En av områdets snyggaste lägenheter

Lerum - Centralt, Lerum

Lerum Andersvägen 130

På förhand
Utgångspris
1 975 000 kr
Avgift
5 802 kr
Antal rum
3
Typ
Bostadsrätt
Våningsplan
3 av 3
Boarea
75 kvm

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

En av områdets snyggaste lägenheter

Smakfullt renoverad trerumslägenhet med högsta finish. Inglasad balkong.

 • Ansvarig mäklare

  Michaela Vidén

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0302-556 52

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Varmt välkommen in i denna smakfullt renoverade lägenhet om 75 kvadrat. Lerum Andersvägen 130 - Bjurfors
Varmt välkommen in i denna smakfullt renoverade lägenhet om 75 kvadrat
. Lerum Andersvägen 130 - Bjurfors
Köket från 2016 har öppen planlösning mot det ljusa vardagsrummet. Lerum Andersvägen 130 - Bjurfors
Köket från 2016 har öppen planlösning mot det ljusa vardagsrummet
Köksinredningen har vita skåpsluckor som kontrasterar fint mot de mörka bänkskivorna. Lerum Andersvägen 130 - Bjurfors
Köksinredningen har vita skåpsluckor som kontrasterar fint mot de mörka bänkskivorna
På väggen bakom diskbänken sitter ett sobert kakel. Lerum Andersvägen 130 - Bjurfors
På väggen bakom diskbänken sitter ett sobert kakel
Alternativ planlösning. Lerum Andersvägen 130 - Bjurfors

Kakel i harmonisk nyans

Planskiss

Planlösning
Planritning

Beskrivning

Beskrivning

Smakfullt renoverad lägenhet med högsta finish. Öppen social planlösning mellan vardagsrum och kök med utgång till inglasad balkong. Snyggt badrum med dusch och tvättmaskin. Två bra sovrum.

Perfekt för dig som söker ett kompromisslöst boende med en social utformning.

Interiör

Varmt välkommen in i denna stilrent renoverade lägenhet om 75 kvadrat. I hela bostaden ligger en mattlackad parkett vilket ger ett mycket enhetligt intryck. Öppen trevlig hall med bra avhängningsmöjligheter i garderober till höger.

Rakt fram ligger köket från 2016 som har öppen planlösning mot det ljusa vardagsrummet. Köksinredningen har vita skåpsluckor som kontrasterar fint mot de mörka bänkskivorna. På väggen bakom diskbänken sitter ett sobert kakel. Vitvarorna är rostfria förutom diskmaskinen som är integrerad. Från köket går vi ut på den inglasade balkongen som är vänd mot söder. På golvet ligger det här en trätrall och glasrutorna går att dra helt åt sidan om man vill njuta av solens strålar från balkongen. Man har utsikt över innergårdens lekplats och bort mot Nyebroparken, sjön Aspen och Aludden Providore - en mycket omtyckt restaurang med eget bageri där man kan köpa morgonfrallorna.

Från köket nås det kaklade badrummet som har dusch med vikdörrar, handfat samt en helt ny kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Separat ligger WC med handfatoch här går allt i vitt och svart.

Vardagsrummet är lättmöblerat och socialt planerat med sin närkontakt till köket. Bortre kortsidan har en hel fönstervägg vilket ger ett fin ljusinsläpp som reflekteras i den vita fondtapetens mönster. I bostaden finns det två rejäla sovrum och båda nås från entréhallen. Det största rymmer lätt en dubbelsäng, ett skrivbord och en läsfåtölj. Väggarna är vita med en fondvägg i petroliumnyans. Även från detta rum kan man nå den inglasade balkongen. Nästa sovrum rymmer även det en dubbelsäng och två garderober. Fondväggen här har en grå- och vitmönstrad tapet.

Fakta

Uteplats/balkong

Inglasad balkong med trätrall på golvet.

Parkering

Garageplats. Går att hyra för ca 300 kr/mån. Till garageplatserna är det separat kö.

Parkeringsplats. Går att hyra för ca 85 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det ev. kö.
Föreningen har ca 160 parkeringsplatser och ca 127 garageplatser.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Månadsavgift

Avgift/hyra
5 802 kr

Information

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
1 975 000 kr
Lägenhetsnummer
213
Våningsplan
3 av 3
Hiss
Nej
Rum
3
Sovrum
2
Boarea
75 kvm

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiförbrukning per kvm och år
147
Energideklarationsdatum
2011-08-15

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Åkanten i Lerum
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
278
Antal lokaler
4
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1120*
Föreningen tillåter delat ägande
Nej
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

I föreningen finns 278 lägenheter och 4 lokaler med adresserna Lerum Andersvägen 5 och 78-144 och den totala bostadsytan är 19 419 kvm.

Lägenhetsfördelning:
1 rok - 6 st
2 rok - 83 st
3 rok - 189 st

I området finns två gemensamma soprum med med återvinning. Två gånger om året sätts det ut containrar för att slänga grovsopor.

Ekonomisk förvaltning samt fastighetsskötsel, trappstädning och snöröjning sköts av HSB.
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Trygg Hansa.

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar: Föreningen har utfört en rad höjningar av avgifterna under senaste åren med 5% halvårsvis. Detta pga av att finansiera genomförd pålning och lyft av LAV 110 samt inför pågående stambyte med badrumsrenovering. Under 2019 finns inga planerade avgiftshöjnigar.

Renoveringar - Utförda och planerade

Stambyte pågår och förväntas vara klart 2020.
Tvättstugor renoverades 2008. Avloppstammar relinades 2003. Lekplats 2007.
Radonmätning i lägenheterna 2009, värde mellan 20-80 Becquerel. Pålning gjordes under huskropp LA110 2013-14.

Parkering

Garageplats går att hyra för 425 kr/mån. Till garageplatserna är det separat kö. Parkeringsplats går att hyra för 180 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det ev. kö. Föreningen har ca 160 parkeringsplatser och ca 127 garageplatser. Om du önskar ställa dig i kö ska du kontakta HSB på telefonnummer 010-442 20 00.

TV/bredband

Fastigheten anlitar Telia för Fiber för fast telefoni, bredband och digital-TV. Telia Tel:020-240 250

Gemensamma utrymmen

Till lägenheten hör ett förråd i entréplan om ca 5-6 kvm (nät- och träväggar). Observera att storleken på förrådet endast är en uppskattning.

I föreningen finns en tvättstuga med fem tvättmaskiner, två torktumlare, ett torkskåp, två torkrum och två manglar. I tvättstugan finns två bokningsbara stationer, vilket innebär att det finns två uppsättningar för varje tvättid. Tvättid bokad via bokningstavla utanför tvättstugan och tvättmöjlighet finns mellan 08.00-11.00, 11.00-14.00, 14.00-17.00 och 17.00-20.00.

En lokal för ca 40-50 personer finns att hyra i föreningen. Kostnaden är 400:-/dygn.

Övrigt

Om du säljer din lägenhet ska alla installationer gällande utrustning för TVn (dock ej TVn) finnas kvar i lägenheten. Låt utrustningen vara inkopplad om möjligt. Utrustningen tillhör lägenheten och ska överlämnas till köparen.

Alla nya medlemmar ska ha ett personligt informationsmöte med styrelsen i samband med inflyttning. Kontakta Ali Ahmadi , 0707-108645, för att boka in en tid.

Området

Mäklaren om Lerum

Välkommen till Lerum, en stad på landet men med ett bekvämt avstånd till Göteborg. I och omkring Lerum hittar du underbar natur med djupa skogar och över 200 sjöar. I centrum finns dessutom restauranger, ett fullt serviceutbud och flera specialbutiker. Likaså erbjuder Lerum ett brett kulturliv med teater, historiska byggnader och museer.

OMRÅDET
Omgivningarna kring Lerum erbjuder många och vackra naturupplevelser. För den fiskeintresserade borgar fiskevårdsåtgärder för ett bra fiske året om. Härliga bad vid fina sandstränder i Stamsjön, Aspen, Mjörn, Lensjön för att nämna några.

FRITID
Lerums kommun erbjuder bra golfanläggningar. På t.ex. Öijared, Sveriges största anläggning med tre högklassiga 18-hålsbanor och en 9-håls pay-and-play-bana, slår du ut från taket på det prisbelönta klubbhuset. Vid sjön Aspen finns Lerums Segelsällskap, som är är en av Sveriges största jolleklubbar. För de hästintresserade erbjuder flera ridskolor möjlighet till undervisning för såväl nybörjare som riktigt erfarna ryttare. Vill man hålla sig inomhus är Vattenpalatset ett välbesökt utflyktsmål. I Stenkullen finns ett nav med idrottsanläggningar som ishall, friidrottsarena och handbollshall inklusive ett sportcentrum med gym. Fotboll, ishockey, innebandy, konståkning för att nämna några sporter som har bra förutsättningar inom kommunen.

UTBILDNING
I Lerums kommun finns både enskilda och kommunala förskolor och grundskolor inklusive särskolor. Den stora gymnasieskolan har många olika linjer att välja mellan. Trygghet, utveckling och inspiration ligger till grund för verksamheten inom kommunen och man lägger särskilt fokus på att förbereda eleverna för kommande studier och vuxenliv.

KULTUR OCH SERVICE
Vid stranden till sjön Sävelången ligger Nääs Fabriker. I historiska och vackra fabriksbyggnader samsas numera flera olika verksamheter i en kreativ miljö, det är ett brukssamhälle för 2000-talet. Här finns näringsliv med handel, hotell, restaurang, café och konferenslokaler. Nääs fabriker har ett strategiskt läge utefter E20. Nääs slott är med sin orörda 1800-tals interiör unikt för Skandinavien. Aspenäs herrgård, med anor från 1500-talet, är idag en konferensanläggning vid Aspens vattenbryn, en oas för möten och fester, med plats för flera hundra gäster. Kärleksfullt hemlagade mat och övernattningsmöjligheter.

KOMMUNIKATIONER
Pendeltåget mellan Göteborg och Alingsås stannar i Lerum, Stenkullen och Floda och erbjuder ett snabbt och smidigt färdsätt. Flera direktbussar går mellan Lerum och Göteborg. Det lokala bussnätet mellan de olika orterna i kommunen är också det väl utbyggt.

Köpa eller sälja bostad i Lerum? Kontakta våra mäklare i Lerum! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Lerum Andersvägen 130

Lerum Andersvägen 130,
443 30 LERUM

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Michaela Vidén

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0302-556 52

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Lerum - Centralt, Lerum

  Adress
  Bagges Torg 9
  Utgångspris
  1 750 000 kr
  Månadsavgift
  2 200 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  48 kvm

  Visning: 2019-09-21 11.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Lerum - Centralt, Lerum

  Budgivning pågår
  Adress
  Lerum Andersvägen 124
  Utgångspris
  1 795 000 kr
  Månadsavgift
  5 802 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  75 kvm