Bostäder till salu i Billdal

Hitta din nya bostad i Billdal

Attraktiva bostäder till salu i Billdal

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Billdal just nu!

 • Friliggande villa

  Billdal, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Lesikavägen 24
  Pris
  5 250 000 kr
  Boarea / Biarea
  134 kvm / 30 kvm
  Tomtarea
  1190 kvm

  Kommer snart ut till försäljning! Visning: 2020-10-04 10.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Billdal, Göteborg

  Adress
  Kofferdalsvägen 12A
  Utgångspris
  3 795 000 kr
  Månadsavgift
  4 464 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  83 kvm

  Visning: 2020-09-20 12.15

 • Radhus

  Billdal, Göteborg

  Besiktigad
  Adress
  Valebergsvägen 15
  Pris
  4 950 000 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  125 kvm
  Tomtarea
  170 kvm

  Visning: 2020-09-22 17.00 Boka här

 • Radhus

  Billdal, Göteborg

  Besiktigad
  Adress
  Humlekärret 7
  Pris
  4 950 000 kr
  Antal rum
  5
  Sovrum
  4
  Boarea
  114 kvm
  Tomtarea
  93 kvm

  Visning: 2020-09-21 17.00

 • Bostadsrättslägenhet

  Billdal, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Sjöbackevägen 22
  Utgångspris
  3 900 000 kr
  Månadsavgift
  4 224 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  84 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

Området

Mäklaren om Billdal

Mellan skog och hav, storstad och landsbygd ligger idyllen Billdal. Här finns det mesta man behöver på bekvämt gångavstånd, längs trygga och lugna gång- och cykelbanor. Tillsammans med närheten till badplatser och småbåtshamnar skapas de bästa tänkbara förutsättningarna för hög livskvalitet.

OMRÅDET
Bekvämt, naturskönt och stadsnära är för många ord som beskriver livskvalitet. Att se havets skiftningar över året, andas in den friska, salta luften och känna den där sköna tryggheten i sitt eget gemytliga hemmakvarter – det är också livskvalitet. Det sammanfattar livet i Billdal ganska bra. Som bostadsområde representerar Billdal en skön blandning av villor i alla storlekar och stilar. Från pittoreska sekelskifteshus och sommarstugetorp via stora, klassiska 70- och 80-talsvillor till moderna och stilrena radhus. Här och var finns också enstaka hästgårdar som bidrar till den lantliga känslan. Ändå är det inte långt till butiker, service, restauranger och caféer, vid Kungsporten eller Nya Hovås. Blir längtan in till centrala Göteborg svår att motstå, tar bil eller buss inte många minuter. Den som föredrar cykel trampar istället lätt och smidigt på vackra Säröbanan, den gamla tågbanan som kring förra sekelskiftet transporterade badgäster från Göteborg ut till de södra sommarparadisen.
Ett minne av svunna tiders exklusiva sommartillhåll.

KULTUR OCH FRITID
Billdal gränsar till Sandsjöbacka naturreservat. Med sina vida vidder, hedar och trolsk ekskog är området som gjort för timslånga hundpromenader, trail running eller fågelskådning. Den som är ute efter mer organiserade aktiviteter behöver inte heller leta länge. Ridhus, tennisbana, seglarklubb, ishall och simhall finns alla inom promenadavstånd. Ett annat härligt grönområde är Billdals Park med sköna vandringsstråk, vacker lövskog och Krogabäcken, där man kan se laxen vandra i laxtrappan. Här finns också fina ridvägar och många fina utsiktsplatser. Billdal förenar det bästa av två världar, eller snarare av flera världar. Ena stunden är du mitt ute på landet, för att i nästa stund shoppa i en nyetablerad butik och avsluta med en avkopplande stund vid havet.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Billdal? Kontakta våra mäklare i Västra Göteborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.