Bostäder till salu i Ör

Hitta din nya bostad i Ör

Attraktiva bostäder till salu i Ör

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Ör just nu!

 • Bostadsrättslägenhet

  Ör, Sundbyberg

  På förhand
  Adress
  Örsvängen 7
  Månadsavgift
  2 899 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  69 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

Området

Att bo i Ör

I Ör bor du lugnt och naturnära mellan Golfängarna och Råstasjön. Golfängarna är ett populärt promenad- och rekreationsområde med många gångvägar och fin natur. Här ligger Lötsjön som är den enda insjön i kommunen med ett rikt fågelliv. Vid sjön finns den så kallade Gröna Stugan med ett mysigt kafé, perfekt för en lunch eller fikastund i solen med utsikt över vattnet.

För den som gillar motion finns simhall, rackethall samt Ursviks motionsområde vid Järvafältet med stora grönområden. Här ligger också Igelbäckens naturreservat med fina motionsspår som ger stora möjligheter att utöva motionspass såväl sommar- som vintertid.

Kommunikationerna är bra och kommer att bli ännu bättre i takt med att Ursviksområdet byggs ut i sin helhet. Promenadavstånd till tunnelbanans blåa linje som tar dig till T-centralen på ca. 10 minuter. Du kan också åka buss till Sundbybergs station och till Bergshamra för röd t-banelinje eller buss till Ulriksdal för pendeltåg.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Ör? Kontakta våra mäklare i Solna och Sundbyberg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.