Vill du bli först att flytta in i denna bostad från JM? Tillträde 30 augusti

Kviberg, Göteborg

Anna Branzells Gata 18

Utgångspris
2 250 000 kr
Avgift
2 745 kr
Antal rum
2
Boarea
47 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1 av 5
Hiss
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Vill du bli först att flytta in i denna bostad från JM? Tillträde 30 augusti

Tvårummare med utsikt mot Utby. Inredning från Marbodal. Mattlackad 3-stavig ekparkett och ljus färgsättning. Kustgranit klinker i hall och badrum.

 • Ansvarig mäklare

  Maria Willford

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-733 20 19

 • Extra kontaktperson

  Andrea Alexandersson

  Mäklarassistent

  :
  Telefon: 031-733 20 08

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Tvåummare under pågående byggnation av JM. Anna Branzells Gata 18 - Bjurfors
Tvåummare under pågående byggnation av JM
BRF Kvibergs Esplanad består av tre huskroppar. Anna Branzells Gata 18 - Bjurfors
BRF Kvibergs Esplanad består av tre huskroppar
. Anna Branzells Gata 18 - Bjurfors
. Anna Branzells Gata 18 - Bjurfors

Genomgående ekparkett och vit färgsättning. Köksinredning från Marbodal med rostfria vitvaror från Siemens. Badrum med dimmer och både hand- och takdusch. Förvaring bakom skjutdörrar. En pärla!

Endast ett stenkast från Serneke arenan. Anna Branzells Gata 18 - Bjurfors
Endast ett stenkast från Serneke arenan
Kviberg- stadsdelen där anrikt möter modernitet. Anna Branzells Gata 18 - Bjurfors
Kviberg- stadsdelen där anrikt möter modernitet

Beskrivning

Beskrivning

Tvårummare med utsikt mot Utby. Inredning från Marbodal. Mattlackad 3-stavig ekparkett och ljus färgsättning. Kustgranit klinker i hall och badrum. Delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Rymligt badrum med spotlights, kombimaskin samt både hand- och takdusch. Kök med diskmaskin och micro. Sovrum med förvaring bakom skjutdörr. Telia Triple Play som ingår i avgiften.

Närmsta hållplats ligger precis vid vägen och där passerar buss 69 som går till Östra sjukhuset, via Munkebäck. Ett stenkast från bostaden nås även hållplats Bellevue och det tar mindre än 10 minuter att åka till centralstationen med antingen spårvagnslinje 7 eller 11. Linje 6 tar dig till Redbergsplatsen och vidare mot Korsvägen. Även buss 58 och 519 stannar här. På 2 kilometers avstånd, vid Munkebäcksmotet, nås även Alingsåspendeln. Där ligger också Torpavallen med diverse affärer och aktiviteter. Bl.a. Sats, Mediamarkt och ICA Kvantum. Från Gamlestadstorget går även pendeln mot Älvängen. På bekvämt gångavstånd finns Kvibergs gamla regementsområde med frilufts- och naturområde samt Prioritet Serneke Arena med bl.a. Nordic Wellness, skidåkning och beachcenter med volleybollplaner. Klätterdomen finns placerad i närheten av idrottsmuseet, inne på övre Kasernsgården. I närområdet finns även Kristinedals träningscenter med gym och simbassäng samt Alelyckans sportcenter med möjlighet att spela tennis, squash och badminton. I SKF:s lokaler planeras en shoppinggalleria med butiker, saluhall och restauranger. Det går också enkelt att cykla till Göteborg City.

Interiör

Tvårummare under färdigställande av JM. Genomgående 3-stavig mattlackad ekparkett och ljus färgsättning. Tillval i alla rum förutom sovrummet. Inredning från Marbodal och vitvaror från Siemens. Takhöjd om 2,50 meter.

Säkerhetsdörr som stänger ute ljudet från trapphuset leder in i hallen som har praktiskt klinkers med kvadratiska plattor i grå kustgranit med antracitgrå fog. Förvaring i elfa-system bakom skjutdörrar med spegel.

Badrummet har vita, blanka liggande plattor (25 x 40 cm) på väggarna och grått kustgranit klinker (17,7 x 17,7 cm) på golvet. Dimmbara spotlights och påkostad kromad handdukstork om 81 cm. Fjord porslinstvättställ med kromad blandare från Tapwell och kommod av två lådor av svart ek och kromade handtag med dubbelt el-uttag i den ena lådan. Spegel från Svedbergs med mattsvart list och LED-belysning monterad ovanför tvättstället. Wc med mjukstängande hård sits. Duschhörna med rakt hörn och två öppningsbara dörrar av klarglas. Både hand- och takdusch (rund , kromad från Tapwell) för extra Spa- känsla. Kombimaskin (kombinerad tvättmaskin och torktumlare) är placerad under en vit baskiva av laminat från Marbodal och på väggen hänger ett handtagslöst, vitt väggskåp med klick-öppning.

Vardagsrummet och köket är om 24 kvadratmeter och i delvis öppen planlösning. Förstärkt skiljevägg bakom kyl/frys och städskåp lämpar sig ypperligt för montering av din TV. Vardagsrummet släpper in rikligt med dagsljus tack vare sina två fönster.

Köksinredningen från Marbodal är i vitt uförande med vita, släta luckor och rostfria handtag (stående på luckorna och liggande på lådorna och diskmaskinsfrånten). Bänkskiva "svart mocca" med belysning från LED-list och vitt stående kakel (29,8 x 59,8 cm) som stänkskydd. Kromad blandare från Tapwell med utdragbar pip och underlimmad diskho med två hoar (81 cm total bredd) från Intra. Induktionshäll med touchstyrning, fyra zoner och powerboost. Designkåpa från Franke i rostfritt och glas. Varmluftsugn i rostfritt utförande med "active clean- pyrolysrengöring", termometer pizzaläge och coolstart. Väggmonterad fläktkåpa i rostfritt och glas med en bredd om 60 cm och LED-belysning. Micron är placerad i ett av överskåpen och även den är i rostfritt utförande. Kombinerad kyl och frys med infällda handtag. Integrerad diskmaskin med en bredd om 60 centimeter. Tryckknappsdimmer till LED belysning.

Sovrummet nås från vardagsrummet. Ljusinsläpp från nordost. Ypperlig förvaring bakom vita skjutdörrar.

Utvald detaljbild Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Kvibergs Esplanad
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Tre bostadshus med fyra respektive fem våningar med källare i två av husen. Husen innehåller sammanlagt 108 lägenheter med adresserna Anna Branzells Gata 14 - 24. Total boyta om ca 6 944 kvm. Inflyttning under 2019. Byggnadsprojektet genomförs av JM.

Föreningen kommer att delta i samfällighet gällande kör- och gångytor, parkeringsplatser, laddstolpar, belysning vattenledningar. Även samfällighet gällande grön- och gångytor, lek- och träningsutrustning samt aktivitetsytor.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,7011%

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
2 250 000 kr
Lägenhetsnummer
4-1002
Våningsplan
1 av 5
Hiss
Ja
Rum
2
Boarea
47 kvm*

* Ekonomisk Plan

Byggnadssätt

Byggår
2019
Ventilation
Mekanisk frånluftsventil med värmeåtervinning

Övriga byggnader/utrymmen

Gemensamt cykel- och barnvagnsförråd och extra lägenhetsförråd till uthyrning.

Cykelhus och återvinningshus på området.

TV/bredband

Avtal gällande bredband med telefoni och TV tecknas med Telia Sonera Sverige AB. En digitalbox per lägenhet för TV ingår.

Parkering

74 st. öppna parkeringsplaer. Separat kö till dessa platser. Enligt den ekonomiska planen kommer dessa platserat att kosta 700 kr per månad att hyra.

Månadsavgift

Avgift/hyra
2 745 kr

I avgiften ingår värme, kallvatten samt Telia Triple Play. Kostnad för hushållsel & varmvatten tillkommer och debiteras efter enskild förbrukning.

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
2
Hushållsström
250 kr
Försäkring
150 kr
Vatten/Avlopp
112 kr
Summa
512 kr

Driftskostnaderna är en uppskattad shablon. De fakiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammansättning och levnadssätt.

Energideklaration

Utförd
Ej utförd

Området

Mäklaren om Kviberg

Med endast några minuters spårvagnsresa från Centralstationen växer ett nytt, dynamiskt och spännande område fram. I Göteborgs mest expansiva stadsdel Kviberg bubblar det av liv, energi och stora visioner. Här bor du nära city men ändå med naturen utanför dörren, i ett läge som uppmuntrar till en aktiv livsstil, träning, kultur och nöjen. I Kviberg möts historia och framtid, vacker natur och modern arkitektur.

KVIBERG ÄR PÅ en och samma gång en av Göteborgs äldsta och nyaste stadsdelar. Gården och byn Kviberg omnämndes redan på 1300-talet och de röda kasernbyggnaderna från 1895 med sina pampiga torn är kvarterets självklara signum. De första moderna bostäderna byggdes på 1950-talet och när den nya expansiva Kvibergsstaden nu växer och tar form är det med den aktiva storstadsmänniskan i fokus. Här kan den som uppskattar närhet till naturen och träningsmöjligheter leva ett riktigt gott liv, rikt på upplevelser. Och vardagen blir så mycket smidigare, när du kan ta dig runt lika lätt med kollektivtrafiken, som till fots eller på cykel.

DEN NYA KVIBERGSSTADEN har en tydlig idrottsprofil. I regementsområdet finns bland annat ett stort klättercentrum och i ett bergrum hittar du Bunkebergets Skatepark. I Sveriges största multisportarena, Prioritet Serneke Arena, kan du åka längdskidor eller spela beachvolleyboll, spela fotboll och handboll, eller träna på gym bland mycket annat. I anläggningen finns även idrottsskola, föreningslokaler, skadeklinik, hotell, konferens, restaurang, bar och caféer.

Vill du motionera i det fria erbjuder hela Kvibergs parkområde underbara strövområden, naturstigar och elljusspår, små skogspartier och spännande bergsformationer. Längsmed bostadsområdet flyter Säveån stilla fram och lockar med fiske och ett rikt fågelliv. Vid kanten av Utbybergen ramar en vacker ekskog in Fjällbo ängar, där en naturstig leder till Bergsjön, en liten skogssjö med fina klippstränder, bryggor och hopptorn.

ETT PAR HUNDRA METERS promenad bort (eller en spårvagnshållplats om man så vill), i SKF:s gamla lokaler, uppförs en stor shoppinggalleria med butiker, saluhall, restauranger, kontorslokaler och lägenheter. Men det är bara början. På sikt kommer hela Kviberg och Gamlestaden att kopplas ihop med centrum och Göta älv. Kort sagt, det är i Kviberg det händer – och att bo här innebär en smidig vardag, där steget aldrig är långt till en aktiv fritid.

Köpa eller sälja bostad i Kviberg? Kontakta våra mäklare i Göteborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Kvibergs 3 bästa

3
 • Klätterdomen
 • Prioritet Serneke Arena
 • Säveån

Karta

Anna Branzells Gata 18

Anna Branzells Gata 18,
416 48 Göteborg

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Maria Willford

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-733 20 19

 • Extra kontaktperson

  Andrea Alexandersson

  Mäklarassistent

  :
  Telefon: 031-733 20 08

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Kviberg, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Regementsvägen 4
  Utgångspris
  2 350 000 kr
  Månadsavgift
  4 158 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  59 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Kviberg, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Generalsgatan 4
  Utgångspris
  2 950 000 kr
  Månadsavgift
  4 540 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  67 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!