Välkommen till Bjurfors i Spanien

Att köpa eller sälja en bostad i Spanien skiljer sig mycket från att göra en bostadsaffär i Sverige. Bjurfors mäklare i Spanien erbjuder dig all den kunskap och erfarenhet som krävs för att du ska känna dig trygg genom hela processen.

Nyinkommet

 • Lägenhet

  Palma kommun, Mallorca

  Renoverad
  Adress
  Camp de Serralta
  Ref
  1118
  Pris
  369 000 €
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  57 kvm
 • Adress
  Sitges Ref 3200
  Ref
  3200
  Pris
  475 000 €
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  150 kvm
 • Radhus

  Cabo Roig, Costa Blanca

  Renoverad
  Adress
  Hörnhus med privat pool i Cabo Roig nära havet!
  Ref
  NS052
  Pris
  199 500 €
  Månadsavgift
  59 €
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  95 kvm
  Tomtarea
  150 kvm
 • Lägenhet

  Torrevieja Centrum, Costa Blanca

  Nyproduktion
  Adress
  Ljusa och rymliga taklägenheter nära stranden!
  Ref
  CB1078A3
  Pris
  240 000 €
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  111 kvm
 • Adress
  Vacker takbungalow med panorama utsikt
  Ref
  DK099NA
  Pris
  99 900 €
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  57 kvm
 • Villa

  La Marina, Costa Blanca

  Nyproduktion
  Adress
  Strandnära villa!
  Ref
  CB1209
  Pris
  420 000 €
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  163 kvm
 • Lägenhet

  Torrevieja Centrum, Costa Blanca

  Nyproduktion
  Adress
  Solrik lägenhet centralt med pool!
  Ref
  127000
  Pris
  127 000 €
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  70 kvm
 • Villa

  Playa Honda, Costa Blanca

  Nyproduktion
  Adress
  Exklusiv villa i Playa Honda
  Ref
  CB1083G
  Pris
  655 000 €
  Antal rum
  5
  Sovrum
  4
  Boarea
  225 kvm
  Tomtarea
  820 kvm
 • Lägenhet

  Torrevieja Centrum, Costa Blanca

  Nyproduktion
  Adress
  Moderna bungalowlägenheter, Villa Amalia i La Veleta
  Ref
  CB1078B2
  Frånpris
  160 000 €
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  84 kvm
  Tomtarea
  9 kvm
 • Adress
  Prisvärd lägenhet i Torrevieja Centrum!
  Ref
  DK068NA
  Frånpris
  79 900 €
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
 • Radhus

  La Finca, Costa Blanca

  Nyproduktion
  Adress
  Stiliga radhus i La Finca Spa & Golf resort!
  Ref
  CB1205AR
  Pris
  315 000 €
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  100 kvm
  Tomtarea
  236 kvm
 • Villa

  Playa Honda, Costa Blanca

  Nyproduktion
  Adress
  Lyxiga villor nära havet i Playa Honda, Murcia!
  Ref
  CB1083GE
  Pris
  381 000 €
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  92 kvm

Varför välja Bjurfors Spanien?

Att köpa eller sälja en bostad i Spanien skiljer sig mycket från att göra en bostadsaffär i Sverige. Bjurfors Spanien erbjuder dig all den kunskap och erfarenhet som krävs för att du ska känna dig trygg genom hela processen.

KOMPETENS. Våra medarbetare har en gedigen kunskap om sina respektive verksamhetsområden. Deras erfarenhet ger dig som köpare eller säljare de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

NÄTVERK. Våra spanska kontor har ett brett nätverk av svensktalande samarbetspartners. Det förenklar din tillvaro i Spanien.

SYSTEM. Vi har effektiva och moderna system för att serva dig som kund. Allt kommunikation sker på svenska.

UTBILDNING. Våra medarbetare utbildas kontinuerligt eftersom vår ambition är att alltid hålla kompetensnivån på topp inom både juridik och marknad. Vår ambition är att under spanska villkor genomföra en ”svensk bostadsaffär” med allt vad det innebär av kvalitet och trygghet.

SERVICE. Vi är specialiserade på att möta de svenska kundernas behov av hjälp och stöd i ett främmande land. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service såväl under som efter genomförd affär.

ENGAGEMANG. Fastighetsförmedling är
i högsta grad en fråga om en personlig insats. Vårt engagemang för dig som kund prioriteras därför före allt annat.

Våra kontor Spanien

När du ska köpa eller sälja bostad i Spanien gäller andra regler, andra lagar och en affärskultur som skiljer sig från den svenska. Du kastas in i en situation med nya begrepp, språkliga hinder och annorlunda byråkrati.

Bjurfors skickliga medarbetare i Spanien har den erfarenhet och kunskap som gör dig trygg och nöjd genom hela processen. Bjurfors Spanien förmedlar bostäder genom våra mäklare i Barcelona, Marbella och Torrevieja/Costa Blanca.

Våra kontor i Spanien

Klicka på ett kontor för mer information.

Barcelona

Marbella

Torrevieja/ Costa Blanca

Mallorca

Nerja

Våra mäklare

 • Barcelona

 • Maria Larsson

  Mäklare/Franchisetagare

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska och Tyska


  Telefon: +34 672 231 840

  Maria Larsson arbetar med såväl villor som lägenheter i Barcelona City samt kusträckan från Vilanova i la Geltrú i söder till franska gränsen i norr. Maria har ett brett kontaktnät och där med ett brett utbud av bostäder, allt från toppmoderna lägenheter till klassiska spanska herrgårdar.
 • Anna Karell

  Mäklare

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska, Finska och Katalanska


  Telefon: +34 635 72 80 66

  Anna har varit bosatt i Barcelona i 16 år och är välintegrerad i den katalanska kulturen och kan Barcelona utan och innan. Anna kan ge dig expertis om så väl Barcelonas ”hidden spots” som bostadsförmedling.
 • Josefin Nyman

  Mäklare

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska och Tyska


  Telefon: +34 693 802 211

  Josefin hjälper dig med att köpa eller sälja din bostad i hela Barcelona regionen och har Södra Kusten som specialitet. Josefin har tidigare arbetat som fastighetsmäklare i Sverige och dessförinnan som förmedlare av semesterlägenheter till Skandinaver i Barcelona.
 • Kerstin Johansson

  Mäklare

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska


  Telefon: +34 694 477 079

  Kerstin förmedlar bostäder både i Barcelona city och längs med kusterna med innerstan som specialitet. Tidigare har Kerstin jobbat som inredare och både renoverat och stylat privata hem i såväl Sverige som Spanien.
 • Stefanie Sperring

  Föräldraledig / Mäklare

  Språk: Engelska, Spanska och Tyska


  Telefon: +34 685 74 06 76

  Stefanie är specialiserad på våra tysktalande kunder och hjälper dig att köpa eller sälja bostäder i Barcelona city med dess närliggande kustområden. Stefanie har tidigare jobbat på ett stort internationellt tyskt-ägt företag och har lång erfarenhet inom internationell verksamhet med kundfokus.
 • Ariadna Doll

  Mäklarassistent

  Språk: Engelska, Spanska och Katalanska


  Telefon: +34 931 835 808

  Ariadna är katalanska från Girona och har tidigare studerat på universitetet Pompeu Fabra. Ariadna jobbar som mäklarassistent och med After Sales.
 • Marbella

 • Mari Melander

  Säljare/Intagare

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska och Finska


  Telefon: +34 667816108

  Mari kommer ursprungligen från Åbo men har bott i Spanien sedan 1998. Hon har gedigen erfarenhet kring mäklaryrket efter många år i flera olika roller. Innan dess har hon även jobbat inom den spanska bankvärlden och är väl bevandrad med deras rutiner. Valet av solkusten och Marbella var enkelt, den internationella atmosfärens tillsammans med det fantastiska klimatet är oslagbart. Hon är service inriktad och lyhörd, och hon gör alltid sitt yttersta för att hjälpa sina kunder att förverkliga sin dröm oavsett om det gäller att köpa eller sälja sin fastighet här i Spanien. Mari är lösningsorienterad och ser till att köp och säljprocessen går smidigt från start till mål.
 • Jerry Kyrk

  Säljare/Franchisetagare

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska


  Telefon: +34 661598356

  Jerry bor i Nueva Andalucia där han köpte lägenhet redan 2002. Han har bott på flera platser inom, Europa och USA, och 2013 så flyttade han permanent till Spanien. Marbella var det självklara valet för honom då han älskar den internationella känslan som finns här i kombination med att man bibehållit den spanska charmen. Jerry är resultatinriktad och kundfokuserad och gör alltid sitt yttersta för att få nöjda kunder. Han har dubbla examens från KTH och har jobbat med försäljning under större delen av sitt yrkesverksamma liv. Under sina år som fastighetsmäklare har han nominerats och fått ett antal utmärkelser för sina resultat, vilket borgar för att ni är i goda händer om ni väljer honom som er fastighetsmäklare oavsett om ni vill köpa eller sälja fastighet här på Costa del Sol.
 • Sarolta Racz

  Kontorschef/Franchisetagare

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska


  Telefon: +34 661636931

  Sarolta är född i Budapest och uppvuxen i Stockholm. Efter många år i finansbranschen och många resor till värmen tog hon beslutet om att flytta till Marbella i Spanien. Marbella blev det själklara valet då denna ort har allt en storstad kan erbjuda och mer därtill; suveräna restauranger, shopping, bergsvandringar och fina stränder. Sarolta har goda kunskaper om den Spanska fastighetsmarknaden då hon jobbat både som mäklarassistent och mäklare i flera år på solkusten. Hon är själv mycket intresserad av fastighetsinvesteringar. Kunderna uppskattar Saroltas engagemang och förmåga att dela med sig av sin kunskap, vilket leder till välinformerade kunder och trygga affärer. För Sarolta är ärlighet viktigt och att följa regelboken. Hon finns alltid där för kunden genom hela processen till tillträde och därefter.
 • Helen Jelbe

  Mäklare/Franchisetagare

  Språk: Svenska och Engelska


  Telefon: +46 707-82 00 93

  Helen driver även Bjurfors kontor på Värmdö. Hennes engagemang och drivkraft samt viljan att alltid ha nöjda kunder omkring sig har blivit hennes signum. En av Helens styrkor är hennes stora kontaktnät som hon har såväl i Sverige som i Spanien. Helen är uppvuxen på Värmdö men har tillbringat mycket tid i Spanien och känner till områden och smultronställen som uppskattas av dem som söker bostad här i Marbella. Idag tillbringar Helen mycket tid i Marbella där hon även har sitt andra hem. Med 25-års tidigare erfarenhet från försäljning kan du känna dig trygg när du väljer henne som din fastighetsmäklare oavsett om du skall köpa eller sälja din bostad här i Spanien.
 • Kenny Palmberg

  Mäklare/Franchisetagare

  Språk: Svenska och Engelska


  Telefon: +34 637 848 600

  Kenny har en lång erfarenhet från det privata näringslivet, med långa karriärer som såväl auktoriserad revisor som finansiell rådgivare vid företagsöverlåtelser. Kenny är mycket serviceinriktad och gillar att ha kontakt med kunder och kan dessutom hålla många projekt igång samtidigt. Kenny har ett boende i Nueva Andulcia sedan ett antal år och känner väl till området.
 • Ali Saghai

  Fastighetsmäklare

  Språk: Svenska, Engelska och Persiska


  Telefon: +34 672 381 929

  Ali är född i Tehran men flyttade till Umeå när han var 3 månader, han har även studerat i USA två omgångar och har bott i Stockholm sedan 2007 efter ha tagit Magister inom Systemvetenskap. Ali har jobbat främst inom stora IT-företag där fokusen har varit på kundupplevelse och driva projekt. Hans tidigare chefer och kollegor uppskattar Alis stora engagemang, driv och glädje som han skapar runt omkring sig, dessutom så är Ali lösningsorienterad och gör allt för att uppnå ett resultat som gynnar alla. Efter ha jobbat inom IT-branschen över 10 år så vill han lämna sin trygghetszon och flytta ner till Solkusten tillsammans med sin familj, för att uppfylla sina drömmar. Nu vill han hjälpa dig att uppnå dina drömmar och få uppleva det vackra Costa del sol-området för att hitta ditt drömboende.
 • Torrevieja/Costa Blanca

 • Abtin Irandoost

  Mäklare

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska och Persiska


  Telefon: +34 965 030 800

  Talar förutom svenska tre andra språk och har sedan sin första dag i Spanien dedikerat sig åt att hjälpa hundratals svenskar och andra skandinaver att finna sitt drömboende i Spanien, alternativt hjälpa hemvändande att förmedla sina spanska hem.
 • Nima Siyadat

  Mäklare

  Språk: Svenska, Engelska och Persiska


  Telefon: +34 965 030 800

  Efter att ha jobbat inom försäljning och service i över 15 år beslöt sig Nima för att flytta till Costa Blanca för att hjälpa skandinaver med att hitta sitt drömboende i solen. Hans erfarenheter inom området har lärt han att behovsanalys är A och O för att kunna skräddarsy ett boende och varje konsultation är unik då varje klient har egna önskemål.
 • Demian Konyaev

  Intagsmäklare

  Språk: Engelska och Spanska


  Telefon: +34 965 030 800

  Demians höga känsla för service med sin positiva inställning är det som kännetecknar hans arbetssätt och med sin goda analytiska förmåga och lösningsorienterade sätt gör han alltid sitt yttersta för att hjälpa våra kunder att fullfölja sina önskemål vid en fastighetsaffär i Spanien. Han är välorganiserad i sitt arbete och inger en känsla av trygghet. Uppvuxen på Costa Blanca och med mycket god lokalkännedom samt processen kring bostadsaffärer. Detta är den person som söker och finner Er de riktigt speciella pärlorna på andrahandsmarknaden.
 • Nilu Aliza

  Säljkoordinator

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska och Persiska


  Telefon: +34 965 030 800

  Nilous långa erfarenhet från service och försäljning är det som kännetecknar hennes resultat orienterade arbete för att se till att varje klient får sitt drömhem just efter dess önskemål. Mottot i hennes vardag är att ge det lilla extra så att varje förmedling blir skräddarsydd till klienternas önskemål, tydlighet och trygghet är A och O i hennes arbete. Efter att ha spenderat varje sommar och vinter sedan barnsben i Costa Blanca, beslöt hon sig för att flytta från Sverige på heltid till sitt andra hem för att jobba med sin passion.
 • Azita Irandoost

  Ekonomi

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska och Persiska


  Telefon: +34 965 030 800

  I grunden Affärsingenjör med master inom Industriell Ekonomi mot Bygg. Aktiv inom bostadsbranschen sedan sju år tillbaka varav flera av dessa hos ett av Sveriges främsta byggbolag med ansvar inom både konstruktion och utveckling av nybyggnation, men även inredning och dekoration.
 • Mallorca

 • Jackie von Stedingk

  Mäklare

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska och Franska


  Telefon: +34 608 332 066

  Jackie föddes i Sverige men har bott hela livet på Mallorca. Hon talar flytande spanska, engelska och svenska. Dessutom hanterar hon mallorquin och franska ganska väl. Hon har en bakgrund som egenföretagare inom restaurangbranschen och har även arbetat länge som mäklare på andra mäklarfirmor på ön. Tack vare sin positiva energi och sin kärlek till Mallorca och allt ön har att erbjuda har hon en förmåga att få andra att förälska sig i den.
 • Richard Rasmussen

  Mäklare

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska


  Telefon: +34-616 48 28 42

  Richard har en lång historia på Mallorca, redan efter avslutad skolgång i Sverige så flyttade han till Valldemossa/Mallorca för att börja jobba i familjeföretaget som sysslade med markexploatering och uppbyggnad av nya bostadsområden. Richard är väletablerad på Mallorca och har ett mycket brett kontaktnät och bra förståelse för den unika mallorquinska livsstilen. Han älskar Mallorca med sina långa stränder i största allmänhet men Palma och nordkusten med sina vilda klippformationer i synnerhet.
 • Sandra Cakebread

  Mäklarassistent


  Telefon: 0034 664 464 509

  Sandra är från Norrland men har varit bosatt på Mallorca sedan 1999, först i Alcudia därefter i Ciudad Jardin. Hennes arbetslivserfarenhet innefattar så väl turistbranschen som IT-branschen. Hon har även hunnit med att bo i Wales under 5 år där hennes två barn föddes. Under mammaledigheten passade hon även på att plugga digital tjänsteutveckling på distans.
 • Helena Englund Hjalmarsson

  COO

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska


  Telefon: +34 606 860 482

  Helena är vår klippa när det gäller bolagsstyrning och analys. Framför allt brinner hon för att Bjurfors Mallorca ska vara en ledande aktör på den baleariska fastighetsmarknaden. Hennes ledstjärna är att föra in kvalitet och struktur i både detaljer och de större sammanhangen så att kunderna får en trygg fastighetsaffär. Helenas kärlek till Mallorca har en lång historia. Hon älskar stränderna, bergen och de vidsträckta olivodlingarna, men mest av allt älskar hon pulsen och trenderna inne i Palma stad.
 • Linnea Rehnberg

  Marknadsansvarig

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska


  Telefon: +34 62 06 75 641

  Linnea har flyttat tillbaka till Mallorca efter att ha studerat ekonomi och företagsutveckling på Handelshögskolan i Göteborg. I Sverige har hon även drivit företag inom PR, varumärkesstrategi och marknadsföring samt under flera år arbetat inom banksektorn.
 • Nerja

 • Christian Csóka

  Franchisetagare/Säljare

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska


  Telefon: +34 695 399 899

  Christian har lång erfarenhet inom försäljning från olika branscher i både Sverige och utomlands. Han har, efter flera egna bostadsaffärer i Spanien, lätt för att sätta sig in i köparens situation samt har ett stort kontaktnät av experter att vända sig till för att underlätta för en trygg process. Han ser fram emot att hjälpa andra hitta just sin egen drömbostad.
 • Kristina Solbreck

  Franchisetagare/Säljare

  Språk: Svenska och Engelska


  Telefon: +34 656 881 689

  Kristina har ett stort engagemang för sina medmänniskor samt stor vana av att vara lyhörd och lösningsfokuserad från sin tidigare erfarenhet som HR-chef i olika internationella företag. Hon känner väl till området och hjälper dig att hitta just ditt drömboende efter dina individuella önskemål. Kristina förmedlar bostäder i Nerja samt närliggande kustorter.
 • Christian Nilsson

  Franchisetagare/IT-ansvarig

  Språk: Svenska och Engelska


  Telefon: +34 695 594 198

  Efter att ha arbetat många år inom IT-branschen som affärsystemkonsult driver idag Christian eget företag i Spanien med inriktning på affärssystem. Han har sedan några år bostad i södra Spanien och bor numera permanent i Nerja. På Bjurfors Nerja ansvarar och samordnar han Teknik och IT.
 • Emma Holmgren

  Marketing/Admin

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska


  Telefon: +34 635 708 584

  Emma är väl integrerad i den spanska kulturen sedan länge och har ett brett nätverk i Nerja. Emma tog en journalistexamen i New York och har internationell erfarenhet inom PR och bostadsannonsering. Hon ansvarar för marknadsföring och administration.
 • César Tomas Ruiz

  Intagsansvarig

  Språk: Spanska


  Telefon: +34 652 319 771

  César ansvarar för att hitta de mest attraktiva bostäderna på marknaden. Efter flera år i Nerja har han skaffat sig en stor kännedom om området samt etablerat ett lokalt nätverk som ger honom möjlighet att leta upp och förmedla just den drömbostad som du som kund letar efter.