Hoppa till innehåll

Modern tvåa med öppen planlösning och stor inglasad balkong

  • På förhand
  • 38 kvm
  • 2 rum
  • 1 900 000 kr

Hyllie, Malmö

Hyllie boulevard 9D

Pris:
1 900 000 kr
Avgift:
2 759 kr*
Antal rum:
2
Boarea:
38 kvm**
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
3 av 7
Hiss:
Ja

*I månadsavgiften ingår värme och kallvatten. Varmvatten mäts och debiteras individuellt. Telia Triple play (Bredband, kabel-TV, IP-telefoni) kostar 220 kr/månad och är en obligatorisk kostnad som tillkommer till månadsavgiften.

**Areauppgifter enligt bostadsrättsförening

[En bra dold rubrik här]

På Förhand – Vad är det?

På Förhand ligger bostäder som av olika anledningar inte är ute till försäljning just nu men som kan komma att säljas om förutsättningarna är rätt.

Läs mer om På Förhand

Ansvarig mäklare

Ella Waderup

Fastighetsmäklare

Kontakta mig

Bjurfors Malmö City (Huvudkontor)
Ella Waderup

BOKA EN KOSTNADSFRI VÄRDERING

Modern tvåa med öppen planlösning och stor inglasad balkong

På eftertraktat läge mitt på Hyllie Boulevard presenterar vi en yteffektiv tvårummare med öppen planlösning och stor balkong i västerläge!

Beskrivning

Välkommen till Hyllie Boulevard 9B!

Stig in till denna smakfulla och yteffektiva lägenhet på eftertraktat läge mitt på Hyllie Boulevard. Lägenheten erbjuder tilltalande planlösning med öppet mellan kök och vardagsrum, stilrent badrum och rymligt sovrum. Här erbjuds dessutom en rymlig och inbjudande balkong i bästa västerläge belägen mot den grönskande innergården med slående utsikt. Bostaden är insynsskyddad och de stora fönsterpartierna mot innergården skapar ett härligt ljusflöde från tredje våningen.

Sedan Hylliestationen öppnade i samband med Citytunneln 2010 har det varit full fart framåt för området med intensiv expandering. Området, som i folkmun brukar benämnas som just "Nya Hyllie", kantas av spännande arkitektur med bostäder, skolor och inte minst ett blomstrande näringsliv. Trenden är tydlig med allt fler region- och huvudkontor som etablerar sig i Malmö, och många riktar blickarna söderut mot Hyllieområdet. Här finns utbyggnadskapacitet för tusentals arbetsplatser och en stor efterfrågan för bostäder. Området har idag vuxit fram till ett av Malmös mer attraktiva och dragningskraften växer sig starkare i takt med områdets fortsatta expansion.

På Hyllie Boulevard 9D bor du i en trevlig och omtyckt förening med oslagbara pendlingsmöjligheter inom Malmö och även till Köpenhamn. I direkt anslutning ligger Malmö Arena som är hemmaborg för Malmö Redhawks och som dessutom tillhandahåller förstklassiga evenemang inom underhållning och sport. Addera därtill Emporia, ett av Skandinaviens främsta shoppingcenter med ca 230 butiker och ett antal restauranger, samt Hylliebadet - Malmös nya äventyrsbad. Från tågstationen ligger Kastrup ca 12 minuter bort. Detta är det perfekta läget för den som vill bo klimatsmart med närhet till kommunikationer, service och grönområden.

Håll koll på detta objekt

Bilder

  • Föreningens innergård. Hyllie boulevard 9D - Bjurfors
    Föreningens innergård

Planritning

Planlösning

Fakta om bostaden

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Hyllie Boulevard
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
85
Antal lokaler
2
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 433 kr*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Ja
Föreningen äger marken
Ja

*Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Brf Hyllie Boulevard är en bostadsrättsförening med 85 urbana lägenheter på bästa adress i Hyllie. I Brf Hyllie Boulevard får du boendekomfort och kvalitet som hör framtiden till. Den lummiga gården är ritad av samma landskapsarkitekt som har ritat Emporias takterrass. Bättre läge i Hyllie kan du inte ha. Föreningen består av en byggnad med 85 lägenheter och två lokaler på markplan. Byggnaden uppfördes 2014-2015 på friköpt mark och adresserna är Hyllie Boulevard 7 A-C och 9 A-D.

Förvaltning
SBC hjälper föreningen med den ekonomiska förvaltningen.

Individuell mätning och debitering
Föreningen har individuell mätning av varmvatten och kostnaden aviseras (med viss förskjutning) tillsammans med månadsavgiften. Beloppet varierar beroende på förbrukningsvanor och antal person i hushållet. Bostadsrättsinnehavaren tecknar separat avtal för el (föreningen har inget gemensamt avtal). Kostnad varierar beroende på avtal, förbrukningsvanor och antal personer i hushållet.

Medlemskap
Föreningen accepterar delat ägande. Den boende måste dock äga minst 33% av bostaden. Föreningen kan godkänna juridiska personer som medlemmar, men det beror på syftet med lägenheten och beslut fattas av styrelsen från fall till fall.

Föreningens ekonomi

Föreningen höjde månadsavgiften 2024-01-01 med 7%. (Kontrollerat 2024-03-28)

Försäkring

Fullvärdesförsäkring finns via IF. Bostadsrättstillägget till bostadsrätterna ingår inte i föreningens försäkring utan varje bostadsrättshavare tecknar detta själv.

Renoveringar - Utförda och planerade

Utförda:
2021 Radonmätning av inomhusluften
2022 Satt in kameror i alla trapphus, garage, miljörum och installerat laddstolpar
2023 Byte av porttelefonsystem till taggsystem
2023 Trätrall bakom gårdsförråd, oljning - sommar/höst

Kommande:
2024 Byte av individuella varmvattenmätare är genomförd under mars 2024.

Parkering

Föreningen har 59 st garageplatser i entréplan för ca 800 kr/mån. För dessa tillämpas det ett separat kösystem. Vanlig parkering kostar 800kr/mån, elplats kostar 1000kr/mån + kostnad för el (nuvarande pris 4,50/kwh). Finns 6 laddplatser.
Kösystem, för tillfället tre i kö. Endast en bilplats/lgh hyrs ut. MC-plats 250kr/mån.

TV/bredband

Telia Triple play (Bredband, kabel-TV, IP-telefoni) kostar 220 kr/månad och är en obligatorisk kostnad som tillkommer till månadsavgiften.

Gårdsplats/innergård

Föreningen har en gemensam innergård där det finns grillplats med bord och sittplatser.
Föreningen har även ett tält till uthyrning för de som vill hålla sammankomster på gården.

Gemensamma utrymmen

I byggnaden finns cykelrum, barnvagnsrum, städrum, fastighets- och rullstolsförråd.
Då varje lägenhet är utrustad med tvättmaskin/torktumlare så finns där inget gemensamt utrymme för detta.

Övrigt

Information som berör föreningen/fastigheten är inhämtad via årsredovisning, hemsida och kontakt med föreningen. Avvikelser kan förekomma och som köpare uppmanas du av säljare och mäklare att själv kontrollera samtliga uppgifter, framförallt om något är av extra stor betydelse för dig som köpare. Besök gärna föreningens informativa hemsida: https://brf-hyllie-boulevard.socinet.com, och/eller kontakta styrelsen via följande e-post: brf.hyllie.boulevard@gmail.com.

Månadsavgift

Avgift/hyra
2 759 kr

I månadsavgiften ingår värme och kallvatten. Varmvatten mäts och debiteras individuellt. Telia Triple play (Bredband, kabel-TV, IP-telefoni) kostar 220 kr/månad och är en obligatorisk kostnad som tillkommer till månadsavgiften.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,81711%
Andel av årsavgiften är
0,81711%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
420 444 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Beräkningen är gjord och baseras på senaste tillgängliga årsredovisningen. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
1 900 000 kr
Lägenhetsnummer
1302
Våningsplan
3 av 7
Hiss
Ja
Rum
2
Boarea
38 kvm*

*Areauppgifter enligt bostadsrättsförening

Byggnadssätt

Byggår
2014-2015
Uppvärmning
Fjärrvärme och värmepump frånluft (el)

Energideklaration

Utförd
Ja
Energiklass
B
Energideklarationsdatum
2017-05-31

Om Hyllie

Att bo i Hyllie

Hyllie sjuder av liv och rörelse. Här skapas spännande boende i storskalig och småskalig bebyggelse för alla som vill bo klimatsmart med närhet till kommunikation och service. Från Hyllie station tar tåget 12 minuter till Danmark, närmare till Europa kan du inte komma.

Stadsdelen Hyllie ligger i sydvästra Malmö med närhet till både Kalkbrottet och Djupadal. Väster om Hyllie finns stadsdelen Limhamn och närheten till havet. Hyllie var länge känt för sitt vattentorn men sedan Hyllie station byggdes har ett nytt centrum skapats som sjuder av liv och ständig rörelse. Vattentornet finns kvar även om det idag är aktiviteterna omkring som är mer populära besöksmål. Vid färdigställande förväntas Hyllie centrum ha 9 000 bostäder och lika många arbetsplatser. Det finns mål uppsatt att Hyllie centrum ska bli Öresundsregionens klimatsmartaste stadsdel.

Söder om Hyllie finns det fortfarande öppna fält och landskap. Genom gröna stråk och rekreationsområde kommer Hyllie kopplas samman med den omkringliggande naturen och skapa en grön urban miljö. På stationstorget finns även en digital stjärnhimmel som på kvällskvisten varierar i färg.

Hyllie by är av mer småskalig karaktär och här finns både radhus och villor med anor från sent 1800-tal. I Hyllie by råder det fortfarande en bykänsla, mycket tack vare den pittoreska kyrkogården som finns kvar sedan den medeltida kyrkan revs 1889. I området finns även en populär ridklubb.

Emporia, Malmö Arena och Hylliebadet är populära besöksmål i Hyllievång. Här kan du börja dagen med ett spännande shoppingrunda på ett av Skandinaviens största shoppingcenter för att sedan se Malmö Redhawks spela på sin hemmaarena. Avsluta dagen med ett besök på relaxavdelningen på Hylliebadet.

Ett stenkast bort från de centrala delarna av Hyllie finns Svågertorp. Tidigare var området en viktig anknytningspunkt för pendlare med tåg som avgick från Svågertorp Station till Köpenhamn. Idag avgår de flesta tågen från Hyllie Station. Idag är Svågertorp ett stort handelsområde där allt till hem och fix kan finnas. Bland annat finns här världens tredje största IKEA-varuhus.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad i Hyllie? Kontakta Bjurfors mäklare på Limhamn! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Hyllie boulevard 9D

Hyllie boulevard 9D

215 32 MALMÖ

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Boendekalkyl

Kontakta mäklaren om du behöver hjälp att ta fram en boendekalkyl.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Jag är intresserad av Hyllie boulevard 9D

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Liknande bostäder

}