Bostäder till salu i Laholm

Hitta din nya bostad i Laholm

Attraktiva bostäder till salu i Laholm

Här hittar du alla våra lediga bostäder till salu i Laholm just nu!

Allarp
1
 • Bostadsrättslägenhet

  Allarp, Laholm

  Adress
  Odens väg 52
  Utgångspris
  2 350 000 kr
  Månadsavgift
  4 374 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea / Biarea
  72,4 kvm / 20 kvm

  Visning: 2020-06-11 17.00 Boka här

Skottorp
1
 • Friliggande villa

  Skottorp, Laholm

  Adress
  Planvägen 5
  Utgångspris
  3 795 000 kr
  Antal rum
  6
  Sovrum
  3-4
  Boarea / Biarea
  190 kvm / 15 kvm
  Tomtarea
  1523 kvm

  Visning: 2020-06-14 14.30

Skummeslöv
1
 • Bostadsrättslägenhet

  Skummeslöv, Laholm

  Adress
  Odens väg 52
  Utgångspris
  2 400 000 kr
  Månadsavgift
  4 579 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  76 kvm

  Visning: 2020-06-11 17.30 Boka här

Området

Att bo i Laholm

Med tolv kilometer sandstrand, Hallands största flod och massor av sjöar är det alltid nära till vatten i Laholm. Sommartid lockar salta bad och vintertid pisterna på Hallandsås.

Laholm är Hallands äldsta stad med en gammal historisk stadskärna. Historien gör sig också påmind runt om i bygden. Avtrycken om krigiska uppgörelser mellan svenskar och danskar är många. Det mest kända av dem är Minnesstenen i Knäred med freden 1613.

Havet, Lagan och många insjöar har också stor betydelse för vår attraktionskraft. Laholm ligger i en dynamisk region. Med ena foten i Öresundsregionen och den andra i det expansiva Halland ligger orten väldigt väl till.

Fyra av fem bor i villa- eller småhusbebyggelse. Nya bostadsområden med övervägande samma boendeform planeras nu väster om Laholm och i Skummeslövsstrand.

Laholms kommun är liten men stor. Som ett Sverige i miniatyr. Säg den kommun som sommartid kan erbjuda salta bad längs en tolv kilometer barnvänlig och sammanhängande strand. Och som vintertid lockar skidentusiaster till Hallandsås backar där den värsta nedfarten kan mäta sig med en av landets mer namnkunniga – pisten vid Sälens högfjällshotell. Kommunen vid Lagan kan också stoltsera med ett av landets bästa lax- och öringvatten.

Söker man naturens storslagenhet finns mängder av smultronställen längs porlande vattendrag, underbara sjöar och milsvid skog. För även om Laholm är Hallands sydligaste kommun finns naturupplevelser som man knappast tror är möjliga på dessa breddgrader. Som en trolsk jätte reser sig Hallandås över Laholmsslätten.

Köpa eller sälja bostad i Laholm? Kontakta våra mäklare i Båstad! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.