Lindholmen, Göteborg

Lindholmsallén 51

Såld, 2020-06-18
Slutpris
2 650 000 kr
Avgift
3 141 kr
Antal rum
2
Boarea
40 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
6 av 8
Hiss
Ja
Balkong
Ja

Vill du veta vad din bostad är värd?

Oavsett om du vill sälja nu, eller bara veta vad din bostad är värd, hjälper vi dig gärna med en kostnadsfri värdering.

 • Ansvarig mäklare

  Fredrik Johansson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 65

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Högt och soligt balkongläge. Lindholmsallén 51 - Bjurfors
Mycket trevlig 2:a i högt läge. Lindholmsallén 51 - Bjurfors
Din egna oas - stor och härlig inglasad balkong med kvällssol.. Lindholmsallén 51 - Bjurfors
. Lindholmsallén 51 - Bjurfors
Stora fönster ut mot balkongen som är lika bred som vardagsrummet. Lindholmsallén 51 - Bjurfors
. Lindholmsallén 51 - Bjurfors

Inredd walk-in-closet

Området

Mäklaren om Lindholmen

Lindholmen är ett vattennära område med sköna stråk. Bostadskvarteren öppnar sig mot vattnet, där fartyg och mindre båtar seglar förbi. Man bor vid vattnet men ändå mitt i stan. Lindholmen är ett av de bostadsområden som nu växer fram där både närheten till vattnet och naturen blir viktiga ingredienser med ett centralt läge till centrum.

Nybyggnation och modern design blandas med bevarandet av värdefulla fastigheter från den tidigare varvstiden. Sättet att blanda gammalt och nytt har fått flera utmärkelser för god arkitektur. Här byggs och utvecklas även Karlastaden, en levande och modern blandstad på Lindholmen. 8 kvarter med bostäder, kontor, restauranger och affärer - ett levande gatuliv med Karlatornet i mitten - Nordens högsta hus. Här finns bostads- och hyresrätter, skolor och företagspark. Runt om ligger det även restauranger, hotell, gym, lindholmen Sciencepark, street food and design market och Aftonstjärnans biograf. Det är även nära till butiker, mataffär, bageri, bar, teater, spa, evenemangshall, konstnärsateljéer, idrottshall m.m; en blandning som gör livet i en stadsdel attraktivt och intressant.

På Norra Älvstranden finns ett stort utbud av meningsfulla fritidsaktiviteter. Träningsanläggningar finns i området, Sats ligger vid Eriksbergs köpcenter och Nordic Wellness finns både på Lindholmen och Eriksberg. Vid den gamla kvarnen på Eriksberg kan man träna med Friskis & Svettis i deras modernaste anläggning. Är man intresserad av yoga och spa så ligger även Hagabadet Älvstranden nära.
På Lundby Strand finns en stor och välutrustad idrottshall. I teatersalongen Blå Hallen på Eriksberg hålls större konferenser, utställningar och konserter. Lundbys kulturskola erbjuder ett brett utbud. Här kan barnen spela musik och teater, dansa, sjunga, måla och jobba med keramik - för att bara nämna något. Vid Eriksbergs centrum finner man flera butiker, systembolag, apotek och en stor matvaruaffär.

Hamnfärjorna ÄlvSnabben går i tät trafik med hållplatserna på båda sidor av älven. Förutom att vara ett bekvämt och snabbt sätt att resa till centrum utan bil och parkeringsbekymmer, så är det ett mycket tilltalande sätt att se staden och vattnet. Det går även en gratis färja från Lindolmen Science park direkt till Stenpiren.

Det finns också bra förbindelser med buss till centrala staden, bl.a. med stombusslinje 16. Andra bussar som även går här är 58, 99 och 31, samt andra expressbussar. Här går det även en elbuss direkt till Johanneberg från Chalmers – Chalmers.

Köpa, sälja eller värdera bostad på Lindholmen? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Lindholmen, Göteborg

  Adress
  Lindholmsallén 51
  Utgångspris
  2 550 000 kr
  Månadsavgift
  3 162 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  39 kvm

  Visning: 2021-03-07 12.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Lindholmen, Göteborg

  Adress
  Götaverksgatan 20
  Utgångspris
  2 450 000 kr
  Månadsavgift
  2 648 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  34 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Lindholmen, Göteborg

  Adress
  Lindholmshamnen 34
  Utgångspris
  3 789 000 kr
  Månadsavgift
  3 603 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  63 kvm