Mäklare i Stockholm

Mäklare i Liljeholmen/Hägersten

Välkommen till Bjurfors mäklare i Liljeholmen/Hägersten!

På vårt mäklarkontor i Liljeholmen/Hägersten arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är specialister på Liljeholmen och Hägersten med omnejd.

Bjurfors Liljeholmen/Hägersten hittar du i nya fräscha lokaler, vid Liljeholmskajen nära tvärbanans hållplats Årstadal. På vårt kontor arbetar skickliga fastighetsmäklare som är specialiserade på områden som bland annat Liljeholmen, Aspudden, Gröndal, Midsommarkransen, Telefonplan, Hägerstensåsen Västertorp och Mälarhöjden. Vi har dessutom ett aktivt kundregister kallat Boagenten som hjälper till att attrahera köpare, vilket ger dig bästa möjliga pris när vi hjälper dig att sälja din bostadsrätt eller villa i Liljeholmen/Hägersten.

Vår lokalkännedom tillsammans med en rikstäckande mäklarkedja ger oss de bästa förutsättningarna för att skapa en lyckad bostadsaffär för både säljare och köpare. Varmt välkommen att kontakta våra skickliga mäklare på Bjurfors för rådgivning eller för en kostnadsfri värdering av din bostadsrätt eller villa i Liljeholmen/Hägersten med omnejd.

Välkommen till oss på Bjurfors Liljeholmen/Hägersten!

Bjurfors Liljeholmen/Hägersten

Besöksadress:
Årstaängsvägen 21 B
117 43 Stockholm

Postadress:
Box 47007
100 74 Stockholm

E-post:
Telefon: 08-520 261 80

Våra erfarna mäklare i Liljeholmen/Hägersten hjälper dig gärna att sälja din bostad. Just nu förmedlar vi bostäder i bland annat:

Få koll på bostadsmarknaden i Liljeholmen och Hägersten. Läs intervjun med mäklarens bästa tips!