Smakfull poolvilla med påkostade detaljer på underbart läge i Höllviken

Höllviken, Vellinge

Anders olsvägen 10A

Exklusiv
På förhand
Utgångspris
13 500 000 kr
Antal rum
6
Tomtarea
1252 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea / Biarea
230 kvm / 45 kvm

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Smakfull poolvilla med påkostade detaljer på underbart läge i Höllviken

Nyproduktionskänsla med trivsam atmosfär

 • Ansvarig mäklare

  Robert Hjalmarsson

  Fastighetsmäklare / Partner
  Säljcoach

  :
  Telefon: 0703-114 115

 • Extra kontaktperson

  Katarina Lindvall

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0739-20 66 78

Bilder

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Smakfullt, exklusivt och genomtänkt. Dessa nyckelord sammanfattar poolvillan på Anders Olsvägen, som har genomgått en omfattande renovering 2015/2016 och är i nyproduktionsutförande. Likt ett inredningsmagasin erbjuds du ett tidlöst hem med smakfulla materialval såväl inne som ute. Trädgården är en lummig och insynsskyddad oas som bland annat bjuder på pergola, SPA och utekök samt inglasad vinterträdgård. Invändigt utstrålar bostaden massor av luft och ljus utan att kompromissa med den ombonade, trivsamma känslan. Ett representativt och funktionellt boende där estetik och funktion går hand i hand med harmonisk färgsättning och påkostade lösningar. Material som marmor och betong möter gröna växter och vita väggar. Ett hem för dig som värdesätter finess och lyxiga detaljer.

Interiör

BETONG OCH GRÖNSKA. Det råder en anspråkslös elegans över villan på Anders Olsvägen. Den övergripande känslan är tidlöst och nytt på samma gång. Ett ordinärt 1960-talshus har förvandlats till ett modernt boende med alla bekvämligheter av nyproduktionsstandard. Färgskalan i vitt och ljusgrått är genomgående för huset och tillåter dig att själv tillsätta de färginslag du vill ha. Materialvalen är enhetliga och domineras av betong och trä. Husets arkitektur har en enkel och modern karaktär, byggt i vinkel med sadeltak och stora fönsterpartier. Fasaden är putsad i granitgrått och har inslag av svarta träpaneler. På taket ligger takpapp. Det sparsmakade eleganta huset är omgivet av en enorm mängd grönska. Höga träd och buskar ger mysiga skuggiga platser och det finns massor av plats för lek. Utemiljön som har skapats i anslutning till de sociala ytorna är svårslagen. Här finns det en pool, terrass under tak, ett soligt däck och ett njutbart utekök. Här umgås hela familjen med vänner under sommartid. Ytorna är planerade för både sol och regnstänk.

FÖR UMGÄNGE. Du möts av en luftig hall med vita väggar och slipat betonggolv. Detta smakfulla golv är genomgående för hela bottenplanet, förutom i badrum och tvättstuga. I husets vänstra del ligger de privata ytorna med tre sovrum, kontor, walk in closet, tvättstuga och badrum. Till höger ligger de sociala ytorna, som ansluter till pergolan med utekök. Rakt fram ligger köket som är i öppen planlösning mot matsalen. Köket är modernt och stilrent med vita grepplösa luckor och bänkskiva av marmor. Ovanför arbetsytorna finns en kaklad vägg av vitt metrokakel i förband. Ett horisontellt fönster ger dig utsikt över trädgården. Maten tillagas på en rejäl gashäll från SMEG. Samtliga vitvaror är snyggt integrerade i den stora förvaringsväggen. Samtliga maskiner är från 2015. Matsalsdelen är härligt öppet med väl tilltagen takhöjd och stora skjutdörrar som vetter både mot trädgårdens baksida med pool och entrésidan. Här ryms det många middagsgäster. I rummet står också en formgjuten öppen spis som tillför stämning, särskilt under de kallare årstiderna. I anslutning till kök och matsal finns en betongtrappa som går upp till ovanvåningen. Förbi trappan ligger ett smakfullt badrum med wc, dusch och handfat med marmorskiva. Ett vackert och unikt golv av marmorklinkers har lagts i fiskbensmönster. Väggarna är vita. Ett trappsteg ner från matsalen ligger vardagsrummet. Även här är väggarna vita och golvet är av betong. Härifrån kommer du ut till en stor, påkostad pergola som rymmer utekök med vatten, gasspis och vinkyl. I taket finns värmare som förlänger kvällarna. Pergolan leder vidare till den ljuvliga vinterträdgården med golvvärme under Marrakechgolv.

PRIVATA RUM. Till vänster i hallen ligger ett genomgångsrum som i dag är kontor med vita väggar och betonggolv. Härifrån kommer du vidare in till en hall där du tar till höger för att nå husets master bedroom som har betonggolv, vita väggar och en grå fondvägg. I taket finns synliga vita bjälkar. I anslutning till sovrummet finns en rymlig walk in closet med möbelsnickeri av Santana-ek. Allra längst in ligger ett vinrum. Garderoberna går hela vägen fram till den fina tvättstugan som har marmorbänkskiva, klinkergolv och gott om förvaring. Tvättmaskin och torktumlare kommer från Miele. Mellan tvättstugan och master bedroom ligger ett elegant badrum i vitt och marmor. Badrummet har badkar, vägghängd toalett och Tapwellblandare för att slippa synliga rör. Utanför badrummet finns ytterligare ett sovrum med betonggolv och vita väggar. Vidare i hallen finns ännu en entré med förvaring som följs av ett sovrum med vita väggar och betonggolv. Detta passar utmärkt för dig med egen verksamhet eller för tonåringar som vill ha en egen ingång.
Husets andra plan når du från köket. Från trappan kommer du till ett allrum som leder vidare till ett sovrum. Väggarna är vita och på golvet ligger parkettgolv.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Höllviken 5:20

Tomt

Tomtarea 1 252 m² (friköpt).

Planbestämmelser

Ändring Av Dp (1993-02-03) Byggnadsplan (1983-10-27)

Parkering

Carport med plats för 2 bilar samt uppställningsplats för ytterligare 2 bilar.

Information

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris
13 500 000 kr
Rum
6
Sovrum
4
Boarea
230 kvm*
Tomtarea
1252 kvm
Biarea
45 kvm

* Areauppgifter enligt säljaren. Enligt taxeringsinformationen är boarean 120 kvm och biarean 109 kvm.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
1 ½ plan
Fasad
Puts
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Uppvärmning
Luft/Vatten pump
Takbeklädnad
Papp
Ventilation
Självdrag
Fönster
Trä/ aluminium

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiförbrukning per kvm och år
117

Ombyggnad, Renoveringar

Fastigheten har genomgått en omfattande renovering och är i ”nyproduktionsutförande”.

TV/bredband

Fiber

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Vellinge Höllviken GA:4

Ekonomi

Taxeringsvärde
3 112 000 kr
Byggnadsvärde
1 625 000 kr
Fastställt
2015
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd

Besiktning

Besiktigad
Nej

Driftskostnad (per år)

Personer i hushållet
5
Värme
34 422 kr
Vatten/Avlopp
9 600 kr
Summa
44 022 kr

Energiförbrukningen är ca 28685 kWh/år.
I posten uppvärmning ingår även hushållselen. Den inkluderar två uppvärmda gästhus, pool och utomhusspa.
I posten VA ingår även sophämtningen.

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Länkar

Området

Att bo i Höllviken

Höllviken ligger vid Öresund med perfekt pendlingsavstånd till storstäderna i regionen. Här bor man i ett område som har varit fritidsparadis i flera generationer, nära havet med fantastiska milslånga sandstränder. Här finns också idylliska byar med många äldre byggnader bevarade.

Höllviken tillhör Vellinge kommun. Tätorten består av ortsdelarna Kämpinge, Gya, Furet, Sandeplan, Kronodal, Granvik och Kanalgatorna. Kämpinge är ett traditionellt fiskeläge som vuxit ihop med Höllviken. På Falsterbonäset finns även byarna Stora Hammar, Lilla Hammar och Fotevik. I Fotevik finns ett stort arkeologiskt friluftsmuseum som är väl värt ett besök. Bland annat ingår i museet en vikingaby som är uppbyggd i samband med projektet ”levande historia”.

I samband med att järnvägen färdigställdes mellan Vellinge och Skanör/ Falsterbo började området bebyggas. Under andra världskriget skedde en stor förändring av Falsterbonäset då Falsterbokanalen byggdes tvärs igenom området. Höllviken avdelades då också tydligt från Ljunghusen som kom att ligga väster om kanalen. Numera är järnvägen nerlagd, men kanalen fungerar som ett levande inslag i samhället.

I Stora Hammar finns Stora Hammars gamla kyrka från mitten av 1100-talet. Runt om i området finns en hel del fynd för den som är intresserad av historia och arkeologi. Här har man hittat flera härdar från sen vikingatid och även lämningar från en medeltida by.

Räng Sand bestod till för bara några år sedan främst av sommarstugor och gårdsbebyggelse. Nu finns här också moderna villor i det man kallar Rängbågsbyn. Från Räng Sand tar du dig lätt till Höllvikens centrum på bara några minuter.

Räng är en ort som består både av äldre och mer modern bebyggelse, då det uppförts nya bostäder på många av de forna åkrarna. Öster om byn ligger Rängs kyrka. Bebyggelsen i området är idylliskt med små gårdar, egnahem och hantverkshus från olika tidsåldrar. Från Räng tar du dig lätt till fina badplatser och strövområden i närheten.

Köpa eller sälja bostad i Höllviken? Kontakta Bjurfors mäklare i Höllviken! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Höllvikens 3 bästa

3
 • Havsbryggan
  Ät en god hummer vid Falsterbokanalen
 • Falsterbonäsets spa
  En champangebrunch efter morgonpromenaden
 • Fotevikens museum
  Ett levande museum om vikingatiden

Karta

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Robert Hjalmarsson

  Fastighetsmäklare / Partner
  Säljcoach

  :
  Telefon: 0703-114 115

 • Extra kontaktperson

  Katarina Lindvall

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0739-20 66 78

Förslag på andra bostäder

 • Friliggande villa

  Höllviken, Vellinge

  Nyproduktion
  Adress
  Gränsvägen 50a
  Utgångspris
  8 195 000 kr
  Antal rum
  7
  Sovrum
  4
  Boarea
  185 kvm
  Tomtarea
  1301 kvm