Nyproducerad och med bästa solläge!

Flatås, Göteborg

Svängrumsgatan 79

På förhand
Pris
3 695 000 kr
Avgift
4 190 kr
Antal rum
3
Boarea
76,5 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
3 av 4
Hiss
Ja

Nyproducerad och med bästa solläge!

 • Ansvarig mäklare

  Jonna Alm

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 72

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Nyproduktion i sitt esse, välplanerat på högt och ljust läge. Svängrumsgatan 79 - Bjurfors
Nyproduktion i sitt esse, välplanerat på högt och ljust läge
Generösa sällskapsytor och en balkong som badar i sol. Svängrumsgatan 79 - Bjurfors
Generösa sällskapsytor och en balkong som badar i sol
Given yta för soffgrupp med plats för hela familjen. Svängrumsgatan 79 - Bjurfors
Given yta för soffgrupp med plats för hela familjen
. Svängrumsgatan 79 - Bjurfors

Säljaren har barn boendes varannan vecka därav fiffig lösning med sängskåp och skena med gardin i taket

Härifrån ges sikt mot kök, matplats och mot ljuset. Svängrumsgatan 79 - Bjurfors
Härifrån ges sikt mot kök, matplats och mot ljuset
. Svängrumsgatan 79 - Bjurfors

Bostaden har genomgående en trivsam känsla med lättmöblerade ytor

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Svängrumsgatan 79 är beläget i mitten av föreningens tre hus och mittemellan de två välskötta gårdarna. Här visar sig nyproduktion ur sitt bästa element med genomtänkt planlösning och påkostade materialval. Trean har allt att önska. Generösa sällskapsytor, badrum samt gäst-wc samt inte minst en eftertraktad klädkammare. Här ligger balkongen fritt, utan ovanliggande balkong, i bästa söderläge.

På husets tredje våning, näst högst upp, nås entrén till bostaden. Hallen är ljus och rymlig med plats för hatthylla och avlastningsmöbel. Här finns också flera garderober för ytterkläder och exempelvis linnekläder. Standarden är genomgående hög vilket genomsyras i allt från entréer, trappuppgångar och inte minst i själva bostaden. Gemensamt för bostaden är den trestaviga parketten i ek och vackra fönsterbrädor i sten.

Bostaden har två sovrum som ligger intill varandra på den högra sidan. Det första är de mindre utav dem två och är målat i en grå kulör. Här hänger mörkläggningsgardiner som ramar in fönstret och underlättar nattsömnen.

Rummet intill verkar som Master Bedroom och har access till en utmärkt walk-in-closet med komplett inredning. På golvet ligger en mysig heltäckningsmatta som också sträcker sig in i klädkammaren. Vita väggar och gårdsvänt fönster.

Förutom badrum finns här också en gäst-wc som ligger rakt fram i hallen. Båda två är helkaklade i tidlösa färg- och materialval.
Badrummet har en dusch med glasvägg men också en suverän tvättavdelning med tvätt- och torkmaskin från Siemens. Ovanför ligger en praktisk avlastningsbänk och på väggen sitter en torkställning. Spottar i tak samt också god förvaring i kommod och spegelskåp.

En bit in i hallen öppnar sig bostaden och man möts av både kök, matplats och lättmöblerat vardagsrum.
De sällskapliga ytorna är generösa och förhöjs av rummets stora fönsterparti som vänts mot balkongen och gården. Här samsas vardagsrum, matplats och kök i en social och öppen planlösning. Balkongen är härlig och välkomnar med dina åtta kvadratmeter i bästa söderläge.

Soffan får sin givna plats invid hörnan och strax intill ges plats för valfritt möblemang. För den som önskar finns yta att ställa matbord här och istället placera en köksö invid köket. Det ljusa köket från Marbodal ligger i vinkel med goda arbetsytor och rostfri vitvarupark från Siemens. Komplett med kyl och frys i fullhöjd, mikro, varmluftsugn samt induktionshäll. Diskmaskinen är dold bakom skåpsfront. Matbordet ges given plats invid fönsterpartiet och yta för hela familjen. Vill man ha större middag eller fira högtid, dukar man praktiskt ut framför balkongdörren. Rummets stora fönsterparti ger fint ljusinsläpp och begränsad insyn.

Här erbjuds är en av 140 lägenheter i den Svanenmärkta föreningen Flatås Park. Föreningen består av tre bostadshus samt två mellangårdar med ett underliggande och gemensamt garage. Här visar sig nyproduktion ur sitt rätta element och varje detalj är väl genomtänkt. Kvarteret har allt från små till stora lägenheter och en blandad bebyggelse av sextiotalshus och nyproduktion vilket ger en härlig mix och karaktär. Området är naturnära beläget och på bekvämt gång- och cykelavstånd in till stadskärnan. Bostaden passar lika bra för en barnfamilj, med lekytor och skolor på nära avstånd, som för er som letar efter en mer bekväm vardag bortom stort hus och dess underhåll.

Lägenheten är Svanenmärkt vilket ställer höga krav på allt från materialval, energiförbrukning och till inomhusmiljön i själva bostaden. Inomhusmiljön blir sund, välventilerad och tyst med välisolerade fönster samt energisnåla vitvaror och installationer. Under föreningens tre hus är ett stort parkeringsgarage beläget. Från garaget går hissen hela vägen upp till lägenheten och Top Floor planet. Det finns en ledig garageplats till denna bostaden för en summa av 1 250 kr i månaden. På garageplan är också ett förråd beläget. Föreningen består av tre bostadshus och med två innergårdar. På vardera innergård finns ett miljöhus och en servicestation för cyklar där man bland annat kan pumpa däcken.

Fakta

Uteplats/balkong

Balkong om åtta kvadratmeter med ingen ovanliggande balkong

TV/bredband

Telia triple play

Bredband 100/10 ingår i avgiften

Parkering

Under huset finns ett stort p-garage med platser för 1250 kr i månaden. I föreningen finns också ett par utomhusplatser. Kö tillämpas och administreras av Parkando.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,88622%
Pantsatt
Ja

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
170 kr
Försäkring
240 kr
Vatten/Avlopp
85 kr
Summa
495 kr

Byggnadssätt

Byggår
2018

Bostadsrättsförening

Namn
BRF Flatås Park
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
140
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen äger marken
Ja

Övrigt

Brf Flatås Park har det utmärkta läget med närhet till både natur och stadens puls. Föreningen har 140 stycken svanenmärkta lägenheter som bidrar till en bättre miljö och generar samtidigt en lägre driftkostnad.

Månadsavgift

Avgift
4 190 kr

Inkl värme, kallvatten, sophantering och Telia triple play

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
3 695 000 kr
Lägenhetsnummer
2B-1303
Våningsplan
3 av 4*
Hiss
Ja**
Rum
3
Boarea
76,5 kvm

* Ingen ovanliggande balkong

** Hissen går från garage och sedan upp till varje våningsplan

Energideklaration

Utförd
Ej utförd

Området

Mäklaren om Flatås

Flatås ligger mellan Högsbo och Västra Frölunda och här är det nära till det mesta. Änggårdsbergens djupa skog ligger runt knuten och du har även nära till havet och allt vad staden har att erbjuda.

VANDRINGSKÄNGOR OCH HÖGKLACKAT
Det är lätt att leva ett aktivt liv i Flatås med allt från friluftsliv till träning och nattliv. Här finns Änggårdsbergens natur och löpspår alldeles bredvid, där blandskog, ljunghedar och sjöar gör det svårt att tro att du fortfarande befinner dig i Sveriges andra största stad. Det är populärt att cykla mountainbike och skogarna är också perfekta för svampplockning och korvgrillning. På kvällen byter du kanske vandringskängor mot högklackat och funktionsjacka mot finskjorta och sätter kurs mot Linnégatans restaurangstråk som nås på bara tio minuter. Med goda kommunikationer även på kvällar och helger gör det inget om en middag övergår i dans.

NÄRHET OCH UTRYMME
Flatås ligger väster om Dag Hammarskjöldsleden och gränsar till Högsbo i norr och Järnbrott i söder. Gatorna har måttrelaterade namn som Sjömilsgatan, Tvärhandsgatan och Svängrumsgatan. När vi ändå pratar mått så är det inte långt till vare sig stad eller bad. Du tar dig smidigt in till centrala Göteborg, eller till Frölunda torg med cykel eller spårvagn. Många av områdets flerfamiljshus byggdes på 60-talet och det finns gott om lamellhus på tre och fyra våningar. Nu förtätas området även med attraktiva nyproduktioner och en ny park. Spårvagnen söderut kopplar ihop Flatås med Frölunda Torgs alla butiker på bara fem minuter.

SALT OCH SÖTT
Med cykel är det lika smidigt att ta sig ut till kobbar, skär och salta bad i närheten av Fiskebäck eller Näset längre söderut. På sommaren är bad och picknickmöjligheterna oändliga och vid Önnereds brygga kan du till och med hyra kajak och utforska omgivningarna. Fiskebäcksbadet bjuder på sandstrand såväl som klippbad och i närheten hittar du en aktiv fiskehamn, båtvarv och småbåtshamn. På hemvägen gör du kanske ett stopp på Frölunda Torg och plockar med dig några bullar till eftermiddagsfikan.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Flatås? Kontakta våra mäklare i Västra Göteborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Svängrumsgatan 79

Svängrumsgatan 79,
421 73 Västra Frölunda

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Jonna Alm

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 72

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Flatås, Göteborg

  Adress
  Sjömilsgatan 26
  Utgångspris
  2 450 000 kr
  Månadsavgift
  3 230 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  61,5 kvm