Hoppa till innehåll
Varmt välkomna till denna 20-talsdröm med en alldeles särskild atmosfär. Banérsgatan 14B - Bjurfors

Ljuv 20-talsdröm med bevarad charm och nyrenoverat kök

 • Såld, 2024-03-31
 • Bjurfors Century
 • 55 kvm
 • 2 rum
 • 2 250 000 kr

Gamlestaden, Göteborg

Banérsgatan 14B

Slutpris:
2 250 000 kr
Avgift:
4 281 kr*
Antal rum:
2
Boarea:
55 kvm**
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
2 av 3

*I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband.

**Areauppgifter enligt bostadsrättsförening och säljare

[En bra dold rubrik här]

Ansvarig mäklare

Hassan Ghadban

Fastighetsmäklare

Kontakta mig

Bjurfors Göteborg City
Hassan Ghadban

BOKA EN KOSTNADSFRI VÄRDERING

Vill du också sälja din bostad?

Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig!

Bilder

 • Varmt välkomna till denna 20-talsdröm med en alldeles särskild atmosfär. Banérsgatan 14B - Bjurfors
  Varmt välkomna till denna 20-talsdröm med en alldeles särskild atmosfär
 • Socialt vardagsrum med väl tilltagen takhöjd och plats för stort middagsbord. Banérsgatan 14B - Bjurfors
  Socialt vardagsrum med väl tilltagen takhöjd och plats för stort middagsbord
 • I köket skådas ett resultat av bevarad charm som möter modern renovering. Banérsgatan 14B - Bjurfors
  I köket skådas ett resultat av bevarad charm som möter modern renovering

Om Gamlestaden

Mäklaren om Gamlestaden

URBANT LIV I GAMLESTADEN
I Gamlestaden bor du i ett expansivt område med puls och närhet till naturen. Du har också nära till all aktivitet som Kvibergs idrottscentrum erbjuder. Och när längtan in till Göteborgs city blir stor är du där på bara några minuter.

ETT HIPSTERMECKA
Namnet säger mycket – men inte allt. Visst skvallrar begreppet Gamlestaden om att det var här den ursprungliga stadens hjärta låg men det är också ett av Göteborgs mest expansiva områden med fantastiska framtidsmöjligheter. Här växer en modern, tät och dynamisk blandstad fram med ett nytt handelscentrum och en knutpunkt som binder ihop staden. Gamlestadens historia är både lång och spännande. Området tillhörde staden Nya Lödöse men när Göteborg grundades 1621 blev den ”gamla staden” kvar. 500 år senare välkomnar vi framväxten av en ny stad med bostäder, butiker, kontor och resecentrum. Här finns stora visioner, framtidstro och nya möjligheter och med det är Gamlestadens attraktionskraft helt klart på uppåtgående. Här etablerar sig många mindre aktörer och det gamla Slakthuset har blivit en plats för mat och kultur.

PÅ SKIDOR ELLER SKATEBOARD
I början av förra århundradet startade SKF sin verksamhet i Gamlestaden. Det blev snabbt ett stort behov av arbetarbostäder och här uppfördes landshövdingehus i oregelbundna storgårdskvarter. Husen i 20-talsklassicism och nationalromantik är till stor del välbevarade än i dag. I SKF:s gamla lokaler finns nu en stor shoppinggalleria med butiker, saluhall, restauranger, kontorslokaler och lägenheter. Samtidigt som du har all denna puls precis utanför dörren är det aldrig långt till underbar natur med härliga strövområden och en aktiv fritid. I Sveriges största idrottscentrum i Kviberg kan du åka längdskidor eller spela fotboll eller beachvolleyboll året runt. Här kan du klättra, åka skateboard eller njuta en bra lunch. I närområdet finns också Kristinedals träningscenter med gym och simbassäng och Alelyckans sportcenter erbjuder badminton, tennis och squash. Den som uppskattar närhet till naturen och träningsmöjligheter kan se fram emot ett riktigt gott liv i Gamlestaden.

Med sitt strategiska läge nära centrala Göteborg är det här en plats med fantastiska möjligheter. Gillar du att cykla är det bara att gratulera – en fin cykelväg leder hela vägen in till city. Annars tar spårvagnsfärden till Centralstationen bara några minuter. I Gamlestaden finns flera förskolor att välja mellan och Gamlestadens skola är en grundskola för åk F-9.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Gamlestaden? Kontakta våra mäklare Bostadsrätter City - Göteborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Liknande bostäder

}