Hoppa till innehåll
Välkomna till Möllevångsvägen 14K med egen entre och uteplats. Möllevångsvägen 14K - Bjurfors

Marklägenhet om 3 rok med stor uteplats i söderläge

 • Såld, 2023-12-05
 • 78 kvm
 • 2 400 000 kr

Sofiaparken, Lund

Möllevångsvägen 14K

Slutpris:
2 400 000 kr
Avgift:
4 899 kr*
Boarea:
78 kvm
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
1 av 3

*I månadsavgiften ingår värme, vatten, nätavgift för el (förbrukning debiteras innehavaren) och kabel-tv. Obligatoriskt tillägg på 98 kr/mån för bredband tillkommer.

[En bra dold rubrik här]

Ansvarig mäklare

Daniel Frostmo

Fastighetsmäklare / Senior Partner

Kontakta mig

Bjurfors Lund Väster
Daniel Frostmo

BOKA EN KOSTNADSFRI VÄRDERING

Vill du också sälja din bostad?

Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig!

Bilder

 • Välkomna till Möllevångsvägen 14K med egen entre och uteplats. Möllevångsvägen 14K - Bjurfors
  Välkomna till Möllevångsvägen 14K med egen entre och uteplats
 • Egen uteplats på baksidan mot innergården. Möllevångsvägen 14K - Bjurfors
  Egen uteplats på baksidan mot innergården
 • Västerläge. Möllevångsvägen 14K - Bjurfors
  Västerläge

Om Sofiaparken

Att bo i Norra Lund

Norra Lund är ett område som ringar in flera mysiga stadsdelar och är ett lugnt, tryggt och familjärt område. Sofiaparken, Möllevången, Kobjer, Sliparelyckan och Smörlyckan är de stadsdelar som ingår i denna populära region.

I Norra Lund finns en stor variation av bebyggelser i form av friliggande villor, radhus och flervåningsbostäder och präglas framförallt av barnfamiljer men även akademiker och studenter som också har hittat hit.

Du hittar dessutom flera härliga grönområden och natursköna omgivningar. I den västra delen av Norra Fäladen finns ett parkområde beläget vid namnet Sankt Hans backar. Höga kullar och flertal motionsslingor, djurhagar och bågskytteplats.

Borgarparken som ligger i närheten erbjuder bland annat tennisbanor, volleyboll och boulebanor. Hundrastgård, grillplatser och plaskdamm för barnen är bara få av alla nöjen som parken erbjuder. Smörlyckan och Victoriastadion ligger också inom gångavstånd för de aktiva.

Ett flertal busshållplatser och mycket goda kommunikationer förser Norra Lund med. Linje 4 är den stadsbuss som tar dig smidigt in till centrum som går runt hela området med ett flertal avgångar i timmen. Från Lund C tar du dig dessutom smidigt med tåg till Malmö, Helsingborg eller varför inte Köpenhamn?

Matbutiker finns det gott om - ICA, Willys, Netto och Lidl. På cirka 10 minuter cykelväg från exempelvis Norra Fäladen hamnar du i Lund centrum med ett bra utbud av både restauranger, bibliotek, kaféer, frisörsalonger, apotek och trevliga butiker. Skolor och förskolor finns gott om i närområdet, exempelvis Backaskolan som blivit väl omtalad.

Här finns inte bara vacker natur och gröna parker utan också möjlighet till att leva bekvämt med förnödenheter inom gångsavstånd. Bra skolor i en idyllisk och mysig småstadsatmosfär med närhet till kultur, nöje och spännande restauranger.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad i Sofiaparken? Kontakta Bjurfors mäklare i Lund! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Mäklare

Ansvarig mäklare

Daniel Frostmo

Liknande bostäder