Hoppa till innehåll

På andra våningen mot stillsam innergård ligger denna optimala tvåa på 53 kvm.

  • 53 kvm
  • 2 rum
  • 1 995 000 kr

Hyllie, Malmö

Norra Tennisgränd 6

Pris:
1 995 000 kr
Avgift:
3 734 kr*
Antal rum:
2
Boarea:
53 kvm**
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
2 av 3
Hiss:
Ja

*I avgiften ingår värme, vatten och bostadsrättstillägg. Ett obligatoriskt tillägg avseende TV, IP-telefoni och bredband om 199 kr/månad. Föreningen har ett gemensamt elavtal där medlemmen debiteras efter faktisk förbrukning.

**Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Ansvarig mäklare

Mathilda Thelander

Fastighetsmäklare

Kontakta mig

Bjurfors Limhamn

BOKA EN KOSTNADSFRI VÄRDERING

På andra våningen mot stillsam innergård ligger denna optimala tvåa på 53 kvm.

Här bor du i ett lugnt område med krypavstånd till kommunikation till hela söndra Europa!

Beskrivning

Välkommen till denna snygga tvåa producerad 2018 med ett rymligt sovrum, stort badrum och en stor balkong på bästa läge i söder. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med generösa ytor för matlagning och umgänge. Bra med förvaring både i lägenhet och i ett tillhörande förråd samt i sovrummet. Ett boende där du har alla bekvämligheter som behövs!

Att bo på Norra Tennisgränd 6 innebär att du har allt du behöver inom räckhåll. I närområdet finns det ett brett utbud av bekvämligheter, inklusive shoppingmöjligheter, restauranger och grönområden för avkoppling och rekreation. Du kommer verkligen att kunna njuta av det bästa av både stadsliv och naturen.
Så, om du letar efter en modern och välplanerad lägenhet med en härlig balkong och närhet till Hylliebadet och Hyllie Pendelstation, då är Norra Tennisgränd 6 det perfekta valet för dig. Tveka inte att kontakta mig för att få mer information och boka en visning. Välkommen till ditt drömboende!

Interiör

Hall: Vi välkomnas in genom en säkerhetsdörr till lägenheten. Praktisk hall med plats för avhängning av ytterkläder samt klädkammare rakt fram. Vita släta väggar och parkettgolv , vilket är genomgående för hela lägenheten.

Sovrum: Stort och ljust sovrum med plats för en större säng. Större garderobspartier på höger sida.

Badrum: Helkaklat badrum med duschplats med glasdörrar, wc-stol, handfat, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Arbetsbänk i grått och förvaringsskåp ovan.
Grått klinkergolv och vita kaklade väggar.

Vardagsrum/kök: Efter hallen kommer du in i bostadens vardagsrum samt kök som är från Vedum och går i vitt med vitt stänkskydd och marmor laminatskiva. Köket är utrustat med kyl & frys, rostfri diskho, diskmaskin, induktionshäll, ugn och micro. Vardagrummet är ljust och välplanerade med stora fönsterpartier samt även utgång till bostadens balkong. Vardagsrummet och köket rymmer större matplats samt soffgrupp. Här finns gott om plats för umgänge !

Balkong : Från vardagsrummet blickar vi ut på den större balkongen med plats för möblemang.

Rumsbeskrivningar

Hall
Vi välkomnas in genom en säkerhetsdörr till lägenheten. Praktisk hall med plats för avhängning av ytterkläder samt klädkammare rakt fram. Vita släta väggar och parkettgolv , vilket är genomgående för hela lägenheten.

Sovrum
Stort och ljust sovrum med plats för en större säng. Större garderobspartier på höger sida.

Badrum
Helkaklat badrum med duschplats med glasdörrar, wc-stol, handfat, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Arbetsbänk i grått och förvaringsskåp ovan.
Grått klinkergolv och vita kaklade väggar.

Vardagsrum/kök
Efter hallen kommer du in i bostadens vardagsrum samt kök som är från Vedum och går i vitt med vitt stänkskydd och marmor laminatskiva. Köket är utrustat med kyl & frys, rostfri diskho, diskmaskin, induktionshäll, ugn och micro. Vardagrummet är ljust och välplanerade med stora fönsterpartier samt även utgång till bostadens balkong. Vardagsrummet och köket rymmer större matplats samt soffgrupp. Här finns gott om plats för umgänge !

Balkong
Från vardagsrummet blickar vi ut på den större balkongen med plats för möblemang.

Håll koll på detta objekt

Bilder

Fakta om bostaden

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
1 995 000 kr
Lägenhetsnummer
1008
Våningsplan
2 av 3
Hiss
Ja*
Rum
2
Boarea
53 kvm**

*Ifrån markplan

**Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 734 kr

I avgiften ingår värme, vatten och bostadsrättstillägg. Ett obligatoriskt tillägg avseende TV, IP-telefoni och bredband om 199 kr/månad. Föreningen har ett gemensamt elavtal där medlemmen debiteras efter faktisk förbrukning.

Byggnadssätt

Byggår
2018

Ekonomi

Andel i föreningen
0,83633%
Andel av årsavgiften är
0,83633%
Pantsatt
Ja
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning
719 395 kr

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Beräkningen är gjord och baseras på senaste tillgängliga årsredovisningen. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Energideklaration

Utförd
Ja
Energiklass
C
Energideklarationsdatum
2020-04-30

Bostadsrättsförening

Namn
HSB Brf Sportsbyn i Hyllie
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
89
Antal lokaler
1
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 433 kr*
Föreningen tillåter delat ägande
Nej
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

*Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

I föreningen finns 89 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. Därutöver finns ett styrelserum samt en övernattningslägenhet i bottenplan vid Mellersta Tennisgränd 5 och 7. Samt en lokal för uthyrning. Bostadsrättsföreningens hus byggdes år 2018 på fastigheten Racketen 1 i Malmö kommun. Föreningens adresser är Hus A - Norra Tennisgränd 4-6, Hus B - Mellersta Tennisgränd 9-11 och Hus C - Hyllie Boulevard 2 D och 2 E.

Föreningen har ett gemensamt elavtal där den fast elnätsavgiften bekostas av förening och medlemmen debiteras utifrån förbrukning med ca 4 månaders eftersläpning.

Föreningens ekonomi

SBC har hand om förenings ekonomiska förvaltning.
(bytt förvaltare från HSB årsskiftet 23/24)

Senaste avgiftshöjningen var 2024-01-01 då man höjde med 10%.
Inga planer på ytterligare höjning finns i dagsläget.
(kontrollerat 2024-06-03)

Försäkring

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Länsförsäkringar. Bostadsrättstillägg ingår för föreningens medlemmar.

Renoveringar - Utförda och planerade

Renoveringar/underhåll är inget som kommer att genomföras på en större skala då fastigheten uppfördes 2018.

2023
5års garantibesiktning. Många kommoder i badrummen och bänkskivor i köken måste bytas ut p g a dålig kvalitet.
OVK-besiktningen genomförd
Spolning av avlopp utförts.

Boende har möjlighet till inglasning av balkongerna och detta bekostas själv, även ansökan om bygglov.

Parkering

Det finns 40 garageplatser i källarplan som kan hyras till en kostnad om 1000 kr/månad samt 23 parkeringsplatser på markplan som kan hyras till en kostnad om 500 kr/månad. Av garagets platser är 4 stycken försedda med laddstolpe, en plats kostar 1100 kr/mån + IMD för förbrukningen.
Utav de 23 platser på markplan är 1 p-plats en handikappsplats och två platser som är till för bilpool.
Just nu finns två lediga garageplatser och ingen kö.
Inga lediga uteplatser och en ganska lång kö till dessa. (kontrollerat 2024-06-03)

TV/bredband

TV och Bredband viaTelenor. I grundutbudet ingår Telenors basutbud.
Hastighet bredband 250/250 Mbit/s.

Gårdsplats/innergård

I föreningen finns en gemensam innergård med sittplatser, cykelparkering, miljöhus och lekplats.

Gemensamma utrymmen

I föreningen finns en övernattningslägenhet som du kan hyra till övernattande gäster. Lägenheten bokas via mejl till vicevärden. Kostnaden är 300 kronor per dygn.

I föreningen finns bestämda cykelställ och det finns barnvagnsrum som endast är till för barnvagnar.

Alla lägenheter i brf Sportsbyn har ett förråd i källarplan. Förrådens storlek varierar beroende av lägenhetens storlek. Klädkammare/förråd finns i varje lägenhet.

Övrigt

Föreningen gör en tillsyn i samband med överlåtelse. Bokas via vvg@sportsbyn.se

Information som berör föreningen/fastigheten är inhämtad via årsredovisningar, hemsida och kontakt med förvaltare Avvikelser kan förekomma och som köpare uppmanas du att själv kontrollera samtliga uppgifter, framförallt om något är av extra stor betydelse för dig som köpare.

Länkar

Om Hyllie

Att bo i Hyllie

Hyllie sjuder av liv och rörelse. Här skapas spännande boende i storskalig och småskalig bebyggelse för alla som vill bo klimatsmart med närhet till kommunikation och service. Från Hyllie station tar tåget 12 minuter till Danmark, närmare till Europa kan du inte komma.

Stadsdelen Hyllie ligger i sydvästra Malmö med närhet till både Kalkbrottet och Djupadal. Väster om Hyllie finns stadsdelen Limhamn och närheten till havet. Hyllie var länge känt för sitt vattentorn men sedan Hyllie station byggdes har ett nytt centrum skapats som sjuder av liv och ständig rörelse. Vattentornet finns kvar även om det idag är aktiviteterna omkring som är mer populära besöksmål. Vid färdigställande förväntas Hyllie centrum ha 9 000 bostäder och lika många arbetsplatser. Det finns mål uppsatt att Hyllie centrum ska bli Öresundsregionens klimatsmartaste stadsdel.

Söder om Hyllie finns det fortfarande öppna fält och landskap. Genom gröna stråk och rekreationsområde kommer Hyllie kopplas samman med den omkringliggande naturen och skapa en grön urban miljö. På stationstorget finns även en digital stjärnhimmel som på kvällskvisten varierar i färg.

Hyllie by är av mer småskalig karaktär och här finns både radhus och villor med anor från sent 1800-tal. I Hyllie by råder det fortfarande en bykänsla, mycket tack vare den pittoreska kyrkogården som finns kvar sedan den medeltida kyrkan revs 1889. I området finns även en populär ridklubb.

Emporia, Malmö Arena och Hylliebadet är populära besöksmål i Hyllievång. Här kan du börja dagen med ett spännande shoppingrunda på ett av Skandinaviens största shoppingcenter för att sedan se Malmö Redhawks spela på sin hemmaarena. Avsluta dagen med ett besök på relaxavdelningen på Hylliebadet.

Ett stenkast bort från de centrala delarna av Hyllie finns Svågertorp. Tidigare var området en viktig anknytningspunkt för pendlare med tåg som avgick från Svågertorp Station till Köpenhamn. Idag avgår de flesta tågen från Hyllie Station. Idag är Svågertorp ett stort handelsområde där allt till hem och fix kan finnas. Bland annat finns här världens tredje största IKEA-varuhus.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad i Hyllie? Kontakta Bjurfors mäklare på Limhamn! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Norra Tennisgränd 6

Norra Tennisgränd 6

216 25 MALMÖ

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Boendekalkyl

Kontakta mäklaren om du behöver hjälp att ta fram en boendekalkyl.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Jag är intresserad av Norra Tennisgränd 6

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Kampanjbild Boneo

Liknande bostäder