Hoppa till innehåll

Specialister på Lerum

Hitta mäklare i Lerum

Välkommen till Bjurfors mäklare i Lerum!

Ska du köpa eller sälja bostad? Hos våra kompetenta mäklare i Lerum kan du känna dig säker. På vårt mäklarkontor i Lerum arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är specialister på bostadsmarknaden i Lerum. De gör alltid sitt yttersta för att hjälpa dig göra en riktigt lyckad bostadsaffär.

Bjurfors har varit verksamma i Lerums kommun sedan 1983 och vi har genom årens lopp blivit ett självklart val för de Lerumsbor som funderar på att byta bostad. Då flera av mäklarna själva bor i området har vi ett stort kontaktnät och en varm känsla för kommunen. Funderar du på att förändra ditt boende är du alltid välkommen till oss för goda råd och en kostnadsfri värdering av din nuvarande bostad i Lerum. Vi förmedlar bostäder i Lerum, Floda, Gråbo, Hallsås, Aspenäs med mera.

Våra specialiserade mäklare i Lerum guidar dig tryggt genom hela din bostadsaffär. I vårt stora spekulantregister Boagenten har vi tusentals köpare i regionen som aktivt letar efter sitt nästa hem – vilket gör att många av de bostäder vi förmedlar säljs redan innan visning.

Din fastighetsmäklare i Lerum: Vill du värdera bostad eller funderar du på att sälja hus eller lägenhet? Kontakta oss eller besök oss gärna på vårt kontor på Almekärrsvägen 9 i Lerum.

Varmt välkommen till Bjurfors Lerum!

Almekärrsvägen 9

Bjurfors Lerum

Almekärrsvägen 9

443 39 Lerum

lerum@bjurfors.se

0302-556 50

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Urval av sålda (119)

Hitta mäklare i Lerum

Hitta din mäklare

CafeBistro i Lerum - utsökt mat, goda drycker och en mysig atmosfär för avkoppling efter en visningsrunda med Bjurfors mäklare

Hitta ditt drömhem med Bjurfors mäklare i Lerum

GÅR DU I säljtankar? Varmt välkommen till oss på Bjurfors Lerum.

Vi som arbetar på Bjurfors Lerum är ett rutinerat team med mäklare och mäklarassistenter. Vi har lång erfarenhet av att förmedla bostäder i Lerum med omnejd och eftersom många av oss är födda på orten har vi mycket god lokalkännedom. Med andra ord så är vi specialister på Lerum – ända ut i fingerspetsarna.

Lerum är en familjevänlig kommun med mycket goda kommunikationer till Göteborg. Här bor du i en naturskön miljö med tillgång till badsjöar och härliga naturupplevelser samtidigt som du har nära till storstadens utbud av kultur, nöjen och arbete.

Den som vill tillbringa fritiden ute i det fria kan enkelt hitta en naturligt aktiv livsstil i Lerum. Kommunen har en varierad natur med sjöar, skogar, berg och ängar. Du kan njuta av friluftsliv, sport och rekreation året om. Det finns roliga fritidssysselsättningar för alla åldrar och intressen. Du kan bland annat simma, fiska, paddla, vandra, cykla, åka skidor eller spela golf. Du kan promenera längs brusande forsar, vandra på Gotaleden eller upptäcka någon av Lerums nästan 200 badsjöar.

Lerum är en attraktiv plats att bo på med närhet till storstaden Göteborg såväl som förtrollande natur och vackra badsjöar. Bostadsmarknaden i Lerum erbjuder en stor variation av bostäder och efterfrågan är stor.

Är du intresserad av konst och kultur har Lerum ett rikt kulturliv med ett brett utbud av aktiviteter. Nääs fabriker är ett populärt utflyktsmål där du kan njuta av god mat, shopping och många spännande evenemang i en historisk miljö. Nääs slott har en fängslande historia och Skandinaviens bäst bevarade sena 1800-talsmiljö. Res tillbaka i tiden genom att gå på en guidad tur. På slottet kan du också äta, bo eller handla vackra ting.

Lerums kommun satsar på en hållbar framtid genom att utveckla alla sina orter. Kommunen har ett bra utbud av service och samhällsfunktioner med mycket bra skolor och ett aktivt föreningsliv. Den som pendlar till arbetet kan ta sig till Göteborg med tåg, buss eller bil på cirka 20 minuter. Till Landvetter flygplats är det mindre än två mil från centrala Lerum.

2. Maklare-Lerum-Bjurfors-BastuLerum-Naas-Naasfabriker-Naasslott.jpg

Bostäder i Lerum

Vi har många bostäder till salu i Lerum och förmedlar bostäder i Lerum, Aspenäs, Floda, Gråbo, Norra Hallsås, Lerum Andersvägen, Mjörnbotorget med mer. Vi kan även tipsa om kommande försäljning i Lerum. Hos oss kan du hitta ditt drömhem, oavsett om du söker bostadsrätt i Lerum eller hus till salu i Lerum.

Viktigast för oss som mäklare på Bjurfors Lerum

  • Engagerade mäklare
  • Trygga bostadsaffärer
  • Nöjda kunder som gärna återkommer

Med Bjurfors Lerum får du:

Lokala mäklare – vi har lång erfarenhet av att förmedla bostäder i Lerum med omnejd och blir en trygg partner i försäljningsprocessen. Till vår hjälp har vi Bjurfors starka varumärke och väl inarbetade metoder när det gäller allt från styling och fotografering till marknadsföring.

Kunden i fokus – vi sätter kundens behov och önskemål främst och gör alltid det där lilla extra för att både säljare och köpare ska bli nöjda.

Vi har köparna – via Bjurfors smarta söktjänst Boagenten kan vi matcha din bostad med spekulanter som är på jakt efter en bostad i Lerum precis som din.

God utveckling på bostadsmarknaden i Lerum

Lerum är en attraktiv plats att bo på med närhet till storstaden Göteborg såväl som förtrollande natur och vackra badsjöar. Bostadsmarknaden i Lerum erbjuder en stor variation av bostäder och efterfrågan är stor. Det är många köpare som söker efter sin drömbostad i Lerum. Vill du veta mer om trender, prisutveckling eller andra delar av bostadsmarknaden i Lerum? Välkommen in till oss på Bjurfors Lerum så berättar vi mer om våra insikter. Vi kan även ge förhandsinformation om bostäder som snart kommer ut som kommande i Lerum.

Vi är lokala specialister med lång erfarenhet och stor kunskap om vår marknad.

Sälja bostad i Lerum – vad ska jag tänka på?

Om du planerar att sälja din bostad i Lerum rekommenderar vi att ta kontakt med oss så tidigt som möjligt. Det ger din mäklare mer tid till en genomarbetad process. Genom att vara ute i god tid hinner du som säljare också förbereda bostaden inför försäljningen. Tänk efter när på året det är lämpligast att sälja och passa på att fotografera när det är som finast ute

Oavsett vilken typ av bostad du ska sälja gäller det att visa den från sin bästa sida. Vi lägger stor vikt vid att skapa vackra bilder och bra texter som får bostaden att sticka ut från mängden.

Det är också en stor fördel att hinna förhandsannonsera din bostad. Med Bjurfors tjänst På förhand hjälper vi dig med alla förberedelser inför försäljning. Som säljare får du också mer tid att samla på dig spekulanter till säljstart.

Maklare-Lerum-Bjurfors-LerumCentrum-Solkatten-IcaNäraLerum.jpg

Köpa bostad i Lerum – vad ska jag tänka på? Tips till dig som letar efter drömhemmet:

Välj vilket område du vill bo i med stor omsorg. Fundera över vad som är viktigast för dig. Lugn och ro eller närhet till goda kommunikationer? Om du ser en bostad du gillar – kontakta mäklaren tidigt och meddela ditt intresse. Många bostäder säljs innan visning så se till att inte gå miste om ditt drömhem.

Ligg steget före och anmäl dig till Boagenten – där får du tips om bostäder På förhand före alla andra.

Tänk även på att ha lånelöftet klart. Om du inte har ett lånelöfte än kan vi hjälpa dig att snabbt komma i kontakt med vår samarbetspartner SEB.

Värdera bostad i Lerum

Vi är lokala specialister med lång erfarenhet och stor kunskap om vår marknad. I ditt första möte med en av våra skickliga mäklare samlar vi in all nödvändig information och guidar dig till en bra och personlig marknadsplan för en lyckad affär. Du får även en grundlig beskrivning av det rådande marknadsläget.

Vi på Bjurfors Lerum är kunniga, ärliga och pålästa. Hos oss får du alltid en korrekt och realistisk värdering av din bostad. Välkommen att kontakta oss om du vill ha en kostnadsfri muntlig värdering av din bostad.

13. Maklare-Lerum-Bjurfors-SjoPromenader-AspenLerum-Lerumsvatten.jpg

Välkommen till Bjurfors Lerum

  • God lokalkännedom – vi är experter på Lerum
  • Effektiva arbetsmetoder
  • Service över förväntan

Köpa, sälja eller värdera bostad?

Våra mäklare kan Lerum

Mäklare som gör skillnad

Bjurfors Lerum stora engagemang och goda lokalkännedom i kombination med effektiva arbetsmetoder resulterar i lönsamma bostadsaffärer och återkommande kunder.

Första intrycket

Tillsammans med branschens främsta fotografer och stylister lyfter vi fram din bostads bästa egenskaper – och attraherar fler spekulanter.

Vi har köparna

Vi skapar optimal mix av marknadsföringsaktiviteter för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Detta inkluderar även matchning i Bjurfors köparregister Boagenten.