Internationell puls i expansivt område

Lindholmen, Göteborg

Lindholmshamnen 36

Utgångspris
2 150 000 kr
Avgift
2 016 kr
Antal rum
1
Boarea
30 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
3 av 4
Hiss
Ja

Visning

 • söndag 25/8, KL 15:30 - 16:00

  Bokad visning. Du kan även ringa Bjurfors Bokningscenter 031-761 79 50. Välkommen!

Boka visning

Internationell puls i expansivt område

Optimal etta som följer den moderna trenden med genomgående ljus färgsättning och kvalitativ utrusning. Här har varje kvadratmeter nyttjats väl

 • Ansvarig mäklare

  Fredrik Johansson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 65

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Välkomna på visning!. Lindholmshamnen 36 - Bjurfors
Välkomna på visning!
Här väntar en optimal etta som följer den moderna trenden. Lindholmshamnen 36 - Bjurfors
Här väntar en optimal etta som följer den moderna trenden
Köket är i stilrent utförande med vita luckor, vitt kakel och marmorinspirerande laminatbänk. Lindholmshamnen 36 - Bjurfors
Köket är i stilrent utförande med vita luckor, vitt kakel och marmorinspirerande laminatbänk
Perfekt för den matglade att förbereda allt från frukostar till middagar. Lindholmshamnen 36 - Bjurfors
Perfekt för den matglade att förbereda allt från frukostar till middagar
Intill de stora fönsterpartiet kan med fördel ett matbord placeras. Lindholmshamnen 36 - Bjurfors
Intill de stora fönsterpartiet kan med fördel ett matbord placeras
Rymliga ytor som ger plats för allt ni behöver. Lindholmshamnen 36 - Bjurfors
Rymliga ytor som ger plats för allt ni behöver

Planskiss

Planlösning
Planskiss

Beskrivning

Beskrivning

Internationell puls i expansivt område
På historisk varvsmark växer en helt ny stadsdel fram som kommer utgöra ett av Göteborgs mest expansiva område. Omslutet av internationell puls finner ni den optimala ettan där varje kvadratmeter nyttjats väl. Bostaden följer den moderna trenden med genomgående ljus färgsättning och kvalitativ utrusning. Här ryms med enkelhet soffgrupp, matplats och säng. Köket har all utrusning som behövs för att lyckas med maten och badrummet har en kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Alldeles intill ligger Lindholmskajen där du längst kajkanterna hittar mysiga caféer och flertalet restauranger. I området finns trevliga promenadstråk både vid vattnet och i omgivande natur. I Lindholmen växer en helt ny stadsdel fram i Göteborg Manhattan, med skyskrapan Karlatornet som det nya landmärket. 2021 kommer området stå färdigt med bla. bostäder, restauranger och caféer. Hit söker sig både turister och Göteborgarna för att strosa omkring en solig dag, sommar som vinter. Bra kommunala förbindelser till området. Buss 16 går var 5:e minut i högtrafik och tar dig in till city på ca 10 min. Dessutom finns elbussen nr 55 som också tar dig in till city och mängder med andra bussar till stora delar av Göteborg. Skall du över till andra sidan, kan du även ta gratisfärjan över till Stenpiren som går kontinuerligt. När allt står klart kommer det ev även finnas en linbana.

Interiör

Stig in i denna välplanerade etta och välkomnas direkt av det härliga ljusflödet från de stora fönsterpartierna. Här märks att noga eftertanke lagt vid val av färg-, och materialval. På golvet breder parkett ut sig och väggarna är vitmålade. I hallen finns plats för klädförvaring i garderober med skjutdörrar som ser till att hålla hallen ren och prydlig.

Några steg in når ni kök och vardagsrum vars ytor ger plats för både säng, soffa och matbord. De stora fönstren släpper in ljuset som får sprida sig fint över de öppna ytorna. Köket är i stilrent utförande och följer den moderna trenden med vita luckor, vitt kakel samt grå marmorinspirerande arbetsbänk i laminat. Utrusning i form av induktionshäll, fläkt, ugn, mikro, kombinerad kyl/frys samt integrerad diskmaskin. I taket vid köksdelen sitter spotlights som underlättar matlagningen. Här erbjuds gott om förvaring och arbetsytor. Perfekt för den matglade att förbereda kvällens meny medan gästerna slår sig ner kring bordet eller minglar runt i rummet i väntan på maten.

Det smakfulla badrummet följer bostadens moderna trend med grå klinker på golv och vitt kakel på väggar. Här finns WC, handfat med underskåp, spegelskåp med belysning samt dusch med väggar av klarglas. För att underlätta vardagsbestyren finns en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Under kalla vinterdagar finns golvvärmen som värmer era fötter och i taket sitter spotlights.

Utvald detaljbild

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Lindholmskajen
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
67
Antal lokaler
2
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Brf Lindholmskajen bildades 2015 och förvärvade fastigheten under 2016. Entreprenadavtal med Peab Bostad AB träffades under 2016 avseende produktion av 67 lägenheter med en bostadsarea på cirka 3697 kvadratmeter samt två hyreslokaler som fördelat på två hus. PEAB sköter den ekonomiska förvaltningen.

Parkering

Parkeringsplatser erbjuds i föreningens garage som ligger under grannföreningen Brf Lindholmsvarvet. Föreningen har 28 platser till förfogande. Separat kö föreligger.

TV/bredband

Föreningen har avtal med Telia, i månadsavgiften ingår abonnemangsavgift för bredbandstelefoni, digital-TV lagom och bredband om ca 100 Mbit/s.

Gemensamma utrymmen

I källarplanet finns lägenhetsförråd, gemensamt fastighetsförråd, städrum, cykelförvaring, barnvagns- och rullstolsförråd samt miljörum med sopsortering.

Månadsavgift

Avgift/hyra
2 016 kr

I avgiften ingår värme, digital-tv, bredband, IP-telefoniabonnemang (Telia triple play)

Ekonomi

Andel i föreningen
0,8014%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
2 150 000 kr
Lägenhetsnummer
1A-1202
Våningsplan
3 av 4
Hiss
Ja
Rum
1
Boarea
30 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsföreningen

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
190 kr
Vatten/Avlopp
300 kr
Summa
490 kr

El och vatten debiteras via månadsavin och det sker efter förbrukning. Ovanstående kostnader är cirkabelopp.

Byggnadssätt

Byggår
2018

Området

Att bo på Lindholmen

Norra Älvstranden är ett vattennära område med sköna stråk och vackra bostadsområden. Utsikten är storslagen. Bostadskvarteren öppnar sig mot vattnet, där fartyg och mindre båtar seglar förbi. Man bor vid vattnet men ändå mitt i stan. Lindholmen är ett av de bostadsområden som nu växer fram där både närheten till vattnet och naturen blir viktiga ingredienser med ett centralt läge till centrum.

Nybyggnation och modern design blandas med bevarandet av värdefulla fastigheter från den tidigare varvstiden. Sättet att blanda gammalt och nytt har fått flera utmärkelser för god arkitektur. Här byggs och utvecklas även Karlastaden, en levande och modern blandstad på Lindholmen. 8 kvarter med bostäder, kontor, restauranger och affärer - ett levande gatuliv med Karlatornet i mitten - Nordens högsta hus. Här finns bostads- och hyresrätter, skolor och företag. Runt om ligger det även restauranger, hotell, gym, lindholmen Sciencepark, street food and design market och Aftonstjärnans biograf. Det är även nära till butiker, mataffär, bageri, bar, teater, spa, evenemangshall, konstnärsateljéer, idrottshall m.m; en blandning som gör livet i en stadsdel attraktivt och intressant.

Här finns ett antal grönområden att strosa i, som exempel gamla delen av Lindholmen med slottsberget som kulturarv. Krokängsparken, Sörhallsberget och Färjenäsområdet är även några andra alternativ. Den vackert träskodda bryggpromenaden på Eriksberg inbjuder till promenader längs vattnet, fina små prång med bänkar för avkoppling.

Norra Älvstranden tillhör stadsdelen Lundby och här finns 21 kommunala förskolor samt fem familjedaghem och sju enskilda förskolor. På Wieselgrensgatan finner man en öppen förskola. Det finns åtta kommunala grundskolor med fritidshem samt två fristående grundskolor.

På Norra Älvstranden finns ett stort utbud av meningsfulla fritidsaktiviteter. Träningsanläggningar finns i området, Sats ligger vid Eriksbergs köpcenter och Nordic Wellness finns både på Lindholmen och Eriksberg. Vid den gamla kvarnen på Eriksberg kan man träna med Friskis & Svettis i deras modernaste anläggning. Är man intresserad av yoga och spa så ligger även Hagabadet Älvstranden nära.
På Lundby Strand finns en stor och välutrustad idrottshall. I teatersalongen Blå Hallen på Eriksberg hålls större konferenser, utställningar och konserter. Lundbys kulturskola erbjuder ett brett utbud. Här kan barnen spela musik och teater, dansa, sjunga, måla och jobba med keramik - för att bara nämna något.

Vid Eriksbergs centrum finner man flera butiker, systembolag, apotek och en stor matvaruaffär. Utmed kajkanten ligger flera restauranger och caféer med vacker utsikt över hamninloppet. Runt Eriksbergskranens småbåtshamn kan du strosa längs mysiga caféer och restauranger eller varför inte ta vara på en solig dag med att slå sig ner på däcket längs båthamnen med en glass i handen. Vid Älvsborgsbrons ena brofäste kommer det att växa fram en härlig park för familj och vänner att umgås i, perfekt plats för lek och picknick.

Kollektivtrafik är även något som finns lätt till hand. Hamnfärjorna ÄlvSnabben går i tät trafik med hållplatserna på båda sidor av älven. Förutom att vara ett bekvämt och snabbt sätt att resa till centrum utan bil och parkeringsbekymmer, så är det ett mycket tilltalande sätt att se staden och vattnet. Det går även en gratis färja från Lindolmen Science park direkt till Stenpiren.
Det finns också bra förbindelser med buss till centrala staden, bl.a. med stombusslinje 16. Andra bussar som även går här är 58, 99 och 31, samt andra expressbussar. Här går det även en elbuss direkt till Johanneberg från Chalmers – Chalmers.
Man kan även idag cykla i stort sett hela vägen mellan broarna på Norra Älvstranden. En vacker väg med storslagna vyer som också är fin för långa promenader.

Köpa eller sälja bostad på Lindholmen? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Lindholmshamnen 36

Lindholmshamnen 36,
417 56 Göteborg

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

Välkommen att boka in dig på visning.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Fredrik Johansson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 65