Hoppa till innehåll
Mäklare Alingsås - Bjurfors. Våra erfarna och engagerade mäklare har god lokalkännedom om Alingsås med omnejd och hjälper gärna dig som vill köpa eller sälja bostad i Alingsås till en lyckad bostadsaffär.

Specialister på Alingsås

Hitta mäklare i Alingsås

Välkommen till Bjurfors mäklare i Alingsås!

På vårt mäklarkontor i Alingsås arbetar våra erfarna och engagerade mäklare med att möjliggöra bästa möjliga bostadsaffärer för våra kunder.

Våra mäklare är uppvuxna och boende i Alingsås kommun och har stor kunskap om närområdet. Lokalkännedomen, våra personliga nätverk plus fördelarna med en rikstäckande mäklarkedja ger oss bästa möjliga förutsättningarna för att skapa maximalt lyckade bostadsaffärer. Till vår hjälp har vi även ett aktivt kundregister, Boagenten, som hjälper till att attrahera köpare, vilket ger dig bästa möjliga pris när vi hjälper dig att sälja din bostadsrätt eller villa i Alingsås.

Kunderna är våra främsta ambassadörer. Att våra kunder är nöjda med förmedlingen av deras bostäder är vårt absoluta fokus. Varje bostadsaffär är unik och anpassas efter varje kunds önskemål och de aktuella förutsättningarna.

Varmt välkommen att kontakta våra skickliga mäklare på Bjurfors för rådgivning eller för en kostnadsfri värdering av din bostadsrätt, fritidshus eller villa i Alingsås med omnejd. Du hittar oss på Kungsgatan 20, mitt stan.

Kungsgatan 20

Bjurfors Alingsås

Kungsgatan 20

441 30 Alingsås

alingsas@bjurfors.se

0322-28 53 50

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Pågående (48)

Urval av sålda (121)

Hitta mäklare i Alingsås

Hitta din mäklare

Hitta ditt drömhem med Bjurfors mäklare i Alingsås

GÅR DU I säljtankar? Varmt välkommen till oss på Bjurfors Alingsås.

Vi som arbetar på kontoret är ett sammansvetsat team som kommer från olika delar av Alingsås med omnejd och har bred kunskap om kommunen och kranskommunerna. Vår högsta prioritet är att alla kunder ska få bästa möjliga service. Detta tillsammans med presentationsmaterial i toppklass och ett stort spekulantregister gör att vi sticker ut på orten och blir anlitade av många nöjda kunder.

Alingsås är en unik stad med Göteborg på ett bekvämt och smidigt pendlingsavstånd. Här kan du uppleva badsjöar, vackra parker samt fina rekreations- och grönområden.

Alingsås handel bjuder på kullerstensbelagda gator och mysiga innergårdar där butiker blandas med konditorier, caféer och restauranger. Vi älskar alla fina områden där gamla vackra trähus och nyproduktion blandas på ett smakfullt sätt. Att Alingsås trästadskänsla bevaras i och med nybyggnation i tidstypisk stil förstärker värdet av att bo i denna mysiga idyll.

maklare-alingsas-ingared-brygga-bjurfors.jpg

Nolhaga parken, Skårs Klippor vid sjön Mjörn och Hjortgården är bara några av många smultronställen att njuta av året runt. Vi är stolta över att välkomna dig till Alingsås!

Bjurfors Alingsås erbjuder en rad tjänster för att underlätta för våra kunder när de ska sälja och köpa sitt drömboende eller sin tomtfastighet. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din bostadsaffär.

Att våra kunder är nöjda med förmedlingen av deras bostäder är vårt absoluta fokus. Varje bostadsaffär är unik och anpassas efter varje kunds önskemål och de aktuella förutsättningarna.

Vi hjälper dig att hitta bostäder i Alingsås

Vi på Bjurfors Alingsås besitter stor kunskap om varje del av ortens unika områden och har förtroendet att förmedla många av Alingsås fantastiska fastigheter. Vi förmedlar bostäder i hela Alingsås kommun, bland annat i Kullingsberg, Nolby, Stadsskogen, Sörhaga, Lövekulle, Kavlås, Centrum och Prästeryd.

Hos oss hittar du såväl hus till salu i Alingsås som bostadsrätter i Alingsås, och genom vår tjänst På förhand finner du även bostäder som kommande försäljning i Alingsås.

Viktigast för oss som mäklare på Bjurfors Alingsås:

  • Hos oss står kunden alltid i fokus
  • Service över förväntan
  • Nöjda säljare och köpare

Varför ska jag välja Bjurfors Alingsås som min mäklare?

Vår kunskap är vår styrka – vi har fullt fokus på att varje kund ska få bästa möjliga service och rätt betalt för bostaden.

Trygga bostadsaffärer – vi guidar både köpare och säljare genom hela processen och hjälper till med alla delar som berör en bostadsaffär.

Bostadspresentationer som sticker ut – vi paketerar din bostad på ett attraktivt sätt för att ge ett oslagbart första intryck och locka många spekulanter till visningen.

Vi har köparna – via vårt köparregister Boagenten kan vi matcha din bostad med spekulanter som är på jakt efter en bostad i Alingsås precis som din.

maklare-alingsas-mossbergs-bjurfors.jpg

Stark utvecklingen på bostadsmarknaden i Alingsås

Alingsås upplever stor inströmning från Göteborg och det är många köpare som söker bostad i Alingsås. Bjurfors Alingsås har en stor andel återkommande kunder som våra mäklare för en tät dialog med. I vårt stora kundregister har vi ett brett spann av köpare som är på jakt efter sitt drömhem i Alingsås, allt från den första lilla lägenheten till den stora familjevillan.

Vill du veta mer om trender, prisutveckling eller andra delar av bostadsmarknaden i Alingsås? Kontakta en av Bjurfors fastighetsmäklare i Alingsås. Vi på Bjurfors Alingsås kan bostadsmarknaden i Alingsås – välkommen in till oss så berättar vi mer om våra insikter.

När jag ska sälja bostad i Alingsås, vad ska jag tänka på?

För dig som vill sälja din bostad är vårt främsta tips att ta kontakt med oss på Bjurfors Alingsås så tidigt som möjligt.

När du anlitar oss får du ett sammansvetsat team där alla är fokuserade på att din bostadsaffär ska bli så bra som möjligt. Vårt engagemang och service utmärker oss som fastighetsbyrå i Alingsås. Tillsammans med fina bostadspresentationer, optimal marknadsföring och ett stort spekulantregister gör att vi utmärker oss på orten och blir anlitade av ett stort antal nöjda kunder.

Det är fortsatt högt tryck på unika bostäder som säljs På förhand. Därför är det också en stor fördel att hinna förhandsannonsera din bostad för att samla på dig spekulanter inför säljstart.

maklare-alingsas-tygvavaren-bostad-bjurfors.jpg

Vad ska jag tänka på inför att köpa bostad i Alingsås? Tips till dig som letar efter en bostad till salu i Alingsås:

Om du ser en bostad du gillar – kontakta mäklaren tidigt och meddela ditt intresse.

Du bör vara väl förberedd och ha en tydlig plan. Äger du ditt nuvarande boende är det bra att ha valt sin mäklare i god tid för att kunna bolla tankar kring köpet med en expert som har koll på marknaden.

Anmäl dig till Boagenten så att du inte missar de bostäder som vi säljer På förhand.

Var redo med ett uppdaterat lånelöfte ifall processen går fort. Om du inte har ett lånelöfte än kan vi hjälpa dig att komma i kontakt med vår samarbetspartner SEB.

maklare-alingsas-ankargatan-sjo-bjurfors.jpg

Vi hjälper dig att värdera bostad i Alingsås

Om du funderar på att byta bostad kan vi hjälpa till med en kostnadsfri värdering av din bostad.

En värdering kan vara bra för att få en bättre förståelse för din ekonomiska situation och hur mycket din bostad är värd på den aktuella bostadsmarknaden.

En värdering är också värdefull för att få bästa möjliga lånevillkor om bolånen behöver läggas om hos banken.

Välkommen till Bjurfors Alingsås

  • Lokala experter – vi kan Alingsås
  • Bostadspresentationer i toppklass
  • Trygga bostadsaffärer

Köpa, sälja eller värdera bostad?

Våra mäklare kan Alingsås

Kunden i fokus hos våra mäklare i Alingsås

Varje bostad presenteras och förmedlas på bästa tänkbara sätt med fokus på både säljare och köpare.

Första intrycket

Tillsammans med branschens främsta fotografer och stylister lyfter vi fram din bostads bästa egenskaper – och attraherar fler spekulanter.

Vi har köparna

Vi skapar optimal mix av marknadsföringsaktiviteter för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Detta inkluderar även matchning i Bjurfors köparregister Boagenten.

Mäklare som gör skillnad

Ända sedan 1965 har affärsmannaskapet och engagemanget hos våra mäklare gjort stor skillnad. Vi har kompetensen och verktygen som den stora aktör vi är, samtidigt som vi har mäklare med lokal kännedom och personligt engagemang som ger allt vid varje affär.

}