Radhuskänsla vid havet!

Hovås, Göteborg

Jans Väg 5

På förhand
Utgångspris
5 850 000 kr
Avgift
2 588 kr
Antal rum
4
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1 av 2
Boarea
90,6 kvm

Radhuskänsla vid havet!

Eftertraktat boende i markplan, belägen i attraktivt område och längst in på en återvändsgata med badrocksavstånd till havet.

 • Ansvarig mäklare

  Jonathan Schagerlind

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0766-487925

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Med toppenläge i ett av Göteborgs mest attraktiva områden ligger denna markplanslägenhet från 2010. Jans Väg 5 - Bjurfors
Med toppenläge i ett av Göteborgs mest attraktiva områden ligger denna markplanslägenhet från 2010
Interiörbild. Jans Väg 5 - Bjurfors
Hovås har det perfekta läget intill västkustens havspärlor, naturen och villorna. Jans Väg 5 - Bjurfors
Hovås har det perfekta läget intill västkustens havspärlor, naturen och villorna
Interiörbild. Jans Väg 5 - Bjurfors
Välkommen till Jans väg 5. Jans Väg 5 - Bjurfors
Välkommen till Jans väg 5
Obelånad förening. Värme, vatten, kabel-tv, telefoni, bredband och parkering ingår i avgiften. Jans Väg 5 - Bjurfors
Obelånad förening. Värme, vatten, kabel-tv, telefoni, bredband och parkering ingår i avgiften

Beskrivning

Beskrivning

Med toppenläge i ett av Göteborgs mest attraktiva områden ligger denna lägenhet på markplan från 2010 med badrocksavstånd till stranden. Hovås har det perfekta läget intill västkustens havspärlor, naturen, villorna och inte minst närheten in till Göteborgs citykärna. Bostaden genomsyras av radhuskänsla, vackra parkettgolv med underliggande golvvärme samt väl genomtänkta färg- och materialval. Stora fönsterpartier skapar ett ljuvligt ljusspel över den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Dessutom finns tillgång till en stor uteplats med trädäck i uppskattat västerläge som har gott om plats för valfritt möblemang att umgås och inte minst grilla vid. Här bor ni i en nästintill obelånad förening som har extremt låga avgifter. I den låga avgiften ingår vatten, kabel-TV, bredband (fiber), förråd och p-plats.

Interiör

På attraktiva markplan nås bostadens rymliga entré. Golvet är praktiskt beklätt med ett grå klinker som övergår i en stilren parkett i ek med genomgående golvvärme i hela bostaden. Detta golv bildar tillsammans med vita väggar en neutral bas att inreda efter och är i övrigt gemensamt för hela bostaden. Avhängning sker direkt till vänster och en skjutgarderob löser förvaringen.

Bostadens hjärta och naturliga samlingspunkt är vardagsrummet. Här slås man genast av den halvöppna planlösningen mot köket och det rikliga ljusinflödet. Generösa ytor att umgås på i kombination med grönskande omgivningar. Utgång till ostörd och insynsskyddad uteplats med trädäck om ca 20 kvm som erbjuder eftermiddags- och kvällssol samt plats för loungegrupp och grill.

Köket är som gjort för den sociala prägeln och karaktäriseras av materialval i mycket god kvalitet. Förvaring göms både stilrent och praktiskt bakom grå köksinredning från Myresjö. Ovan den påkostade bänkskivan i svart granit sitter ett vitt kakel. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys side-by-side, diskmaskin, mikrovågsugn, varmluftsugn, induktionshäll och fläkt. Utrustning är från Siemens. Generös matplats och plats för ett större middagssällskap.

Master bedroom rymmer med lätthet dubbelsäng och kompletterande avlastningsmöbler. Här finns också utrymme för två garderober för klädvårdsförvaring.

De två andra sovrummen används i dagsläget som gästrum och kontor men kan givetvis ändras beroende på familjesammansättning. Här finns en skjutgarderob som löser förvaringen.

Det stilrena badrummet har allt man kan önska. Helkaklade väggar i vitt och svart tillsammans med ett mörkare klinkergolv. En hörndusch med vikväggar i glas skapar yta när den inte används. Möjlighet att sätta in ytterligare ett badkar för den som önskar. Övrig utrustning som finns är wc, handfat med kommod och handdukstork. Badrummet har även en praktisk tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Gästtoalett nås från hallen och rymmer wc samt handfat med kommod.

Fakta

Uteplats/balkong

Uteplats, läge nordväst.

Övriga byggnader/utrymmen

I föreningen har medlemmarna tillgång till en gemensam uteplats som är fint inramad av växter och möblerad. Varje lägenhet har ett tillhörande förråd.

TV/bredband

Tv och bredband via fiber. Leverantör: Telia mediumpaket tv ingår i avgiften.

Telia 250/250 m/bit ingår i avgiften.

Parkering

Parkeringsplats med uttag för motorvärmare ingår i månadsavgiften/hyran.

Månadsavgift

Avgift
2 588 kr

inkl. värme, vatten, tv, bredband, parkeringsplats.

Ekonomi

Andel i föreningen
13,53%

Byggnadssätt

Byggår
2010
Uppvärmning
Bergvärme och solceller på taket.

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Hovås Länsman 4
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Föreningen tillåter delat ägande
Nej
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

Allmänt om föreningen

Föreningen består av en byggnad i två plan med 7 st lägenheter med åtta förråd, teknikrum och uteförråd. Bygganden stod färdig i 2010 och har en putsad, luftad fasad med inslag av trä, 3-glas isolerfönster, mekanisk frånluftventilation och samtliga lägenheter har vattenburen golvvärme. Mer utförlig information finns tillgänglig hos fastighetsmäklaren.

Fastighetens värms upp via bergvärme och solceller på taket. Allt överskottsel säljer man tillbaka via elnätet. Alla lägenheter har en separat elmätare samt en gemensam elmätare för gemensam förbrukning. Vattenmätare finns i teknikrum. Fastigheten har fiberanslutning.

Föreningens gemensamma anordningar innefattar planteringar, parkeringsytor, områdesbelysning samt ledningar i mark.

Det finns totalt 10 st parkeringaplatser varav 2 p-plaster är besöksparkering. Samtliga parkeringsplatser har uttag för kupévärmare.

Fastigheten tillhör en gemensamhetsanläggning, vilken ansvarar för gemensam väg samt gemensamma ledningar i gata.

Föreningens ekonomi

Föreningen är obelånad.

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
5 850 000 kr
Lägenhetsnummer
1002
Våningsplan
1 av 2*
Hiss
Nej
Rum
4
Boarea
90,6 kvm

* Markplan.

Området

Mäklaren om Hovås

I mer än 100 år har Hovås varit ett av Göteborgs mest attraktiva områden, som för varje årtionde lockar fler och fler bofasta. Så pass att det nu blivit dags att ta nästa steg in i framtiden. Här är det lätt att finna lugnet och harmonin, med sköna, gröna naturområden i ryggen och blicken mot havet.

NATUR OCH FRITID
Mot en fond av sommarresidens- och badhotellskultur med dess sekelskiftescharm, växte under 1900-talet ett klassiskt och genuint villaområde fram. Här är havet ständigt närvarande, året om och i alla väder. Med flera större båthamnar och många olika badplatser att välja på, hittar man lätt sina egna smultronställen – fina sandstränder, härliga klippor eller kallbadhuset med bryggor, bastu och restauranger. Men Hovås är förstås mycket mer än så. Som om det inte vore nog med alla sköna grönområden att motionera eller ströva omkring i, breder Sveriges äldsta golfbana (enligt många en av de vackraste) ut sig och lockar till en 18-hålsrunda, eller varför inte bara ett snack över god lunch medan man blickar ut mot det blå havet. Har du andra intressen än golf, finns ett stort utbud av idrottsföreningar, klubbar, träningslokaler och aktiviteter: tennis, simning, fotboll eller löpning i underbar natur
– kort sagt; det blir aldrig tråkigt i Hovås, tempot upplevs bara lite lugnare än i staden.

HISTORIA
Villastaden Hovås kom till mellan 1905 till 1930 och hade Djursholm i Stockholm som förebild. De vackra nationalromantiska sekelskiftesvillorna med sina stora trädgårdar, tillsammans med senare decenniers klassicism, funkis och arkitektritade hus kommer mycket snart att få fint sällskap av 2010- och 2020-talens nya bostäder. Det innebär förnyelse, en mer blandad bebyggelse och mängder av nya möjligheter till shopping, kultur och nöjen – en ny typ av stadsliv, lite utanför staden. Blir längtan in till centrala Göteborg ändå svår att motstå, tar bil eller buss inte många minuter. Den som föredrar cykel trampar istället lätt och smidigt på vackra Säröbanan, den gamla tågbanan som kring förra sekelskiftet transporterade badgäster till Hovås, Askim och Särö. Ett minne av svunna tiders exklusiva sommartillhåll. I Hovås möts nutid, dåtid och framtid – men vissa saker är och förblir alltid lika attraktiva, oavsett tidpunkt. Som havsnära lägen, stilfull vacker arkitektur och livskvalitet

Köpa, sälja eller värdera bostad i Hovås? Kontakta våra mäklare i Västra Göteborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Jans Väg 5

Jans Väg 5,
43650 Hovås

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Jonathan Schagerlind

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0766-487925

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Hovås, Göteborg

  Adress
  Jans väg 12
  Utgångspris
  4 200 000 kr
  Månadsavgift
  1 688 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  67,6 kvm

  Visning: 2021-01-24 14.30