Fin trea med västerbalkong

Linné, Göteborg

Linnégatan 43

Utgångspris
4 750 000 kr
Avgift
4 024 kr
Antal rum
3
Boarea
79 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
5 av 10
Hiss
Ja
Balkong
Ja

Visning

 • söndag 7/3, KL 12:30 - 15:15

  Bokad visning. Du kan även ringa Bjurfors Bokningscenter 031-761 79 50. Välkommen!

För din trygghet

Välj den typ av visning som passar dig bäst! Vi erbjuder både personliga och digitala visningar. Läs mer om våra alternativ.

Boka visning

Fin trea med västerbalkong

Välplanerad trea med västerbalkong. På attraktiva Linnégatan i bra förening. Garage och hiss finns i huset. Stor gemensam takterrass.

 • Ansvarig mäklare

  Anna Johansson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 12

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Välkommen till Linnégatan 43!. Linnégatan 43 - Bjurfors
Välkommen till Linnégatan 43!
Två fönster mot Linnégatan. Linnégatan 43 - Bjurfors
Två fönster mot Linnégatan
Underbar utsikt mot Linnéstadens vackra hus. Linnégatan 43 - Bjurfors
Underbar utsikt mot Linnéstadens vackra hus
Ljusa golv och väggar. Linnégatan 43 - Bjurfors
Ljusa golv och väggar
Hemtrevligt kök mot innergården. Linnégatan 43 - Bjurfors
Hemtrevligt kök mot innergården
Inbjudande kök. Linnégatan 43 - Bjurfors
Inbjudande kök

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

På populära Linnégatan finner ni denna trevliga 3:a om ca 79 kvm. Genomgående med fönster i öster och västerläge. Välplanerad lägenhet med genomgående ljusa färger på väggarna. Hissen tar er upp till våning 5, balkong i väster mot föreningens lugna innergård. Trevligt vardagsrum med gott om plats för socialt umgänge. Kök i vitt med bra matplats vid fönstret. Två bra sovrum båda mot gården. Snyggt renoverat badrum med dusch och tvättmaskin. Direkt utanför porten har du tillgång till Linnéstadens rika utbud av restauranger, pubar, caféer och mysiga affärer samt gröna Slottsskogen på gångavstånd. Bra förening med gästlägenhet och gym. Garage i huset.

Interiör

Ljus och trevlig trerummare med balkong i västerläge. Välplanerade 79 kvm.

Välkomnande och rymlig hall med bra plats för avhängning av ytterkläder och skor. Förvaring i skjutdörrsgarderob och en mindre klädkammare samt plats för byrå. Från hallen har man ingång till köket, vardagsrummet, badrummet och det större sovrummet.

Hallen öppnar upp sig mot det rymliga vardagsrummet med plats för stor soffgrupp, ett rum för social gemenskap. Ljust nylagt golv genomgående och ljusa väggar. Fönsterparti i öster ut mot härliga Linnégatan.

Kök i vitt med profilerade luckor och gott om förvaringsutrymme och arbetsyta i massiv ek, matplats invid fönster ut mot den lugna innergården. Köket är utrustat med spishäll, fläkt, diskmaskin, ugn, micro samt dubbel kyl och frys.

Två bra sovrum lugnt belägna. Det större sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och sängbord. Från sovrummet når man lägenhetens balkong i soligt västerläge. Här finns bra förvaring i garderober. Båda sovrummen ligger i fil med köket, det något mindre har en klädkammare i anslutning. Plats för säng och övrig sängmöbel.

Snyggt helkaklat badrum i vitt och grått. Dusch, handfat med kommod, spegelskåp, toalett och högskåp samt tvättmaskin.

Fakta

Uteplats/balkong

Härlig balkong i västerläge mot innergården.

Månadsavgift

Avgift
4 024 kr

I avgiften ingår värme, vatten, fiberbaserat grundutbud av tv-kanaler samt internet.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,9174%
Andel av årsavgiften är
0,92%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
4 750 000 kr
Lägenhetsnummer
028
Våningsplan
5 av 10
Hiss
Ja
Rum
3
Sovrum
2
Boarea
79 kvm*

* Enl bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Byggår
1981
Uppvärmning
Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
E
Energiförbrukning per kvm och år
117

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Linnégatan 41-45
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
125
Antal hyresrätter
4
Antal lokaler
5
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1190*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Brf Linnégatan 41–45 bildades 2003 och i december 2004 köpts fastigheten av Wallenstam. Föreningen omfattar 125 lägenheter – allt från små ettor till stora fyror eller femmor. Bland dessa bostäder är fem lägenheter hyresrätter. I fastigheten finns även fem stycken hyreslokaler om drygt 1 000 kvadratmeter lokaler som långsiktigt hyrs ut till kommersiella hyresgäster.

Under 2007 byggdes gårdshuset om till 22 stycken nya bostadsrättslägenheter, 1 gästlägenhet samt ett gemensamhetsutrymme och förråd. Övriga gemensamma utrymmen är cykelförråd, barnvagnsförråd, en tvättstuga som blivit utnämnd till Sveriges bästa med en mängd maskiner, torkrum, gym för endast 80kr/månad/per hushåll samt en härlig solterrass med tillhörande sittgrupper och grill.

Föreningen förvaltas av Primär.

Nyligen har en automatisk dörröppnare för tvättstugan installeras. Gymmets maskiner har bytts ut mot nya moderna maskiner. Garaget har nyligen renoverats.

För vidare information om kommande renoveringar, se årsredovisningen som finns bifogad under dokument.

Månadsavgiften har sänkts de senaste åren, den senaste sänkningen gjordes 2020. Föreningen följer en underhållsplan.
Föreningen kommer under året sälja en av hyreslägenheterna vilket kommer stärka föreningens ekonomi.

Gå gärna in och läs mer på föreningens hemsida: http://www.linne4145.se/

Parkering

Föreningen har fem garage med närmare hundra p-platser för bilar och mc där medlemmar har förtur.

Vid hyra av garageplats är det separat avtal med tre månaders uppsägning som gäller. Frågor gällande garaget hanteras av Robin Iholin på Primär Fastighetsförvalning, telefon 031-709 10 71 eller robin.iholin@primar.se.

Boende i huset kan disponera tillfällig p-plats för gäster eller hantverkare. Tillstånd lämnas ut av fastighetsskötaren vardagar, av någon i styrelsen kvällar/helger. Gästplats får disponeras fyra timmar utan kostnad, i övrigt för 50:-/ dygn.

TV/bredband

Ett grundutbud av fibernätsbaserad tv ingår i avgiften.
Internet ingår i avgiften.

Gårdsplats/innergård

Högst upp på åttonde våningen av gårdshuset finns en fantastisk gemensam takterrass med blommor, buskar, lekplats, sittgrupper och grillar.

Gemensamma utrymmen

I föreningen finns en toppmodern tvättstuga, som utnämndes till Sveriges bästa av Bostadsrätterna Sverige i december 2012. Tvättstugan har fyra stationer, var och en utrustad med två tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Till två av stationerna hör dessutom större torkrum. Tvättstugan är utrustad med en sittgrupp, två manglar, två arbetsplatser med strykbräda och strykjärn, arbetsbänkar, bokhörna samt städförråd och toalett.

I fastigheten finns också:
ett professionellt utrustat gym med bastu
en gästlägenhet, som bokas av medlem via hemsidan
flera gästplatser i garage
ett biljardrum
två miljörum för källsortering av tidningar, plast, kartong, metall, glas, glödlampor, småbatterier
fem cykelrum
ett barnvagnsrum
ett förråd för varje lägenhet samt möjlighet att hyra extra förråd.

Området

Mäklaren om Linnéstaden

Har man en gång flyttat till Linnéstaden blir man lätt kvar här och det är inte undra på. Få stadsdelar erbjuder kombinationen av kontinental stadsvibb, ståtliga sekelskifteshus och en park som Slottsskogen intill, nästan som en egen trädgård – alltihop inlindat i en avslappnad och tillbakalutad atmosfär.

UTELIV OCH HEMMAKÄNSLA
Linné är en av Göteborgs mest omtyckta stadsdelar. Oavsett om du bor här eller bara brukar hänga på någon av de många restaurangerna, barerna eller kaféerna är det lätt hänt att du gör Linné till din hemmaplan – din del av stan. Det som bygger upp den sköna stämningen i Linné är förmodligen områdets blandning av folk, allt ifrån unga hipsters till äldre damer med hund och småbarn i overall. Längs huvud-stråket Linnégatan är det alltid folk i rörelse och gatan binder ihop Järntorget i norr med Slottsskogen i söder, samt sidogatorna med dess respektive kvarter.

MOTLUT OCH UPPSVING
När du bott ett tag i Linné upptäcker du snart att de olika kvarteren skiljer sig åt i såväl karaktär som byggnadsstilar. Linnégatan kantas av många stenhus från sekelskifte till 1930-tal, med restauranger, kaféer, frisörer och boutiquer i gatuplan. Även i Kommendantsängen öster om Linnégatan finns många bra matställen, bagerier och speciella affärer. Olivedal, väster om Linnégatan är även det ett vibrerande område men med lugnare gator insprängda, samt några av stans allra brantaste backar och trappor. På kvällarna flockas tusentals nöjeslystna människor i Linné, framförallt i kvarteren längs Långgatorna som fått ett enormt uppsving de senaste åren.

Det är ingen hemlighet att närheten till Slottsskogen är en stor orsak till att det är så populärt att bo här. Vad kan ge mer livskvalitet än att vilken dag som helst på året kunna ladda med en morgonjogg i din egen park, eller slappa i eftermiddagssolen med vännerna? Löprundan förlänger du lätt genom att ta dig vidare upp mot vildmarken i Änggårdsbergen.

STAMMISAR OCH NYTÄNKARE
Även om Linnéområdet utvecklas och nya ställen poppar upp emellanåt finns det vissa saker som ändå är precis som de alltid har varit. Visst säger det en del om en inrättnings popularitet när den har 10, 20 eller 30 år på nacken, vilket gäller för många klassiska kaféer, restauranger och butiker längs Linnégatan. Kanske är det så att invånarna i Linné ofta väljer sitt eget stammisställe, gärna i samma byggnad man bor i, så att man kan traska ner en helt vanlig tisdag och låtsas som att det är helg.

Gå in på sidan www.linneguiden.se för mer lokala tips om Linné, bl.a. i form av guidade turer i området.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Linnéstaden? Kontakta våra mäklare i Göteborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Linnéstadens 3 bästa

3
 • Tredje Långgatan
 • Slottsskogen
 • Dubbel Dubbel

Karta

Linnégatan 43

Linnégatan 43,
413 08 GÖTEBORG

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

För att värna om våra kunder och medarbetare jobbar vi efter rutiner och alternativ för säkrare och mer flexibla visningar. Vi erbjuder därför enbart bokade visningar med max två personer per visningssällskap. Skulle du önska en digital eller helt privat visning var vänlig kontakta mäklaren.

Du är varmt välkommen till våra fysiska visningar om du är helt frisk och utan symtom på förkylning eller influensa. Annars träffar vi dig gärna i ett digitalt möte.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Anna Johansson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 12

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Linné, Göteborg

  Adress
  Olivedalsgatan 15B
  Pris
  3 775 000 kr
  Månadsavgift
  3 366 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  63 kvm

  Visning: 2021-03-08 18.15 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Linné, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Nordhemsgatan 68B
  Pris
  4 095 000 kr
  Månadsavgift
  4 193 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  79 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Linné, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Nordenskiöldsgatan 6
  Pris
  4 390 000 kr
  Månadsavgift
  5 216 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  81 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Linné, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Västergatan 18
  Utgångspris
  2 875 000 kr
  Månadsavgift
  2 310 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  50 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Linné, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Plantagegatan 7
  Pris
  2 975 000 kr
  Månadsavgift
  3 474 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  57 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Linné, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Nordhemsgatan 16A
  Utgångspris
  4 690 000 kr
  Månadsavgift
  3 925 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  72 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Linné, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Olivedalsgatan 5B
  Pris
  3 290 000 kr
  Månadsavgift
  3 706 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  55,6 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Linné, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Majorsgatan 1
  Pris
  5 990 000 kr
  Månadsavgift
  5 430 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  94 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Linné, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Masthuggstorget 5
  Pris
  4 495 000 kr
  Månadsavgift
  4 880 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  79,3 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Linné, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Djupedalsgatan 6
  Pris
  4 990 000 kr
  Månadsavgift
  3 557 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  76 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Linné, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Olivedalsgatan 5B
  Utgångspris
  4 395 000 kr
  Månadsavgift
  4 936 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  76,1 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Linné, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Sveagatan 3
  Utgångspris
  5 875 000 kr
  Månadsavgift
  3 187 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  87,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!