära till Bromma Flygplats (2 km), Solvalla (1.5 km) – tvärbanan byggs ut till både Bromma Flygplats samt Solvalla.

Närservice:
Ca. 500 meter från bostaden har du ICA Nära Annedal samt det rika utbudet av restauranger i Annedal & Mariehälls området. Flera gymkedjor i närheten; 24/7 direkt utanför dörren (100 m), 2 olika Puls & Träning (en i Annedal – 650 m och en vid Bällstabro - 400 m), Friskis & Svettis på Löfströms Allé (med fri ute gym) – 850 m samt SATS Signalfabriken – 850 m.
Vid centrala Sundbyberg har ni Signalfabriken där det finns olika utbud av butiker och restauranger samt annan service. I närheten av Signalfabriken kan du storhandla på Willys, på ICA Supermarket Sundbyberg, LIDL Sundbyberg och vid Solna Business Park har du även ICA Maxi. Du kan promenera (ca. 1 km) eller ta enkelt tvärbanan, buss eller bil till gallerian Bromma Blocks där du kan shoppa inomhus och storhandla på Coop Forum. Här har du en lugn och mysig galleria med lite annat utbud av butiker och restauranger än andra gallerior.
Från bostaden är det nära till Bällstaån, som erbjuder fina promenad- och cykelstråk längs vattnet till Karlbergs slott och Kungsholmen. I området finns ett stort och gott utbud av skolor och förskolor. Mariehällsskolan med plats för ca 450 elever från förskoleklass upp till årskurs 5. Två förskolor med 10 avdelningar, varav den ena kan integreras med skolbyggnaden. Idag finns ett antal förskolor i absolut närhet och ca 3 km från Mariehäll ligger Sundby skola med ca 900 elever från förskoleklass upp till årskurs 9. Man tar sig även enkelt via kommunikationerna till Bromma- och Blackebergs gymnasium.

Kommunikation:
Bussar går även utanför fastigheten (Bällstavägen), även flygbussar som tar er direkt till Arlanda. På bekvämt promenadavstånd ligger Sundbyberg C där det finns utmärkta kommunikationer i form av tunnelbana, pendeltåg, tvärbana, bussar samt fjärrtåg (som tar er direkt till Västerås, Hallsberg, Göteborg, Arboga, Köping m.m.)
Från Sundbyberg C nås Stockholm C på ca 8 minuter, Odenplan på ca 6 min.
För dig som kör bil så är du på E18 om ca. två minuter.

Föreningens ekonomi

Några höjningar föreligger inte i dagsläget (kontrollerat 2024-03-21). Intentionen är att sänka avgiften då ränteläget tillåter det.

Minsta ägarandel är 10%.

Renoveringar - Utförda och planerade

Utförda renoveringar:
Inga större renoveringar har utförts sedan byggåret 2016.
Under hösten 2022 har el-laddningsstationer installerats på samtliga bil-parkeringsplatser i garaget.

Kommande renoveringar:
Föreningen har inga större kommande renoveringar (kontrollerat 2024-02-07).

Parkering

Det finns 22 garageplatser och 5 parkeringsplatser och 2 MC-platser. Till dessa är det separat kö.
- Garageplatserna kostar 1.400 kr/månad.
- Parkeringsplatserna kostar 700 kr/månad.
- MC plats kostar 850kr/månad .

I dagsläget är det ungefär 15 personer i kö (kontrollerat 2023-01-13).

Angående aktuell kötid till parkering så får man kontakta föreningens ekonomiska förvaltare Bredablick https://bredablickforvaltning.se

Medlemmar i föreningen har även tillgång till två hyrbilar som bokas via M. Föreningen har ingen rabattkod till bilpoolen.

TV/bredband

Fastigheten är ansluten till fiber, TV och tele via bredband. Bredband 250/250 Mbit/s och TV med 18 kanaler tecknas gemensamt i föreningen och debiteras utöver månadsavgiften med ett obligatoriskt tillägg om 190 kr/mån.

Gemensamma utrymmen

Gemensam takterrass finns i hus D, som får nyttjas utav föreningens medlemmar. Det finns cykelförråd och barnvagnsrum. Föreningen har tillgång till 2 st hyrbilar som kan lånas av föreningens medlemmar. Det finns lånecyklar till förfogande som kan hyras via appen Cykelpool av Thinktrain. Barnvagnsrum finns i samtliga trapphus och cykelparkering finns i fastighetens garage. Återvinnings station finns på längst ner på Enighetsvägen (ca 100 meter från fastigheten) och återvinningscentral finns på Linta gårdsväg 16.

Tvättstuga finns ej, varje enskild lägenhet har tvättmaskin/tumlare.

Övrigt

Till varje lägenhet finns ett förråd i källaren.

Parkering

Det finns 22 garageplatser och 5 parkeringsplatser och 2 MC-platser. Till dessa är det separat kö.
- Garageplatserna kostar 1.400 kr/månad.
- Parkeringsplatserna kostar 700 kr/månad.
- MC plats kostar 850kr/månad .

I dagsläget är det ungefär 15 personer i kö (kontrollerat 2023-01-13).

Angående aktuell kötid till parkering så får man kontakta föreningens ekonomiska förvaltare Bredablick <a href="https://bredablickforvaltning.se">https://bredablickforvaltning.se</a>

Månadsavgift

Avgift/hyra
7 188 kr

Värme, Vatten, Obligatoriskt tillägg om 190 kr för Bredband/TV/Telefoni

Ekonomi

Andel i föreningen
1,31%
Andel av årsavgiften är
1,31%

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning har inte varit möjlig att räkna fram, eftersom relevant andelstal inte gått att få fram från föreningen eller förvaltaren.

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
9-554-D1003
Våningsplan
0
Rum
3
Antal sovrum
2
Max antal sovrum
2
Boarea
76 kvm*

*Uppgift från den ekonomiska förvaltaren

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljeshus
Byggår
2016

Energideklaration

Utförd
Ja
Energiklass
D
Energideklarationsdatum
2019-03-24

Om Bromma - Mariehäll

Att bo i Bromma

Bromma är ett område inom Stockholms kommuns västra förorter. Bromma består av de två församlingarna Bromma och Västerled.

Det finns ett stort antal stadsdelar i området: Abrahamsberg, Alvik, Beckomberga, Blackeberg, Bromma Kyrka, Bällsta, Eneby, Höglandet, Mariehäll, Nockeby, Nockebyhov, Norra Ängby, Olovslund, Riksby, Smedslätten, Stora Mossen, Södra Ängby, Traneberg, Ulvsunda, Ulvsunda industriområde, Åkeshov, Åkeslund, Ålsten och Äppelviken.

Bromma är ett av Stockholms mest attraktiva bostadsområden, med sin närhet till och goda kommunikationer med Innerstan, samtidigt som Brommalandet har en lång strandlinje utmed Mälaren, flera insjöar, många vackra naturområden och tre av kommunens naturreservat. Det är också alltid nära till affärer, skolor och kommunal service.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Mariehäll, Bromma? Kontakta våra mäklare i Bromma! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Kratsbodavägen 50D

Kratsbodavägen 50D

168 65 BROMMA

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Boendekalkyl

Kontakta mäklaren om du behöver hjälp att ta fram en boendekalkyl.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Mäklare

Jag är intresserad av Kratsbodavägen 50D

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Liknande bostäder

}