Hoppa till innehåll

Bostäder till salu i Laholm kommun

Resultat i lista

10 bostäder till salu

Resultat på karta

10 bostäder till salu
Kartan visar upp till 200 bostäder

Spara sökning som bevakning

Alla bostadstyper (förutom lantbruk) i Laholm

Vad är Bjurfors Boagent?

Bostäder till salu i Laholm kommun

Att bo vid Laholmsbukten

Längs Laholmsbukten hittar du idylliska boenden med drömlika avstånd till det böljande havet. Oavsett var du väljer att bosätta dig har Laholms kommun ett brett förgrenat nät av kommunikationsleder som smidigt tar dig till de större närliggande städerna, som Halmstad i norr och Helsingborg i söder.

Här möts du av ett vackert skiftande landskap med hav och strand i väster och skogsbygd i öster. Ytan består till stor del av fin jordbruksmark och denna trevliga kommun gränsar såväl med Skåne som Småland. Som barnfamilj kan det vara värt att känna till att barnomsorgen i Laholms kommun har ett gediget utbud med 12 grundskolor och ett 20-tal förskolor utspridda på de olika orterna. I Laholm finns även en gymnasieskola.

Det utvidgade nätet av kommunikationsleder gör det lätt för den som behöver pendla till och från kommunen. Busslinjer rullar med ett frekvent schema genom de flesta av orterna och i Laholm och Båstad finns tågstation. Fina bilfria cykelvägar mellan flera av kommunens orter och ett nät av lugna, välhållna vägar och grusvägar att cykla på bjuder in till ett miljövänligt pendlingsalternativ.

Mellbystrand är badorten som lockar allt fler till permanent boende, vilket är väl förståeligt med kombinationen av lugn och harmoni vid havet och närheten till E6:an. Dessutom sträcker sig Sveriges längsta sandstrand längs orten. Skummeslövstrand är också en av orterna där havet attraherar. Laholm är Hallands äldsta stad och länets sydligaste kommun med anor från 1200-talet. Laholm är även kommunens huvudort och här finns all tänkbar service du kan tänkas behöva i vardagen, med butiker, banker, apotek, livsmedelsaffärer, stadshotell, restauranger, pubar, café och bageri. Dessutom finns det goda möjligheter att ta del av kulturlivet med biograf, teater, bibliotek och kulturskola. Allt finns samlat centralt och nära till hands kring de båda torgen. Värt att nämna är att Laholm även har vårdcentraler, läkarmottagning, folktandvård och en familjecentral för barn- och mödravård.

Veinge är villasamhället med positiv näringslivsutveckling och bra serviceutbud med bland annat förskola, skola, affärer och restauranger. I Våxtorp sprudlar idrotts- och föreningslivet. Här finns nämligen en av Sveriges bästa ungdomsverksamheter inom volleyboll, men också en stor ridanläggning, innebandy, fotboll och golfbana. Under vinterhalvåret erbjuds även bandy på konstfrusen isbana och skidåkning på Vallåsen, södra Sveriges största skidanläggning.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad i Laholms kommun? Kontakta våra mäklare i Båstad! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.