Falsterbo, Vellinge

Hörens Väg 8

Såld, 2017-09-19
Slutpris
5 325 000 kr
Antal rum
6
Boarea
143 kvm
Tomtarea
625 kvm
Typ
Friliggande villa
Balkong
Ja
Terrass/uteplats
Ja

 • Ansvarig mäklare

  Cecilia Lundahl

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0701-64 67 26

Bilder

Området

Att bo i Skanör Falsterbo

Skanör är en ort i Vellinge kommun som idag är i stort sett sammanväxt med tvillingorten Falsterbo. Området erbjuder dig ett härligt varierat liv med många olika aktiviteter. Här hittar du bland annat tio naturreservat, två golfbanor, fantastiska stränder och ett paradis för fågelskådare. Det underbart vackra ljuset från havet och de böljande sanddynerna har inspirerat många kända konstnärer.

I centrala Skanör finns Bäckatorget med moderna affärer och all service du kan behöva. Falsterbo upptäcktes som badort kring förra sekelskiftet, men är idag kanske mest känd för den fashionabla och mycket uppskattade Falsterbo Horseshow. Varje sommar kan den motorintresserade också få sitt när bilutställningen Falsterbo Auto Classic går av stapeln. Här finns också den anrika Falsterbo golfklubb, som är Sveriges tredje äldsta klubb.

Något av det bästa med Skanör och Falsterbo är ändå de fantastiska kilometerlånga stränderna som brukar kallas för ”Sveriges Riviera”. Den mellersta delen av kuststräckan kallas Flommen och består av ett för landet unikt lagunlandskap omgivet av strandängar. Här ligger också Måkläppen, en fridlyst halvö med ett rikt djur- och naturliv.

Köpa eller sälja bostad i Falsterbo? Kontakta Bjurfors mäklare i Höllviken! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Förslag på andra bostäder

 • Friliggande villa

  Falsterbo, Vellinge

  Adress
  Tallstigen 7
  Utgångspris
  6 850 000 kr
  Antal rum
  6
  Sovrum
  4
  Boarea
  160 kvm
  Tomtarea
  1047 kvm