MODERN, VARM & VÄLPLANERAD 2:a MED INGLASAD BALKONG!

Kvarnbergsplan, Huddinge

Runvägen 10

Utgångspris
2 495 000 kr
Avgift
3 086 kr
Antal rum
2
Boarea
62 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
7
Hiss
Ja

MODERN, VARM & VÄLPLANERAD 2:a MED INGLASAD BALKONG!

Vid populära Kvarnbergsplan finner vi denna dröm om 62 kvm med inglasad balkong i stabil förening!

 • Ansvarig mäklare

  Vanja Andelkovic

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-57 56 75

 • Extra kontaktperson

  Linus Molin

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-62 06 78

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Vardagsrum. Runvägen 10 - Bjurfors
Vardagsrum
Vardagsrum. Runvägen 10 - Bjurfors
Vardagsrum
Vardagsrum. Runvägen 10 - Bjurfors
Vardagsrum
Vardagsrum. Runvägen 10 - Bjurfors
Vardagsrum
Kök. Runvägen 10 - Bjurfors
Kök
Detaljbild. Runvägen 10 - Bjurfors

Detaljbild

Planskiss

Planlösning
Planritning

Beskrivning

Beskrivning

Varmt välkomna in i denna fantastiska tvåa i Brf Brynjan! Första intrycket är allt och många gånger det avgörande. Perfekt planerad med fri sikt, på våning sju hittar vi denna dröm. Genomgående parkett och noggrant utvalda färg- och materialval. Goda förvaringsmöjligheter och fint, välutrustat och tidlöst kök. 62 kvadratmeter i omtyckt och stabil förening med låg avgift. Kan det bli bättre?! Ja, den inglasade balkongen är helt klart ett stort plus. Vad mer finns att önska?
Ta ditt nästa kloka boendebeslut och flytta in på Runvägen 10 och denna underbara 2a!

Interiör

ENTRÉ/HALL: Stig in i den välkomnande hallen. Rymlig med bra förvaring, fint parkettgolv som enhetligt löper vidare genom hela bostaden.
Samtliga väggar i bostaden (med undantag för fondvägg i vardagsrum, hall och sovrum) är vitmålade. Kläder och skor placerar vi bakom snygga skjutdörrar! Ännu mer förvaring finns i klädkammaren som nås direkt från hallen. Spotlights med dimmer är återkommande och finns även i badrum och kök.

BADRUM: Badrummet ligger till vänster från hallen. Stambytt, stilrent och riktigt modernt. På golvet vilar mörkgrått klinkergolv med underliggande golvvärme. Vita kakelplattor omger badrumsinredningen. Badrummet är utrustat med tvättställ med undersittande förvaring, spegelskåp, dusch med platsbesparande vikväggar, handdukstork och vägghängd toalett. Lyxigt med egen tvättmaskin!

SOVRUM: Sovrummet ligger till höger om hallen. Här sover du gott om natten! Rummet är rymligt och ger plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Förvaring i världsklass bakom skjutdörrar.

VARDAGSRUM: Lättmöblerat, luftigt och ljust vardagsrum och i direkt anslutning till den mysiga, inglasade balkongen. Tilltagna och öppna ytor lämnar plats för soffgrupp och TV-möblemang.

KÖK: Svarta släta skåpluckor med rostfria beslag och träbänkskiva. Här finns spis med häll, inbyggd mikro, fläkt, kyl/frys samt integrerad diskmaskin. Laga mat samtidigt som du umgås med dina gäster. Plats för matrgupp som rymmer 4 personer. För större sällskap kan man placera ett till matbord på andra sidan öppningen, i vardagsrummet, intill det inbyggda vitrinskåpet. (Se bild nr 4 )

Utvald detaljbild Utvald detaljbild Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Brynjan
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Föreningen omfattar 180 lägenheter och 5 lokaler fördelade på 4 hus som stod färdigställda 1962. Ansluten till kabel-TV via Com Hem och internet via Stockholms Stadsnät.

Föreningens ekonomi

Styrelsen har beslutat att hålla avgifter och hyror oförändrade även för 2019.

Vissa nyckeltal per årsskiftet 2017/2018:
Lägenheternas avgift: 586 kr år/kvm.
Uppvärmningskostnad: 89 kr år/kvm (inklusive varmvatten).
Elkostnad: 20 kr år/kvm.
Föreningens lån: 2 610 kr/kvm (2018-12-31).

Renoveringar - Utförda och planerade

Gjorda renoveringar:
Tak: Renoverade 2006 med Derbigum.
Fasad: Omputsad 2007-2008. Färgsättning utförd av Huddingekonstnären Håkan Bull.
Fönsterbyte: 2007, samtliga fönster och balkongdörrar utbytta.
Tvättstugor: Renoverade 2018.
Ventilationen: 2008 byttes samtliga frånluftsfläktar. En modern energisnål, som styrs av tryck och temperatur, installerades. Samtidigt byttes frånluftsdonen i lägenheterna mot en mer lättrengjord variant.
Stammar: Stambyte utfördes under 2009 - 2010.
Badrum: Helrenoverade i samband med stambytet. Golvvärme i samtliga badrum.
Belysning: I trapphus, entréer, hissplan samt källarutrymmen installerades närvarostyrd, energisnål belysning 2011.
Ommålning: I trapphus, hissplan, entréer och källargångar slutfördes våren 2011. Färgsättningen är även här utförd av Håkan Bull. I samband med ommålningen byttes samtliga träsocklar ut i entréer och på hissplan till likadan Ekerbergsmarmor som golven.

Stenläggning under balkongerna: Kullersten lades hösten 2011 under samtliga balkonger, detta på grund av att ljuset inte riktigt vill nå in dit och därmed såg gräsmattan och de planteringar som fanns här aldrig bra ut.

Elcentralerna i källarna byttes ut 2018 mot moderna centraler med automatsäkringar och astrour som styr utebelysningen.

Entréerna: Nya partier, helt tillverkade i ek, monterades under sommaren 2012. Även bakdörrarna är utbytta mot nya i ek.
Senaste OVK-besiktningen utfördes 2019.

Energideklarationen är uppdaterad under januari 2015.

Radonmätning utfördes under oktober 2010. Visade på låga värden i lägenheterna, 20 - 40 Bq/Kbm, gränsvärde är 200 Bq/Kbm.

Kommande renoveringar:
I ett lite längre perspektiv kommer hissar att behöva renoveras och samtidigt moderniseras. P-platserna och garagelängorna kommer också att behöva ses över. Att renovera hissar och se över p-platser och garagelängor kommer inte att påverka lägenheternas avgifter då åtgärderna ryms inom underhållsplanen och medel finns avsatt.

Parkering

Föreningen har 130 p-platser varav drygt hälften har uttag för motorvärmare. Hyreskostnad för p-plats med motorvärmare är 225 kr/månad och p-platser som saknar uttag kostar 150 kr/månad att hyra. Föreningen har policyn att det alltid ska finnas en ledig p-plats för nyinflyttade.

Garage finns 22 garageplatser. Till garageplatserna är det kö. Kontakta styrelsen för information. Ett antal p-platser för besökande till boende i Brf Brynjan finns, dessa är avgiftsbelagda.

TV/bredband

Ansluten till kabelnät via Com Hem (analogt grundutbud ingår i avgiften). Bredband via Stockholms Stadsnät ingår i avgiften.

TV/bredband

Kabel TV (Comhem) och bredband (Stockholms Stadsnät)

Parkering

Föreningen har 130 p-platser varav drygt hälften har uttag för motorvärmare. Hyreskostnad för p-plats med motorvärmare är 225 kr/månad och p-platser som saknar uttag kostar 150 kr/månad att hyra. Föreningen har policyn att det alltid ska finnas en ledig p-plats för nyinflyttade.

Garage finns 22 garageplatser. Till garageplatserna är det kö. Kontakta styrelsen för information. Ett antal p-platser för besökande till boende i Brf Brynjan finns, dessa är avgiftsbelagda.

Övrigt

Vi använder oss av öppen budgivning, vilket innebär att mäklaren löpande redovisar det högsta budet till budgivarna som då har möjligheten att bjuda över varandra. Mäklaren noterar samtliga bud med namn på budgivaren, tidpunkt och bud, samt eventuella villkor med budet.
Alla som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivningslistan med budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till säljare och köpare.

Spekulanter uppmanas att noggrant undersöka lägenheten före köpet, som överlåtes i det skick och med den utrustning som föreligger i dag, med undantag av säljarens åtagande om flyttstädning.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 086 kr

I avgiften ingår uppvärmning, vatten samt bredband.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,53087%
Andel av årsavgiften är
0,53%

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
2 495 000 kr
Lägenhetsnummer
31
Våningsplan
7
Hiss
Ja
Rum
2
Sovrum
1
Boarea
62 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen och säljaren

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
2
Hushållsström
584 kr
Försäkring
277 kr
Summa
861 kr

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggår
1962
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energideklarationsdatum
2015-01-05

Området

Att bo i Huddinge kommun

Huddinge är för dig som söker närhet till badklippor, strövområden och sportaktiviteter men samtidigt direkt närhet till storstadspulsen i centrala Stockholm.

Sett till folkmängd så är Huddinge den näst största kommunen i Stockholms län. Det gör att kommunen erbjuder en stor bredd av olika boenden. I norra delen av Huddinge som gränsar mot Stockholms stad ligger Stuvsta-Snättringe och Segeltorp. Här finns villor och småhus, men även flerfamiljshus såsom kedjehus och radhus i Myrängen och Snättringedalen.


Söderöver ligger Sjödalen-Fullersta som utgör Huddinges centrala delar. Området består till hälften av villor och radhus, och till hälften flerfamiljshus. Här ligger Huddinge Centrum med sin charmiga småstadskänsla och öppna torgmiljö. I centrumet kan du spendera timmar med att botanisera bland såväl de mest kända klädkedjorna som små specialbutiker. Välsorterade matvarubutiker finns i form av Hemköp och Coop där den senare fungerar som postombud. Centrumet inkluderar även faciliteter som vårdcentral, apotek, optiker och tandläkare. Från centrumet tar du dig enkelt till pendeltågsstationen och därifrån vidare till Stockholms innerstad på ca en kvart.

Vid sidan av Huddinge centrum finns lokala affärscentrum utspridda på en rad platser i kommunen, däribland ett av Stockholms mest populära i form av Kungens kurva intill Segeltorp. Här ligger världens största IKEA-varuhus och ett flertal andra kända varuhuskedjor. I Kungens kurva ligger även shopping- och nöjescentret Heron City med ett brett utbud av butiker, bowling, restauranger, 18 olika biodukar med mera.

Populära Rådsparken ligger ca 10 minuters gångväg från Huddinge centrum och är perfekt för barnfamiljer. Bland annat finns skatepool, klätterblock och konstgräsplan. Men mest uppskattat är ett stall för djurintresserade barn i alla åldrar. Stallet innehåller bland annat åsnor, getter, får, kaniner och höns där barn får delta i verksamheten och lära sig att ta hand om djuren. I anslutning till parken finns faciliteter som toaletter med skötbord, café och micro för medhavd matsäck.

I närheten av Huddinge centrum ligger även Sjödalsparken. Där finns två boulebanor, en tillgänglighetsanpassad lekplats och en scen. En årlig höjdpunkt är den populära blues- och jazzfestivalen som hålls i parken.

Naturupplevelser och fritidsaktiviteter bjuder Huddinge generöst på där ungefär en tredjedel av kommunens yta är naturreservat. Längs Huddinges många sjöar och vattendrag finns badmöjligheter från klippor och stränder – några lugna, andra mer livfulla. I Gömmarens naturreservat finns en särskild hundbadplats där hundar får bada okopplade. För den fiskeintresserade så tillåts fiske i flera av vattnen där fångsten kan bestå av allt från öring och abborre till gädda och mört. Oftast krävs att du köper ett fiskekort för några hundralappar.

Ett välbesökt friluftsområde är Flottsbro ca 3 km från Huddinge centrum. I området finns flera vandringsleder och motionsspår. Träningen kan avslutas med ett dopp vid det populära Flottsbrobadet. Här finns även möjlighet att hyra kanoter och trampbåtar. På vintern åker man skridskor när sjön frusit till is eller tar skidorna till Flottsbrobacken som är länets högsta skidbacke med tillhörande skidanläggning.

I Huddinge finns ett stort antal förskolor och grundskolor samt fyra kommunala och två fristående gymnasieskolor. I Flemingsberg ligger dessutom Södertörns högskola.

Flera vårdcentraler finns i kommunen samt Karolinska universitetssjukhuset, ett av Europas ledande universitetssjukhus som erbjuder ett brett spektrum av vård.

Kollektivtrafiken till och från Huddinge utgörs av pendeltåg, tunnelbana och bussar. Via bil tar det ca 20 minuter från Huddinge centrum till centrala Stockholm. Även inom kommunen är kommunikationen i regel god.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Huddinge? Kontakta våra Bjurfors mäklare i Huddinge! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Runvägen 10

Runvägen 10,
141 48 Huddinge

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Vanja Andelkovic

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-57 56 75

 • Extra kontaktperson

  Linus Molin

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0732-62 06 78

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Kvarnbergsplan, Huddinge

  På förhand
  Adress
  Kansligränd 20
  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  2 763 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  46 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrätt

  Kvarnbergsplan, Huddinge

  På förhand
  Adress
  Vikingavägen 9, 1tr
  Utgångspris
  1 795 000 kr
  Månadsavgift
  2 435 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  40 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!