Hoppa till innehåll
Bjurfors Beyond presenterar en väldisponerad och mycket ljus våning om 161 kvm. Geijersgatan 6 - Bjurfors

Ljus genomgångsvåning med egen parkeringsplats, mitt på anrika Geijersgatan

Lorensberg, Göteborg

Geijersgatan 6

Avgift:
7 929 kr*
Antal rum:
4
Boarea:
161 kvm**
Byggår:
1917
Våningsplan:
4 av 6
Hiss:
Ja

*I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV (basutbud) samt egen parkeringsplats.

**Areauppgift enligt mätning 2023-10-02. Enligt lägenhetsförteckning är boarean 153 kvm.

Ansvarig mäklare

Vill du också sälja din bostad?

Bilder

 • Bjurfors Beyond presenterar en väldisponerad och mycket ljus våning om 161 kvm. Geijersgatan 6 - Bjurfors
  Bjurfors Beyond presenterar en väldisponerad och mycket ljus våning om 161 kvm
 • Det fria utsiktsläget liknar nästan en tavla. Geijersgatan 6 - Bjurfors
  Det fria utsiktsläget liknar nästan en tavla
 • Den mittersta och största salongen har ett högt och närmast väggbrett burspråk. Geijersgatan 6 - Bjurfors
  Den mittersta och största salongen har ett högt och närmast väggbrett burspråk
 • Framme vid burspråkets djupa fönstersmyg, ovanför vackra elementskydd, dröjer du dig sannolikt kvar. Geijersgatan 6 - Bjurfors
  Framme vid burspråkets djupa fönstersmyg, ovanför vackra elementskydd, dröjer du dig sannolikt kvar
 • Fiskbensparketten sveper ut längs höga fotlister under sparsmakade stuckaturer och takrosetter. Geijersgatan 6 - Bjurfors
  Fiskbensparketten sveper ut längs höga fotlister under sparsmakade stuckaturer och takrosetter

Om Lorensberg

Mäklaren om Lorensberg

LORENSBERG ÄR EN STADSDEL MED NÄRHET TILL ALLT
Genom hjärtat av Göteborg där pulsen slår som hårdast, löper Avenyn med sina butiker, restauranger, kaféer och de klassiska nattklubbarna. Men Lorensberg är så mycket mer än bara Avenyn. Kvarteren har gamla anor och ett högt kulturhistoriskt värde och här har du nära till allt. Mer centralt än så här kan man helt enkelt inte bo.

KLUBBKIDS OCH KULTURTANTER
Hela Lorensberg andas historia. Det var här stadens societet skulle bo när den förnäma stadsdelen planerades på 1860-talet. Sedan dess har de stora, pampiga stenhusen i Jugend-, nationalromantik och tjugotalsklassicism fått sällskap av funkishus från 1930-tal och tillsammans med nyare hus från 70- och 80-talen skapar de den storstadskänslan som är så typisk för Lorensberg.

Carl Milles Poseidon har blivit en symbol för Göteborg där han ståtligt tittar ut över Avenyn, omringad av Konstmuseet, Stadsteatern och Konserthuset. Platsen byggdes till Jubileumsutställningen 1923 och är i nyklassicistisk stil. Här i finkulturens centrum är det inte långt till andra nöjen och Avenyns trendiga klubbar. På parallellgatan Södra vägen hittar du ett pärlband av restauranger för alla smaker och många fina mindre butiker och mysiga kaféer. Det centrala läget till trots uppstår ett skönt lugn så snart man viker av från huvudgatorna.

NÄRA TILL ALLT
Mitt i Göteborg är det aldrig långt att ta sig någonstans. I stadsdelen finns ett stort utbud av förskolor, grundskolor och gymnasium. Flera buss- och spårvagnslinjer löper genom stadsdelen och Korsvägen, Valand och Hedens busscentral är tre av stans viktigaste knutpunkter.

Snett bakom Götaplatsen planeras det för det nya området Cirkus Lorensberg, med bostäder och lokaler. Social och ekologisk hållbarhet kommer att prägla området och ska bidra till att hela Lorensberg blir en influens som inbjuder till ett gott vardagsliv och möten i innerstadsmiljö.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Lorensberg? Kontakta våra mäklare i Göteborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Finansiering

Vi har ett nära partnerskap med SEB Private Banking för att ge dig det bästa affärsläget. Som Private Bankingkund hos SEB får du ett individuellt erbjudande och en personlig kontakt som ser till helheten utifrån dina finansiella behov.

Läs mer om Private Banking

Kontakta mäklaren om du behöver hjälp med en boendekalkyl. När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Vi matchar köpare med rätt bostad

Med en bred lokal närvaro i Sverige, ett internationellt nätverk, samt ett eget register med aktiva intressenter och investerare – har vi förutsättningar att matcha rätt bostad med rätt köpare.

Anmäl intresse - Bjurfors Beyond
SE ALLA BOSTÄDER BJURFORS BEYOND
}