Högt upp i huset med stor härlig och solig balkong ca 10 kvm

Sannegårdshamnen, Göteborg

Ceresplatsen 15

Budgivning pågår
Utgångspris
3 295 000 kr
Avgift
3 032 kr
Antal rum
2
Boarea
53 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
4 av 5
Hiss
Ja
Balkong
Ja

Budgivning pågår

Nuvarande bud Nuvarande bud: 3 330 000 kr

Lägg ett bud

Läs mer om budgivning

Högt upp i huset med stor härlig och solig balkong ca 10 kvm

Högt upp i huset ligger denna drömbostad med stor härlig balkong ca 10 kvm med vattenutsikt och sol eftermiddag och kväll. Högt i tak och mycket ljus.

 • Ansvarig mäklare

  Fredrik Johansson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 65

Bilder

Härliga Sannegårdshamnen precis framför dig. Ceresplatsen 15 - Bjurfors
Härliga Sannegårdshamnen precis framför dig
Högt läge med stor balkong och skönt solläge. Ceresplatsen 15 - Bjurfors
Högt läge med stor balkong och skönt solläge
. Ceresplatsen 15 - Bjurfors
Det höga läget ger härligt ljus. Ceresplatsen 15 - Bjurfors
Det höga läget ger härligt ljus
Plats för soffgrupp och matbord. Ceresplatsen 15 - Bjurfors
Plats för soffgrupp och matbord
Välkommen ut på den härliga balkongen. Ceresplatsen 15 - Bjurfors
Välkommen ut på den härliga balkongen

Planskiss

Planlösning
Planskiss

Beskrivning

Beskrivning

Högt upp i huset ligger denna ljusa och trevliga bostad. Här bor du nära vattnet och med en stor underbar balkong. Högt i tak ger bostaden extra rymd och balkongen är på hela 10 kvm.

En drömbostad där du kan njuta av solen hela eftermiddagen och kvällen. Sommartid är det perfekt att bjuda in dina vänner på en grillkväll och njuta av harmonin och livet vid vattnet.

Mellan kök och vardagsrum är det öppet och ger bostaden extra rymd. Den öppna planlösningen sprider ljuset från de stora fönstret fint in genom hela bostaden. Sovrummet är väl tilltaget med skjutdörrsgarderob som rymmer mycket.
Badrum med duschhörna och en del för klädvård med både tvättmaskin och torktumlare samt flera förvaringsskåp och en tvättho som är få förunnat. Dessutom finns både tvättstuga och gästlägenhet på entréplan.

Ett mycket harmoniskt boende alldeles vid vattnet som karaktäriseras av det höga läget samt den stora soliga balkongen. Dessutom högt miljötänk med värmeåtervinning och huset är miljöklassat.

Interiör

Denna mycket trevliga bostad karaktäriseras av ljusa öppna ytor, smakfulla materialval, stor solig balkong samt närheten och utsikten över Sannegårdshamnen. Bostaden har genomgående ljusa väggar och ekparkett samt fönsterbänkar av polerad sten.

Redan från entrén anar man att detta är en mycket ljus och fin bostad.

Rakt fram öppnar bostaden upp sig i ett ljuvligt rum, där ljuset från de stora fönstren skapar en plats att verkligen trivas i. Här ryms både soffgrupp och matbord.

Från rummet når du den härliga balkongen. Den är på ca 10 kvm och rymmer sittgrupp. Perfekt att slå sig ner och njuta av eftermiddagssolen och blicka ner mot vattnet. Det höga läget ger dig ljus från lunch och hela kvällen.

Öppet mot vardagsrummet ligger köket. Detta Myresjökök har gott om skåp och lådor med vita köksluckor. Köksutrustningen består av spishäll, spisfläkt, inbyggd varmluftsugn och micro, kombinerad kyl och frys samt diskmaskin. Köksbänken är av ljusgrå laminat och ovan denna sitter matchande grått kakel i varierat storlek. Det hela ger köket en modern look. Diskhon är nedsänkt och underlimmad.

Sovrummet är väl tilltaget på hela 14 kvm och här ryms en bred säng. Ett stort fönster ger fint ljus och utmed ena väggen finns en garderobsvägg bakom skjutdörrar.

Till vänster om entrén ligger badrummet, som är snyggt kaklat med stora vita kakelplattor och mörk klinker, som bryter av fint. Här finns förutom vägghängt wc, duschhörna bakom vikväggar, tvättställ samt belyst spegel och badrumsskåp. Dessutom finns en del för klädvård med en bänk av ljusgrå laminat samt en praktisk tvättho. Badrummet har även tvättmaskin och torktumlare samt fyra rymliga förvaringsskåp och handdukstork.

Utvald detaljbild Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Uteplats/balkong

Stor härlig balkong om ca 10 kvm i soligt västerläge.

Tillträde

Andra halvan av oktober

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 032 kr

Månadsavgiften inkluderar värme, kabel-tv och bredband via Telia Tripleplay.

Ekonomi

Andel i föreningen
1,9087%
Andel av årsavgiften är
1,90848%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
3 295 000 kr
Lägenhetsnummer
2143 / 1403
Våningsplan
4 av 5
Hiss
Ja
Rum
2
Boarea
53 kvm

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
1
Hushållsström
220 kr
Vatten/Avlopp
155 kr
Summa
375 kr

El och vatten tillkommer och debiteras via månadsavin och varierar efter behov och förbrukning.

Byggnadssätt

Byggår
2013
Uppvärmning
Fjärrvärme med värmeåtervinning

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
C
Energideklarationsdatum
2016-02-29

Bostadsrättsförening

Namn
Riksbyggen Brf Bogsprötet
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
44
Antal lokaler
1
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Bogsprötet är en äkta bostadsrättsförening bestående av två byggnader med totalt 44 bostadsrätter samt 1 lokal med hyresrätt. Föreningen har adresserna Ceresplatsen 13 och 15. Högt miljötänk och husen är miljöklassade. Man återvinner exvis värmen från ventilationsluften. Föreningen äger marken med fastighetsbeteckning Göteborg Lindholmen 35:3. Byggnaderna är uppförda 2013. SBC sköter förvaltningen.

Föreningens ekonomi

Föreningen har god ekonomi och är välskött. Man gör extraamorteringar av lånen så snart likviditet tillåter. Jämfört med andra föreningar i området är månadsavgifterna låga ca 581 kr/kvm och då ingår bredband, kabel-tv Lagom och ip-telefoni via Telia Tripleplay i avgiften. Föreningen har för att vara relativt, ny låga lån. Idag 9996 kr/kvm. Föreningar som bildades senare och finns i närområdet ligger närmare 15 000 kr/kvm. Avgiften är satt för att ha balans i ekonomin. Nu är avgiften på en nivå så att den täcker driftkostnaderna, 2% ränta, 2% amortering samt avsättning till underhållsplanen enligt 30 år sikt. Den höga amorteringen motiveras med ett mål att på 30 års sikt nå en belåningsgrad på ca 5000 kr/kvm.

Renoveringar - Utförda och planerade

2015 Genomfördes en 2-årig garantibesiktning, alla eventuella fel som uppkom har åtgärdats.
2016 Glasades några av fastighetens balkonger in, detta bekostades av respektive lägenhetsinnehavare.
En underhållsplan är upprättad men inledningsvis finns inga större underhållsarbeten inplanerade då byggnaderna är nybyggda.

Parkering

Föreningen förfogar över 29 parkeringsplatser i ett garage under fastigheten. En parkeringsplats kostar 1000 kr/månad. I dagsläget är allt uthyrt men ingen heller ingen kö, så du kan snabbt räkna med att få plats.

TV/bredband

Digital-tv paket Lagom, bredband (100 mbit/s) och IP-telefon via Telia tripleplay ingår i månadsavgiften.

Gemensamma utrymmen

I föreningen finns gemensam tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp samt mangel. Det finns också ett styrelserum, övernattningsrum (200 kr/dygn), barnvagnsrum samt cykelförvaring. I källaren finns förråd

Området

Mäklaren om Sannegårdshamnen

Sannegårdshamnen är ett vattennära område med sköna stråk och vackra bostadsområden. Utsikten är storslagen. Bostadskvarteren öppnar sig mot vattnet, där fartyg och mindre båtar seglar förbi. Man bor vid vattnet men ändå mitt i stan.

Nybyggnation och modern design blandas med bevarandet av värdefulla fastigheter från den tidigare varvstiden. Här finns bostads- och hyresrätter, skolor och företag. Det finns också butiker, mataffär, bageri, restauranger, bar, teater, gym, anrika Hagabadet och konstnärsateljéer.

Här finns även grönområde att strosa i. Sörhallsberget och Slottsberget är några exempel. Den vackert träskodda kajpromenaden i Sannegården inbjuder till promenader längs vattnet.

På Norra Älvstranden finns ett stort utbud av meningsfulla fritidsaktiviteter. Vid den gamla kvarnen på Eriksberg kan man träna med Friskis & Svettis i deras modernaste anläggning och på Lundby Strand finns en stor och välutrustad idrottshall. Vill man koppla av finns Hagabadet Älvstranden nära till hands och erbjuder både yoga och spa. I teatersalongen Blå Hallen på Eriksberg hålls större konferenser, utställningar och konserter. Lundbys kulturskola erbjuder ett brett utbud, här kan barnen spela musik och teater, dansa, sjunga, måla och jobba med keramik - för att bara nämna något.

I Sannegårdshamnen finns ICA kvantum, blombutik, Steinberg Nyberg café och gym. Detta mycket lättillgängligt för dig som boende i Sannegården. Vid Eriksbergs centrum finner man flera butiker, systembolag, apotek och en stor matvaruaffär.

Cityfärjan Älvsnabben går från Eriksbergskajen i tät trafik mellan båda sidor av älven. Förutom att vara ett bekvämt och snabbt sätt att resa till centrum utan bil och parkeringsbekymmer, så är det ett mycket tilltalande sätt att se staden och vattnet. Det finns också bra förbindelser med buss till city, bl.a. med stombusslinje 16. Andra bussar som även går här är 58, 99 och 31. Det är även enkelt att ta sig ut på de stora lederna.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Sannegårdshamnen? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Ceresplatsen 15

Ceresplatsen 15,
417 58 Göteborg

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Budgivning

Välkommen att anmäla dig till budgivningen.

Delta i budgivningen

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Fredrik Johansson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 65

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Sannegårdshamnen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Ångaren Indias Gata 7
  Utgångspris
  2 690 000 kr
  Månadsavgift
  3 075 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  45 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Sannegårdshamnen, Göteborg

  Adress
  Ångaren Ernas gata 1
  Utgångspris
  3 190 000 kr
  Månadsavgift
  3 895 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  62 kvm

  Visning: 2020-08-16 15.15

 • Bostadsrättslägenhet

  Sannegårdshamnen, Göteborg

  Adress
  Stenbocksgatan 9
  Utgångspris
  3 795 000 kr
  Månadsavgift
  4 346 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  79,5 kvm

  Visning: 2020-08-19 16.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Sannegårdshamnen, Göteborg

  Adress
  Barken Beatrices gata 2
  Utgångspris
  2 275 000 kr
  Månadsavgift
  3 268 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  41 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Sannegårdshamnen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Barken Beatrices Gata 12
  Utgångspris
  4 350 000 kr
  Månadsavgift
  4 362 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  78 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!